פורסם 2008 ביולי 117 שנים שמעתי שלפי תורת הקוואנטים או משהו כזה.. כל קוואנט מופיעה ונעלם ומופיעה בחזרה תוך זמן קבוע שהוא ידוע... מה שאומר שזה הזמן הכי מינימלי שיש לא?!חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי את הגודל של הזמן הזה אז אולי מישהו פה יכול לעזור לי...
פורסם 2008 ביולי 317 שנים Planck length הוא בנייה באנליזה מימדית גודל של אורך, מחלקים את הגודל הזה במהירות האור ויוצא Planck time.זה לא הוכחה שזמן הוא מקוונטט, אלא הגדרה של גודל בסיסי במכניקת הקוונטים כך שהיא אינה יודעת להתייחס לגדלים קטנים יותר.
פורסם 2008 ביולי 317 שנים כמובן שזו לא הוכחה, אבל אם יש לך אורך שהוא הקטן ביותר שאפשר למדוד, ומהירות שהיא הגדולה ביותר שאפשר להגיע אליה, גם אם יש זמן קצר יותר, למה בדיוק הוא ישמש..?
פורסם 2008 ביולי 317 שנים יש לך אורך שהוא הקטן ביותר שאפשר למדודאבל זה מגיע מאנליזה מימדית, וחוץ מזה מכניקת הקוונטים לא מושלמת ויש לה יותר מדי חורים.
פורסם 2008 ביולי 317 שנים אבל זה מגיע מאנליזה מימדית, וחוץ מזה מכניקת הקוונטים לא מושלמת ויש לה יותר מדי חורים.לא הייתי אומר חוריםפינות לא סגורותובקשר לתשובה המדוייקתעד כמה שזכור לי תקנו אותי אם טעות בידי10 בחזקת מינוס 43 שניות הוא הזמן הנדרש לאור כדי לעבור אורך פלנק שהוא המרחק הפיסיקלי הקטן ביותראגב מדובר ביחידות פלאנק google it
פורסם 2008 ביולי 317 שנים אני יודע שאני הולך להצטער על זה-למה אי אפשר לעבור חצי מידת פלנק ולפי זה לחשב זמן קצר יותר?הרי כל מידה אפשר לקחת שבר ממנה.. לא?
פורסם 2008 ביולי 317 שנים אני יודע שאני הולך להצטער על זה-למה אי אפשר לעבור חצי מידת פלנק ולפי זה לחשב זמן קצר יותר?הרי כל מידה אפשר לקחת שבר ממנה.. לא?כי מבחינת טכנולוגיהאנחנו לא מסוגלים
פורסם 2008 ביולי 317 שנים מבחינה טכנולוגית? איפה טכנולוגיה נכנסת פהאור עובר יחידת פלנק בX זמןאז אור יעבור חצי יחידת פלנק בX/2 זמןמה הבעיה פה?
פורסם 2008 ביולי 317 שנים ציטוט שלךלמה אי אפשר לעבור חצי מידת פלנק.... כי אתה לא תוכל לחשב את זה מתי זה עבר חצילחשב חצי ברור שאתה יכולקח את היחידה תעשה /2 והופה לך תשובה
פורסם 2008 ביולי 317 שנים זו לא מגבלה טכנולוגית (ככה זה כשיש הרבה ספרי פיזיקה בבית, אבל לא טורחים לקרוא אותם) אלא מעקרון אי הוודאות של הייזנברג.
פורסם 2008 ביולי 317 שנים אותו עיקרון אי וודאותאמנם אתה צודקלעולם אי אפשר יהיה למדוד עם מכשיריםאבל מאיזה שהוא מקוםהמגבלה היא טכנולוגיתבאפקט הצופה המדידה מתבצעת עם שליחת פוטון שתנגש עם אותו חלקיק שאנו מנסים למדודואת ההמשך אתה יודע הוא פוגע אם אתה רוצה לבדוק בדיוק מירבי את המיקום אתה תשנה את המדידה של המהירות וכן הלאהאתה יודע בדיוק על מה אני מדברמבחינתי זאת בעיה טכנולוגיתיתכן ויהיו לנו שיטות מדידה שאינם פוגעות בכושר התנועה של החלקיק שמודדים או פוגעות בכל דבר אחר שמגדיר אותו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.