עבור לתוכן

סוף סוף מישהו החליט לעמוד ולשם סוף להפקרות!

Featured Replies

• תגובות 30
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

*סוף

פורסם
  • מחבר

לא שמתי לב טעות שלי.

פורסם

קצה הקרחון.

חוץ מזה, צריך לדגדג קלות את זהבה גלאון

פורסם

תרגעו עם ההערות האלה.

פורסם

הבן אדם הביע דעה אשר מנוגדת לעמדכתם אז צריך להרוג אותו?

:screwy:

פורסם

כל החוקים האלו מגוחכים, ומתאימים למדינות טרור ולא למדינה דמוקרטית.

אין ספק שישראל הופכת לאחת מציר הרשע של העולם הזה.

גועל נפש מה שהולך פה.

פורסם

כן, מה אני אגיד לך

לא לתת כמו מפגרים שטחים שכבשנו בדם, ולא לתת לאויבי המדינה לשבת בבית המחוקקים שלה.

איזה טרור, איזה גועל נפש, מי שמע על דברים כאלו!

תראה איך זה בארה"ב!

....אה, רגע, בארה"ב כבר יש חוקים כאלו.

אז... תראה איך זה באירופה!

......אה, רגע, גם שם כבר יש חוקים בסגנון.

תראה איך זה ב....... לא, בעצם בכל מדינה שפויה בעולם הזה כבר יש חוק שאדם המבקר במדינות אויב ויש לו קשר מסוים אליהן לא יוכל להיבחר לבית הנבחרים.

פורסם

טוב שנזכרנו...

אי היה אפשר להעביר את החוק הזה לפני 3 שנים?

פורסם

כן, מה אני אגיד לך

לא לתת כמו מפגרים שטחים שכבשנו בדם, ולא לתת לאויבי המדינה לשבת בבית המחוקקים שלה.

איזה טרור, איזה גועל נפש, מי שמע על דברים כאלו!

תראה איך זה בארה"ב!

....אה, רגע, בארה"ב כבר יש חוקים כאלו.

אז... תראה איך זה באירופה!

......אה, רגע, גם שם כבר יש חוקים בסגנון.

תראה איך זה ב....... לא, בעצם בכל מדינה שפויה בעולם הזה כבר יש חוק שאדם המבקר במדינות אויב ויש לו קשר מסוים אליהן לא יוכל להיבחר לבית הנבחרים.

אתה מודע לכך שמדובר בחרב פיפיות - במידה ואחד מבכירי הממשלה יבקר בסוריה או לבנון על מנת לחתום על הסכם שלום רשמי איתם, הוא יסולק מהכנסת לאחר שובו ולא יוכל להיבחר זמן רב לאחר מכן. וכל זאת למרות שהוא חתם על הסכם שלום! נשמע טיפשי, לא? בדיוק כמו החוק הזה...

פורסם
  • מחבר

בגלל זה על הסכם שלום לא חותמים בתוך מדינת האוייב אלא במדינה נטראלית ולכן גם לאחר הסכם השלום מסירים את ההגדרה של "מדינת אוייב" מעל המדינה הספציפית הזאת. זה לא כל כך קשה :-\

פורסם

אתה מודע לכך שמדובר בחרב פיפיות - במידה ואחד מבכירי הממשלה יבקר בסוריה או לבנון על מנת לחתום על הסכם שלום רשמי איתם, הוא יסולק מהכנסת לאחר שובו ולא יוכל להיבחר זמן רב לאחר מכן. וכל זאת למרות שהוא חתם על הסכם שלום! נשמע טיפשי, לא? בדיוק כמו החוק הזה...

נו באמת.. תחשוב שניה לפני שאתה שולח הודעה כזו.

רק בשביל להראות לך שאתה טועה נכנסתי לכתבה:

על פי התיקון לחוק יסוד: הכנסת, מי ייבקר שלא כדין במדינת אויב בשבע השנים שקדמו למועד הגשת רשימת המועמדים לכנסת, ייראו במעשיו משום "תמיכה במאבק מזוין נגד מדינת ישראל, כל עוד לא הוכח אחרת", ומשכך - הוא לא יוכל להיבחר לכנסת.

בגלל זה על הסכם שלום לא חותמים בתוך מדינת האוייב אלא במדינה נטראלית ולכן גם לאחר הסכם השלום מסירים את ההגדרה של "מדינת אוייב" מעל המדינה הספציפית הזאת. זה לא כל כך קשה :-\

לא חתמו על ההסכם עם ירדן בערבה?... ::)

בקיצור, שניכם מבולבלים :)

פורסם

אם חתמו עליו בערבה אף חבר כנסת ישראלי לא היה צריך לבקר במדינת אויב בשביל לחתום עליו...

פורסם

דווקא החוק הזה נראה לי הרבה יותר חשוב ונחוץ.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3562266,00.html

סוף סוף.

חבל שלא חשבו על זה ישר ב1948..

אבל עדיף מאוחר מאשר לעולם לא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים