עבור לתוכן

זקוקה המלצה למסך 22", תקציב: 2K. תודה מראש לעוזרים : )

Featured Replies

פורסם

Ok, עד לעכשיו הייתי די סגור על ה-2253BW של סאמסונג. אך לאחר צפייה במסך באופיס דיפו, החדות שלו הייתה ניראת לי על הפנים... אך לעומת זאת ראיתי בחנות מסך של LG, דגם: L226, אשר החדות שלו הייתה בהרבה יותר טובה, אך יכול להיות שזהו רק איזה שהוא שינוי בהגדרות, ואפשר להגיע לאותה רמת חדות עם הסאמסונג גם.

עכשיו בחזרה לנושא, אני מחפש מסך שיתאים לשימושים שלי: משחקים,תיכנות וסרטים.

שיהיה לו זמן תגובה טוב, חדות, וכיול צבעים שבהחלט יהיה מסוגל לספק(יותר מדי דרישות לתקציב הזה, אני יודע... אבל אני מחפש את המסך הכי טוב לתקציב בדברים הללו).

ראיתי פה הרבה תגובות בנושא, אך שום דבר לא היה חד משמעי, לכן אני לא יודע מה להחליט.

בבקשה בבקשה תעזרו לי בבחירת מסך, ואם אתם יכולים גם תנמקו למה בחרתם להמליץ לי דווקא על מסך זה או אחר.

תודה רבה רבה מראש. : )

פורסם

קודם כל אני ממליץ לך לקרוא את המדריך שמנצא בנעוץ.

אני הייתי ממלץ על HP LP2065 בעיקר בגלל סוג הפנל שלו.

ביקורת על המסך הזה ניתן למצוא כאן

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובה.

אכן קראתי את המדריכים/הביקורת אשר בנעוץ, אך עדיין לא מצאתי מסך אשר עונה על דרישותיי ולא קיבלתי באמת תשובה חד משמעית שם לגבי איזה מסך הוא הטוב ביותר מבין השאר.

הביקורת שהראת לי על המסך ניראת מאוד טובה ומקצועית, יש עוד מסכים ברמה הזאת אשר מתחרים במסך הזה?

או שהוא פשוט הכי טוב?

פורסם

Ok, עד לעכשיו הייתי די סגור על ה-2253BW של סאמסונג. אך לאחר צפייה במסך באופיס דיפו, החדות שלו הייתה ניראת לי על הפנים... אך לעומת זאת ראיתי בחנות מסך של LG, דגם: L226, אשר החדות שלו הייתה בהרבה יותר טובה, אך יכול להיות שזהו רק איזה שהוא שינוי בהגדרות, ואפשר להגיע לאותה רמת חדות עם הסאמסונג גם.

שיהיה לו זמן תגובה טוב, חדות, וכיול צבעים שבהחלט יהיה מסוגל לספק(יותר מדי דרישות לתקציב הזה, אני יודע... אבל אני מחפש את המסך הכי טוב לתקציב בדברים הללו).

ראיתי פה הרבה תגובות בנושא, אך שום דבר לא היה חד משמעי, לכן אני לא יודע מה להחליט.

בבקשה בבקשה תעזרו לי בבחירת מסך, ואם אתם יכולים גם תנמקו למה בחרתם להמליץ לי דווקא על מסך זה או אחר.

התצוגה בכל סניפי דיפו שראיתי היא ממש מכה.

אפשר ללמוד ממנה מקסימום על בהירות, איכות צבע וזוויות צפיה.

גם זה אם המוכר מבין במסכים ורוצה לכוון את המסך, התרשמות שלי שזה די נדיר.

חדות זו אופציה שלא קיימת כנראה,באופיס דיפו כי כל או רוב המסכים מחוברים

לאותו מקור והמסכים מכוונים ברובם למרוח את אותו המקור לכל המסכים בלי קשר לממדיהם.

פורסם

אכן קראתי את המדריכים/הביקורת אשר בנעוץ.

אז ידועים לך ההבדלים בין סוגי הפנלים השונים. וברור למה פנל S-IPS יותר טוב מפנל TN שיש לכל מסכי 22" ברמת המחיר הזו

הביקורת שהראת לי על המסך ניראת מאוד טובה ומקצועית, יש עוד מסכים ברמה הזאת אשר מתחרים במסך הזה?

או שהוא פשוט הכי טוב?

ברמת התקציב הזו אין הרבה מאד מסכים. יש את הדל 2007FP שהוא יותר יקר ופחות טוב, ויש את הסמסונג 971P שהוא 19" ואינו מתאים למשחקי FPS מהירים.

פורסם

בתצוגות אתה יכול לקבוע רק את איכות הצבעים לדעתי.. כי בגלל שכל המסכים עובדים על כבל אחד ורזולוציה אחת זה מטשטש את התמונה באופן חמור מאוד.

כך שאתה יכול לקבוע רק את איכות הצבעים במסך וגם את זה לא כל כך בגלל שרוב ממסכים לא מכוילים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים