עבור לתוכן

לכבוד הקיץ: מתכונים למילקשייקים/ברד ושאר ירקות (או משקאות?)

Featured Replies

פורסם

אתמול קניתי בלנדר קוטש קרח לקיץ, איזה מגניב זה :D

פתאום אני מרגיש בעל עוצמה במטבח, כל הירקות מסתכלים עלי באימה, כי הם יודעים שאני מסוגל למעוך אותם בלי לחשוב פעמיים ;D

ניסיתי להכין אייסקפה ולא יצא משהו... אז פרסמו מתכונים שלכם (לא אלו באינטרנט ל4543534 מנות שלא יודעים איך יוצא... אלא דברים שאתם ניסיתם ואהבתם)

ללימונעע,משקאות אלכוהולים,אייסקפה,ברד,מילקשייק פרות/שוקולד וכל מה שמרענן...

cheers ;)

  • תגובות 44
  • צפיות 8.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

משקאות.

פורסם

אבטיח, מלון ונענע.

שים כמה שאתה אוהב מהפירות ואיזה עלה של נענע.

פורסם
  • מחבר

לא צריך בסיס של מיץ תפוזים?

בכלל, שעושים שייק פירות צריך בסיס תפוזים?

פורסם

Kמה שתצטרך בסיס תפוזים ????

אני אוהב תפוזים אז לדעתי זה תמיד מוסיף, אבל זה בטוח לא חובה.

פורסם

חרשתי על זה כשהייתי בקריביים ,

חתיכות אננס + חלב קוקוס(אפשרי משימורים או מקוקס טרי) + רום + קוביות קרח , הכל לבלנדר, אחד הדברים..

פורסם

חרשתי על זה כשהייתי בקריביים ,

חתיכות אננס + חלב קוקוס(אפשרי משימורים או מקוקס טרי) + רום + קוביות קרח , הכל לבלנדר, אחד הדברים..

רום זה תמיד טוב.

פורסם

המאכל היווני הזה עם היוגרט:

יוגרט

מלפפון

שום (טרי כתוש)

מלח (מומלץ גס)

מערבבים

יוצא טעים

פורסם

אבקת חלבון בטעם שוקו + דבש :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

המאכל היווני הזה עם היוגרט:

יוגרט

מלפפון

שום (טרי כתוש)

מלח (מומלץ גס)

מערבבים

יוצא טעים

יש גם מאכל פרסי כזה, לא ממש אוהב את זה (ולא צריך מיקסר, פשוט מערבבים)

אבקת חלבון בטעם שוקו + דבש :xyxthumbs:

להוסיף גם קצת אבוקדו וטונה? חחח

עם אלכוהול יש לי קצת בעיה להשיג, אבל ניסיתי עכשיו משהו ויצא פשוט מזעזע :screwy:

2 לימונים,מים,ליקר בננות,ג'ק דניאלס,סוכר

בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע :errrr:

אני מת להכין לימונצ'לו, אם עושים את זה יותר עדין זה כמו סמירנוף, רק לא 8 שקלים ל330 מ"ל

5 לימונים צהובים בשלים

750 מ"ל אלכוהול 95%

1 ליטר מים

500 גרם סוכר

עלי נענע - לא חובה

+ מקלפים את קליפות הלימונים ללא החלק הלבן.

+ משרים עם האלכוהול והקליפות במשך 3 ימים.

+ מסננים היטב, רצוי דרך בד חיתול.

+ מרתיחים מים, מוסיפים סוכר ומבשלים עד שהוא נמס.

+ מקררים היטב את הסירופ ומערבבים עם האלכוהול המסונן. מעבירים לבקבוקים.

+ בשלב זה ניתן להוסיף כמה עלי נענע.

+ שומרים במקפיא ומגישים קפוא.

פורסם

אני עובד מטבח בבר ככה שחרשתי על כל הפרישייקים, הפייבוריט שלי זה מנגו פירות יער.

אחרי זה בא בננה מנגו תמר.

פורסם

גם אני עבדתי בעבר בתור ברמן.

אני בעיקרון אוהב את המשקאות המוכרים: תות בננה, אגס תפוח, מלון אבטיח. הכל יכול להיות על בסיס מים או יוגורט.

וכמובן מילקשייקים. אני אוהב להכניס את כל הטעמים שיש באותו רגע במקפיא שלי. ותמיד יש, גם בחורף.

פורסם

נראה לי תכלס שייקים פשוטים הכי טעימים על בסיס חלב.

פורסם

בסיס חלב לא עובד עם חלק גדול מהפירות לדעתי, למשל עם אבטיח או תפוזים.

מה שכן זה עובד טוב עם אפרסקים,בננות ותותים.

פורסם

חרשתי על זה כשהייתי בקריביים ,

חתיכות אננס + חלב קוקוס(אפשרי משימורים או מקוקס טרי) + רום + קוביות קרח , הכל לבלנדר, אחד הדברים..

יש לי רום יש לי קרח יש לי בלנדר,ויכול להיות שיש לי חלב קוקוס שגם אם לא זה קל להשיג

השאלה היא אם אפשר להשתמש באנאנס משומר ? מה אתה אומר ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים