עבור לתוכן

מחפש טלפון אם מצלמה שמצלמת טוב מאוד(למתרת צילום מחברות ואת הלוח בכיתה) במחיר זול

Featured Replies

פורסם

מחפש טלפון אם מצלמה שמצלמת טוב מאוד (למתרת צילום מחברות ואת הלוח בכיתה) ורמקול חזק mp3/4 צילום ווידיו וכול השטויות האלה במחיר זול

(סליחה אל שגיאות הכתיב)

פורסם

אין חיה כזאת.

מכשיר שיתקרב למה שאתה רוצה יעלה בארץ 3-3.5K, אני כבר לא מעודכן במכשירים בארץ.

בינתיים יש לך את הN95,K800,K770... אבל לא נראה לי שתצליח להוציא מהם תמונות מספיק טובות לטקסט.

קנה מצלמת 3 מגה פיסקל יד שניה... או שפשוט תקנה כרטיס צילום בבצפר, או שתפסיק להיות עצלן ???

פורסם
  • מחבר

תירע אני חיפסתי המליצו לי כבר אל הk800i של סוני אריקסון אני רק רציתי משהוא בסיגנון לא יותר מיזה

פורסם

כן הוא מצויין לצלם מחברות...

חח חבר שלי פעם הכין שליף ממנו(צילם את המחברת ועשה זום כל פעם על מקום אחר)

אבל בשביל לצלם כאלה דברים, עדיף לך K810 (אם יש לך אפשרות לקנות מחנות פרטית ולא מרשת)

פורסם
  • מחבר

אני יקונה מחנות פרטים

פורסם

אז קח K810...

עדיף בהרבה על K800 (זה כעיקרון אותו פלאפון בדיוק, עם תוכנה טיפה שונה ודרייבר שונה למצלמה)

אגב אם אתה רוצה לחסוך כסף, אתה יכול לקנות K800 רגיל ולצרוב עליו גרסה של K810, יהייה בדיוק אותו דבר חוץ מהמראה..

דבר איתי לגבי הצריבה בפרטי...

פורסם
  • מחבר

מה שונה בתוכנה ובדרייבר וזה באמת עבדל כול כך גדול שכדי לי להוציא עוד כסף בישביל זה

פורסם

אם אתה יודע מה זה , יש ב 810 TRACKID

יש בו גם מן פונקציה מיוחדת, שאחרי שאתה מצלם, אתה לוחץ על כפתור וזה משפר את התמונה...

לדעתי, עדיף לך לקנות K800 ולצרוב אותו- גם חוסך לך כסף, וגם יפה יותר :D (לדעתי)

פורסם

בעבר הייתי מצלם חלקים מהלוח שלא היה לי כוח להעתיק קוד ארוך שהמורה כתבה. אבל כמובן שצריך להתקרב מאוד על מנת להשיג תוצאות ברורות.

ד"א, הייתי משתמש בw800 הזקן.

פורסם
  • מחבר

במידה ואני קונה את k800 ומשפר אותו וזה באמת אשה אבדל וזה אולה לי כסף לשדרג את התוכנה ואת הדרייבר[br]פורסם בתאריך: 1.07.2008 בשעה 22:07:15

תירע אכשיו אני היסתקלתי אל w810 יש לו מצלמה של 2 mp ול k800 יש 3.2 mp אז איך יכול להיות שהן מצלמות אותו הדבר והw810 יותר טוב בעזרת התוכנה לשיפור התמונה
פורסם

לא W810 אלא K810 :kopfpatsch:

בכל הפוסטים שלי פה, לא עלתה האות W פעם אחת...

ולא עולה כסף לצרוב גרסה...

ואחרי שאתה צורב אותה אתה יכול לשים לו כל מני פאצ'ים מגניבים שמשתמשים הכינו...

פורסם
  • מחבר

תירע אני פשוט מיסתקל ב זאפ והם לא מרעים שום דבר בנוגע לk810 מה שהכי כרוב לזה הוא הw800 אז האיזו חנות אני יכול ליכנות את הk810

פורסם
  • מחבר

חח מצחיק קשאני בדקתי זה לא מצא לי[br]פורסם בתאריך: 1.07.2008 בשעה 22:49:43

תודה אל האזרה אם אתם מוצאים עוד משהוא אז בבקשה תיקתבו
פורסם

יש לי את ה K800,

המצלמה שלו מעולה בשביל צילום מחברות ולוח...

הרמקול שלו חלש אבל איכותי.

יש את ה 6500S של נוקיה שיש לו מצלמה קצת פחות טובה אבל עדיין אמורה להיות טובה בשביל זה, ורמקול חזק וצליל נקי.

ה 5610 הוא בערך כמו ה 6500S, רק שהוא שביר יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים