עבור לתוכן

בגרות בגיאוגרפיה - הדיון הרשמי (2.7.08)

Featured Replies

פורסם

ציוני מגן: 87 + 90 אז אני כנראה אגש על משהו באיזור הזה, אני יודע את החומר טוב ומוכן למחר (כיתה י"א).

עוד מישהו ניגש?

פורסם

הבנתי שזו הבגרות הכי קלה שיש :screwy:

פורסם

גם אני ניגש, הגשה 80, רק בגלל שלא הגעתי לרוב השיעורים והגשתי רק עבודה אחת מתוך 3

אתה יודע מתי הבגרות מחר ?

פורסם

הבנתי שזו הבגרות הכי קלה שיש :screwy:

אתה אומר את זה כאילו שזה דבר רע.

פורסם
  • מחבר

שכחתי לרשום, הבגרות בשעה 14:00.

פורסם

אני גם ניגש מחר ציון הגשה 90 והבגרות בשעה 9.00 לא 14.00

פורסם

אתה אומר את זה כאילו שזה דבר רע.

מצטער על ההכללה, אבל מי שהולך מרצונו לגאוגרפיה הוא בדרך כלל עצלן, כי למקצוע יש באמת מוניטין של מקצוע קל

בדרך כלל הם גם חושבים שזה מקצוע בדוק 90+

** הערה שלא יקפצו עלי - אני לא אומר שמי שהולך לג"ג טיפש או משהו, יש לי כמה חברים בג"ג שיכלו גם להגביר פיזיקה עם ציון טוב

פורסם

זה למי שלא אוהב לילמוד

פורסם

אתם צריכים להבין שאין שום חשיבות לאיזה מקצועות אתם ניגשים לבגרות ברמה של 5 יח' מבחינת המשך ללימודים אקדמאים.

אולי פרט לפיזיקה מתמטיקה ואנגלית שיכולים להיות הכרחיים למקצועות ההנדסה. חוץ מזה מסתכלים אך ורק על הממוצע שלכם והפסיכומטרי.

מצידם אתם יכולים לעשות בגרות בתאטרון או בבישול, אם זה 5 יח' אתם תקבלו את הבונוס לממוצע, ואף אחד לא ייסתכל עליכם "כעצלנים".

פורסם

אני גם ניגש מחר ציון הגשה 90 והבגרות בשעה 9.00 לא 14.00

איזה יחידה אתה עושה? (ארץ ישראל ומזרח התיכון ? )

איך אני יודע איזה יחידה באיזה שעה?

פורסם

מצטער על ההכללה, אבל מי שהולך מרצונו לגאוגרפיה הוא בדרך כלל עצלן, כי למקצוע יש באמת מוניטין של מקצוע קל

בדרך כלל הם גם חושבים שזה מקצוע בדוק 90+

** הערה שלא יקפצו עלי - אני לא אומר שמי שהולך לג"ג טיפש או משהו, יש לי כמה חברים בג"ג שיכלו גם להגביר פיזיקה עם ציון טוב

מצדי שיהיה לו מוניטין של מקצוע לאידיוטים גמורים. תיכון צריך לסיים עם ממוצע בגרויות כמה שיותר גבוה, לא עם פוזה עשיתי 5 יחידות פיזיקה. אם לא שואפים ללמוד הנדסה ל-5 יחידות לפיזיקה יש בדיוק אותו משקל כמו ל-5 יחידות גיאוגרפיה או היסטוריה. ההבדל הוא שהרבה יותר קל לקבל 90+ בגיאוגרפיה מאשר 90+ בפיזיקה.

[br]פורסם בתאריך: 1.07.2008 בשעה 18:30:25

אתם צריכים להבין שאין שום חשיבות לאיזה מקצועות אתם ניגשים לבגרות ברמה של 5 יח' מבחינת המשך ללימודים אקדמאים.

אולי פרט לפיזיקה מתמטיקה ואנגלית שיכולים להיות הכרחיים למקצועות ההנדסה. חוץ מזה מסתכלים אך ורק על הממוצע שלכם והפסיכומטרי.

מצידם אתם יכולים לעשות בגרות בתאטרון או בבישול, אם זה 5 יח' אתם תקבלו את הבונוס לממוצע, ואף אחד לא ייסתכל עליכם "כעצלנים".

אכן. אגב, גם לאנגלית אין שום חשיבות חוץ מבונוס לממוצע. ממילא בקבלה ללימודים אקדמאים מסתכלים רק על הציון בפרק אנגלית בפסיכומטרי.

פורסם

איזה יחידה אתה עושה? (ארץ ישראל ומזרח התיכון ? )

איך אני יודע איזה יחידה באיזה שעה?

2 יחידות כיתה יא ארץ ישראל ומזרח תיכון לנו חילקו תשעות לא יודע איך זה אצלכם

פורסם
  • מחבר

אצלנו בבית ספר זה ככה: שעה 9:00 זה לכיתה י"ב הם לומדים ארץ ישראל והמזרח התיכון ובשעה 14:00 זה לי"א שאנחנו לומדים גיאוגרפיה כלכלית, העולם המתפתח, מדבר בצל גשם...

בתחילת כתה י' בחרתי בגיאוגרפיה כמגמה כי בכיתה ז', ח', וט' (מתי שהבית ספר שלנו היה דמוקרטי והיינו בוחרים לעצמנו את המקצועות שאנחנו רוצים ללמוד) בחרתי בגיאוגרפיה והסתדרתי עם המקצוע טוב מאוד אז ידעתי שיהיה לי קל מאשר הבחירה השניה שהיתה תקשורת שהם 3 פעמים בשבוע נשארים עד שעה 6 בבית ספר, מצלמים סרטים (את כל אירועי בית הספר) עורכים אותם ועוד... ולי אין חשק לזה - הרבה עבודה.[br]פורסם בתאריך: 1.07.2008 בשעה 19:41:12

הסתיימה הבחינה!

היה דווקא בסדר, שאלות שבדיוק עברתי עליהן לפני המבחן. השאלה על הנפט היתה מסובכת והלכתי על החקלאות בארה"ב במקום.

עשיתי שכונות פלישה, דיג, גידולים, מדדי פיתוח והיה עוד משהו שאני לא זוכר.

אני מתכנן לקבל 80+.

איך הלך לכם?

על הדרך, כי זאת הבגרות האחרונה והיום האחרון בבית הספר, אני שם פה את הציונים שלי בכל המקצועות (אם אתם רוצים, שתפו גם אתם):

תנ"ך - 50.

ספרות - 60.

אזרחות - 80.

גיאוגרפיה - 90.

היסטוריה - 55 (מחצית א' היה לי 70).

מתמטיקה - 40.

אנגלית - 75.

חינוך גופני - 90.

הבעה - 65.

חיסורים - 0 (כל השנה! - פעם אחת לא באתי שהיה לי צו ראשון).

איחורים - 0 (גם כל השנה!).

יאללה עוד שנה וזה נגמר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים