עבור לתוכן

לכבוד הקיץ: מתכונים למילקשייקים/ברד ושאר ירקות (או משקאות?)

Featured Replies

פורסם

אתה מנסה להרוג אותו?! :screwy:

חשבתי שישימו לב לזה קודם ;D

• תגובות 44
  • צפיות 8.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חשבתי שישימו לב לזה קודם ;D

אני חיכיתי לאידיוט שינסה את זה ואז יפתח פה תראד שכואבת לא הבטן ויש לו כאבי ראש חזקים וישאל מה הבעיה.

פורסם

חחחח

אם מישהו היה מספיק טיפש לנסות את זה אותו אחד שכתב עם האציטון היה יכול להגיע לכלא וגם אפשר לתבוע באזרחי

אני קראתי על מקרה דומה ממזמן, אני יחפש את הכתבה

שתם שתדע לשון החוק זה גם מי שעושה מעשה שבעקיפין גורם למותו של אדם ונדמה לי יש גם איזה סעיף שאם ידעתה ולא עזרתה אתה שותף משהו כזה

פורסם
  • מחבר

אני לא מבין למה לקחתם אותו ברצינות?

יש מישהו בעולם הזה שלא יודע שאציטון זה רעיל? :screwy: זאת הייתה סתם בדיחה.

עדכון שלי מעכשיו:

שייק שוקולד נוטלה :smile1:

מתאים לשני אנשים.

3 כדורי גלידת שוקולד (המלצה, לא לקנות את הקרמיסימו וכל אלו, כי הם סתם יקרים ואין טעם, תקנו גלידה הכי זולה שיש, קילו שוקו וקילו פרי, העיקר שיהיה חלבי)

חלב, הממ אפשר להגיד 2 כוסות, כל אחד שישים כמה שנראה לו, אני שמתי קצת וזה יצא מממשש מתוק, לפי החלב גם קובעים לכמה אנשים.

כפית תמצית ויל.

והכי חשוב - 2-3 כפיות מלאות של שוקולד נוטלה.

יוצא פשוט מעולה.

אם זה יוצא די חם, לא כדאי להוסיף קוביות קרח ולכתוש אותן, כי נשארים חתיכות בגלל הסמיכות, תוסיפו שלמות או שימו במקפיא לאיזה 5 דקות.

;)

פורסם

חחחח

אם מישהו היה מספיק טיפש לנסות את זה אותו אחד שכתב עם האציטון היה יכול להגיע לכלא וגם אפשר לתבוע באזרחי

אני קראתי על מקרה דומה ממזמן, אני יחפש את הכתבה

שתם שתדע לשון החוק זה גם מי שעושה מעשה שבעקיפין גורם למותו של אדם ונדמה לי יש גם איזה סעיף שאם ידעתה ולא עזרתה אתה שותף משהו כזה

אני רוצה לראות את השופט שירשיע אותי על זה שהמלצתי למישהו לשתות אציטון עם מיצי פירות בפורום באינטרנט.

פורסם

לדעתי עם מישהו היה מכין ושותה את זה, זה היה מראה כמה הברירה הטבעית נכונה.

פורסם

דורון ניסית את השייק בננות נוסח דדון שלי?

פורסם
  • מחבר

אני לא מת על בננות, ועוד לא יצא לי לנסות שייק עם חלב.

זה די כבד, לא תמיד זה מתאים, אולי מחר נעשה משהו...

פורסם

כבד?

לא ממש...

פורסם

ואוו עשיתם לי חשק אנשים, אני רץ לקנות בלנדר מחר!

פורסם
  • מחבר

חח ממליץ על קנדי, 180 שקל באייס, שווה את המחיר (לטוב ולרע)

לא יצא לי לכתוש קרח עם אחרים, אבל הוא עושה את זה באופן ממוצע

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

הפקצה :jump:

למישהו יש מתכון לIce Tea?

לקחתי כמה שקיות של ויסוצקי, עם נענע,שמתי בכוס מים רותחים, עשיתי תמצית, ואז שפכתי עם מים קרים, זה יצא כמו תה שהתקרר (כמה מפתיע) אבל בכלל לא דומה לIcetea של ויסוצקי או נסטי, איך עושים ICETEA אמיתי?

פורסם

עוד כמה כאלה ואתה מקיא ואז לא תרצה להסתכל על הבלנדר הזה בחיים יותר :o

פורסם

הפקצה :jump:

למישהו יש מתכון לIce Tea?

לקחתי כמה שקיות של ויסוצקי, עם נענע,שמתי בכוס מים רותחים, עשיתי תמצית, ואז שפכתי עם מים קרים, זה יצא כמו תה שהתקרר (כמה מפתיע) אבל בכלל לא דומה לIcetea של ויסוצקי או נסטי, איך עושים ICETEA אמיתי?

כמו שעושים קפה קר?

שמים רק קצת מים רותחים, בכמות שמספיקה להמיס את הקפה\תה, ואז מוסיפים הרבה מים קרים וקוביות קרח?

פורסם
  • מחבר

כן, את האמת לא צריך בכלל בלנדר.

לוקחים כוס זכוכית, שמים 2-3 שקיות תה, מוסיפים הרבה סוכר, מים חמים, ועושים תה מרוכז מאוד, כדאי לקרר את זה קצת, ואז שופכים את זה לקנקן עם מים קרים מאוד, הרבה קוביות קרח, ונענע.

מערבבים טוב (פה אפר להשתמש בבלנדר) ומוזגים לכוס עם הרבה קוביות קרח.

אפשר להוסיף לימון, או תרכיז פירות למי שיש (תפוזים/רימונים/ליים...)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים