פורסם 2008 ביולי 117 שנים אתמול קניתי בלנדר קוטש קרח לקיץ, איזה מגניב זה פתאום אני מרגיש בעל עוצמה במטבח, כל הירקות מסתכלים עלי באימה, כי הם יודעים שאני מסוגל למעוך אותם בלי לחשוב פעמיים ;D ניסיתי להכין אייסקפה ולא יצא משהו... אז פרסמו מתכונים שלכם (לא אלו באינטרנט ל4543534 מנות שלא יודעים איך יוצא... אלא דברים שאתם ניסיתם ואהבתם) ללימונעע,משקאות אלכוהולים,אייסקפה,ברד,מילקשייק פרות/שוקולד וכל מה שמרענן... cheers
פורסם 2008 ביולי 117 שנים Kמה שתצטרך בסיס תפוזים ????אני אוהב תפוזים אז לדעתי זה תמיד מוסיף, אבל זה בטוח לא חובה.
פורסם 2008 ביולי 117 שנים חרשתי על זה כשהייתי בקריביים , חתיכות אננס + חלב קוקוס(אפשרי משימורים או מקוקס טרי) + רום + קוביות קרח , הכל לבלנדר, אחד הדברים..
פורסם 2008 ביולי 117 שנים חרשתי על זה כשהייתי בקריביים , חתיכות אננס + חלב קוקוס(אפשרי משימורים או מקוקס טרי) + רום + קוביות קרח , הכל לבלנדר, אחד הדברים.. רום זה תמיד טוב.
פורסם 2008 ביולי 117 שנים המאכל היווני הזה עם היוגרט:יוגרטמלפפוןשום (טרי כתוש)מלח (מומלץ גס)מערבביםיוצא טעים
פורסם 2008 ביולי 117 שנים מחבר המאכל היווני הזה עם היוגרט: יוגרט מלפפון שום (טרי כתוש) מלח (מומלץ גס) מערבבים יוצא טעים יש גם מאכל פרסי כזה, לא ממש אוהב את זה (ולא צריך מיקסר, פשוט מערבבים) אבקת חלבון בטעם שוקו + דבש להוסיף גם קצת אבוקדו וטונה? חחח עם אלכוהול יש לי קצת בעיה להשיג, אבל ניסיתי עכשיו משהו ויצא פשוט מזעזע 2 לימונים,מים,ליקר בננות,ג'ק דניאלס,סוכר בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע :errrr: אני מת להכין לימונצ'לו, אם עושים את זה יותר עדין זה כמו סמירנוף, רק לא 8 שקלים ל330 מ"ל 5 לימונים צהובים בשלים 750 מ"ל אלכוהול 95% 1 ליטר מים 500 גרם סוכר עלי נענע - לא חובה + מקלפים את קליפות הלימונים ללא החלק הלבן. + משרים עם האלכוהול והקליפות במשך 3 ימים. + מסננים היטב, רצוי דרך בד חיתול. + מרתיחים מים, מוסיפים סוכר ומבשלים עד שהוא נמס. + מקררים היטב את הסירופ ומערבבים עם האלכוהול המסונן. מעבירים לבקבוקים. + בשלב זה ניתן להוסיף כמה עלי נענע. + שומרים במקפיא ומגישים קפוא.
פורסם 2008 ביולי 117 שנים אני עובד מטבח בבר ככה שחרשתי על כל הפרישייקים, הפייבוריט שלי זה מנגו פירות יער.אחרי זה בא בננה מנגו תמר.
פורסם 2008 ביולי 117 שנים גם אני עבדתי בעבר בתור ברמן.אני בעיקרון אוהב את המשקאות המוכרים: תות בננה, אגס תפוח, מלון אבטיח. הכל יכול להיות על בסיס מים או יוגורט.וכמובן מילקשייקים. אני אוהב להכניס את כל הטעמים שיש באותו רגע במקפיא שלי. ותמיד יש, גם בחורף.
פורסם 2008 ביולי 117 שנים בסיס חלב לא עובד עם חלק גדול מהפירות לדעתי, למשל עם אבטיח או תפוזים.מה שכן זה עובד טוב עם אפרסקים,בננות ותותים.
פורסם 2008 ביולי 117 שנים חרשתי על זה כשהייתי בקריביים , חתיכות אננס + חלב קוקוס(אפשרי משימורים או מקוקס טרי) + רום + קוביות קרח , הכל לבלנדר, אחד הדברים.. יש לי רום יש לי קרח יש לי בלנדר,ויכול להיות שיש לי חלב קוקוס שגם אם לא זה קל להשיגהשאלה היא אם אפשר להשתמש באנאנס משומר ? מה אתה אומר ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.