עבור לתוכן

כמה שווה השטר של ה20 ליום העצמאות ה60 ?

Featured Replies

פורסם

כמה שווה הדבר הזה אם אני מוכר את זה ?

[attachment deleted by admin]

פורסם

20 שקלים חדשים טבין ותקילין.

אני לא מבין מה כולם עושים סיפור מזה. שבוע שעבר עליתי על האוטובוס ונתתי 50 שקלים, הנסיעה עלתה 8 שקלים.

בעודף היו 2 שטרות כאלו של ה 60 שנה, ברגע שאני אצטרך לקנות משהו, לא אהסס לבזבז אותם.

פורסם

השטר הנ"ל הינו שטר של 20 שקלים חדשים וניתן לקנות איתו מוצרים וחפצים בשווי של 20 שקלים חדשים..

ויש אפשרות להוסיף אותו לסכום מסויים ולקנות דבר יקר אף יקר יותר מ20 שקלים חדשים...

:bash::kopfpatsch::bash::kopfpatsch::bash::kopfpatsch::bash::kopfpatsch:

מקווה שעניתי לך!~!

איך שהמדינה מדרדרת באלוהים נשבר לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

פורסם

יא דפוקים, לכו לבנק. הם נותנים על כל שטר כזה 1500 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

השטר הנ"ל הינו שטר של 20 שקלים חדשים וניתן לקנות איתו מוצרים וחפצים בשווי של 20 שקלים חדשים..

ויש אפשרות להוסיף אותו לסכום מסויים ולקנות דבר יקר אף יקר יותר מ20 שקלים חדשים...

:bash::kopfpatsch::bash::kopfpatsch::bash::kopfpatsch::bash::kopfpatsch:

מקווה שעניתי לך!~!

איך שהמדינה מדרדרת באלוהים נשבר לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ROFL , אני שואל בשביל אחי הקטן..הוא קיבל את השטר בזה בעודף וכבר שעה הוא מבלבל לי את המוח השהדבר הזה שווה 800 שקל , ושיש רק 1000 כאלו בארץ , וראיתי ב yad 2 כמה אנשים שדרשו על זה כסף טוב , אז רציתי לדעת אם הדבר הזה שווה משהו או סתם שמועה..הסתכלתי גם ב ebay ראיתי שזה נמכר בערך ב20 30 דולר...אבל הבנתי שהשטר השחור של זה..זה עם הכיתוב של ה60 שנה בשחור באמת שווה כסף טוב . כלומר אם אתה שומר את זה ואצלך ועוד הרבה שנים לאף אחד לא יהיה את זה , אולי יהיה איזה פראייר שירצה לרכוש את השיט הזה

פורסם

יא דפוקים, לכו לבנק. הם נותנים על כל שטר כזה 1500 ש"ח.

:kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

1500 שקל ומפתחות לרולס רויס.

פורסם

שאלה הרבה יותר מעניינת זה כמה שווה השטר של ה60 ליום העצמאות ה20 ?

פורסם

שאלה הרבה יותר מעניינת זה כמה שווה השטר של ה60 ליום העצמאות ה20 ?

:o

פורסם

כמה דיונים אפשר כבר לפתוח על השטר הזה? :s05:

בפעם האלף, הוא לא שווה כלום מעבר לערכו האמיתי, רוצים לנסות את מזלכם? תציעו אותו למכירה ביד2 או אתר בסגנון.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים