פורסם 2008 ביוני 3017 שנים איפה אפשר לקנות חולצות של להקות מטאל כמו IRON MAIDEN באינטרנט בארץ!או במקרה אחרון איפה יש בנתניה או בסביבה
פורסם 2008 ביוני 3017 שנים חנויות באינטרנט ועוד בישראל זה יהיה קצת סיבוך לפי דעתי, על חנויות בנתניה שמוכרות חולצות ופוסטרים של מטאל ורוק לא שמעתי, אבל יש בת"א חנות של חולצות מטאל ורוק בדיזינגוף סנטר..UFO רוק ואופנה אלטרנטיבית (צמוד לשער 5) ויש את תומר (בכניסה משער 7) אבל החנות שמה סתם קטנה. בהצלחה
פורסם 2008 ביוני 3017 שנים יש לי 2 חולצות מטאליקה שלא לבשתי לצערי וסתם קניתי.אני גר באזור המרכז , אם אתה בעיניין צור קשר.
פורסם 2008 ביולי 117 שנים המטאלשופ ברחוב פרישמן 42..יש שם את המבחר הכי גדול בארץ של מטאל, פוסטרים וחולצות. יש להם גם אתר עם קטלוג לא הכי מעודכן..תוכל לשלוח אליהם אימייל ולשאול אם יש להם את החולצה שאתה מעוניין בה, או כל דבר אחר
פורסם 2008 ביולי 117 שנים המטאלשופ היא החנות הכי גדולה בארץ ובכל זאת מכל הפעמים שהלכתי לשם רק פעם אחת הייתה להם חולצה אחת של Megadeth
פורסם 2008 ביולי 117 שנים אתה לא יכול לצפות שתהיה להם כל חולצה במלאי..אבל מוזר שללהקה בסדר גודל של MEGADETH תהיה רק חולצה אחת. מה שבטוח יש להם והרבה זה חולצות מטאליקה ואיירון מיידן
פורסם 2008 ביולי 117 שנים אני מחפש חולצה של disturbed במטאל שופ יש אותם ?כן,יש להם גם שרשראות שלהם בפעם האחרונה שבדקתי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.