פורסם 2008 ביוני 3017 שנים ממש משעמם לי, לא כרגיל, משועמם ברמות שרובכם לא מוסוגלים להבין עד שתנעלו את עצמכם בחדר למשך 3-4 שנים עם מחשב ואינטרנט שפורנו לא מספק אותכם יותר, אפילו לא ההרד-קור, אז אני מחפש קומדיות מצחיקות, לא צריך הומור ברמה, אפילו הזבל כמו SUPER HERO מצחיק אותי ומעביר את הזמן המיגע הזה שנותר לי עד המחויבות הבאה בחיים. אז להמליץ לי על קומדיות חדשות שעוד לא ראיתי.בתודה, אני!
פורסם 2008 ביולי 117 שנים ואנחנו אמורים לדעת מה עוד לא ראית כי?בכל מקרה you dont mess with the zohan סרט ממש טוב. צחקתי ברמה של מופע סטאנד אפ.
פורסם 2008 ביולי 117 שנים אל תתעסקו עם הזוהן סרט גרוע ברמות. נמוך אפילו בשביל סנדלר.ב-3.7 אמור לצאת "הנקוק" עם וויל סמית'. לפי הטריילרים נראה מצחיק, אבל אי אפשר לדעת...
פורסם 2008 ביולי 117 שנים אם עוד לא ראית יש את הסדרה איך פגשתי את אמכם (how i met your mother) מומלץ!
פורסם 2008 ביולי 117 שנים , משועמם ברמות שרובכם לא מוסוגלים להבין עד שתנעלו את עצמכם בחדר למשך 3-4 שנים עם מחשב ואינטרנט שפורנו לא מספק אותכם יותר, אפילו לא ההרד-קור, אתה הולך לפסיכולוג? פסיכיאטר ? אתה בטוח שלא כדי לבקש עזרה מקצועית ולא קומדיות ?
פורסם 2008 ביולי 117 שנים מחבר אני מניח שזה עוד בהמשך הדרך, בנתיים אני מנסה להסתדר בעצמי...רק אם למישהו יש סרט להמליץ שיתן תגובה...
פורסם 2008 ביולי 217 שנים ח"ח לכל החברה מעליי על הספאם המשובח.ובנוגע לדיון,אין לי ממש קומדיות חדשות להמליץ לך, אבל הנה כמה טובות וישנות שאולי את חלקן לא ראית:אמריקן פאיאייס ונטורהanchormanbad boysblades of glory (די חדש)clerks (ובכלל כל סרטי קווין סמית', דוגמה, עכברי קניון, ג'יי ובוב השקט מכים שנית)date movie (מת לדייט אני חושב)dodgeballdude wheres my cardumb and dumberemployee of the month (די חדש)הרולד וקומארצ'אק ולאריknocked uplicense to wedmeet the parents, meet the fockersmr deedsrush hourscary movie למיניהםבתול בן 40ביג ליבווסקי (או איך שלא רושמים את זה בעברית)עולמו של ווין
פורסם 2008 ביולי 217 שנים אל תתעסקו עם הזוהן סרט גרוע ברמות. נמוך אפילו בשביל סנדלר.ב-3.7 אמור לצאת "הנקוק" עם וויל סמית'. לפי הטריילרים נראה מצחיק, אבל אי אפשר לדעת...מה חיפשת כשראית אותו? פילוסופיה?
פורסם 2008 ביולי 217 שנים מחבר זוהן היה סביר, דפקו לו פירסום ענק וזה דיי איכזב, פשוט בטריילרים שמו את כל הקטעים המטורפים וכל שאר הסרט פשוט דיי רגיל, מצחיק כן ובמיוחד לישראלים אבל לא איך שפירסמו אותו...
פורסם 2008 ביולי 317 שנים מה חיפשת כשראית אותו? פילוסופיה?לא חיפשתי שום דבר, הוא פשוט היה לא מצחיק ברמות חריגות.
פורסם 2008 ביולי 317 שנים לא חיפשתי שום דבר, הוא פשוט היה לא מצחיק ברמות חריגות.כנראה שבאת בראש כבד לסרט. אני צחקתי מאד וגם רוב האולם ממה ששמתי לב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.