עבור לתוכן

מחפש המלצה למסך 20" - 24" למטרות עיצוב וגרפיקה ב 1500-2500 ש"ח שיכול גם לשמש כTV

Featured Replies

פורסם

אהלן,

אני משתמש חדש, וזאת ההודעה הראשונה שלי, קראתי את ההמלצות השונות והביקורות וגם ההשוואת שבפורום למסכים השונים,

ורציתי לבקש המלצות למסכים שמיועדים כאמור לגרפיקה, אך עם טוויסט קטן(אני מודה שחיפשתי בפורום ולא מצאתי ממש התייחסות לזה, אולי כי זה לא משהו שבדרך כלל משתלב) - יכולת לשמש במקביל גם כמסך טלוויזיה באופן מובנה, מבלי להשתמש בהתקן מיוחד חיצוני או כרטיס טלוויזיה וכו'.

חיפשתי גם ב ZAP וראיתי אמנם כמה מסכים שמוצגים כמסכים משולבים, אך רובם(לפי מה שהבנתי) הם עם פאנל TN, וזה לא ממש טוב.

השימוש העיקרי אמור להיות גרפיקה, ושילוב הטלוויזיה זהו רק תוספת שתחסוך מקום בחדר.

אם יש לכם המלצות והן חורגות מהמחיר המדובר, זה עדיין יכול להיות רלוונטי, אבל כמובן שבמסגרת ההגיון.

תודה :xyxthumbs:

פורסם

אין הרבה אופציות במחיר הזה, רק ה-Dell 2007FP/WFP.

פורסם
  • מחבר

[/quote

אוקיי תודה,

וזה כבר ממש פולו אפ דמיוני - ידוע לך אולי על השקות צפויות בעתיד הנראה לעין שיכללו מסכים כאלה, במחירים סביב ה 1000 דולר או פחות?

(כלומר, אם אחליט שכן אז אולי אמתין עם הרכישה).

פורסם

ב1000 דולר אתה כבר יכול להשיג את הגdell2408.

פורסם

[/quote

אוקיי תודה,

וזה כבר ממש פולו אפ דמיוני - ידוע לך אולי על השקות צפויות בעתיד הנראה לעין שיכללו מסכים כאלה, במחירים סביב ה 1000 דולר או פחות?

[br]פורסם בתאריך: 2.07.2008 בשעה 11:22:12

[/quote

אוקיי תודה,

חפש מסכי איזו כאן ועכשיו, נידמה לי שהיום מיובאים על ידי חברת קרט , היבואנית עיקרית של מוצרי קנון.

ההתגודדות בפורום סביב DELL ואחריו סמסונג ו- LG מטה את רוב ההפניות אליהם, גם אם הן אינן התשובה הטובה.

מסכי איזו מיועדים ספציפית לשימושים גרפיים בעוד החברות שהזכרתי למעלה מיועדות בדרך כלל לשוק

הכללי, ברמות נמוכות או גבוהות. מסכי איזו יקרים יותר אבל יש ביניהם בתקציב 1000 דולר.

לפני כל החלטה תראה במו עיניך את המסך בפעולה, עצה טובה שקשה להגשימה אבל היא הכרחית.

תנסה להתייעץ בפורומים של שימושים גרפיים, בין השאר פורומים של צילום.

פורסם

היא רוצה מסך "20-24, כלומר גודל המסך כן משחק פה תפקיד. מסך של Eizo יהיה יותר יקר ויותר קטן, גם אם הוא ייתן צבעים יותר מדוייקים.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

היא רוצה מסך "20-24, כלומר גודל המסך כן משחק פה תפקיד. מסך של Eizo יהיה יותר יקר ויותר קטן, גם אם הוא ייתן צבעים יותר מדוייקים.

ראשית המון תודה על התגובות, זה נותן לי עוד אפשרויות למחשבה :yelclap:,

שנית, זה לא היא, אלא הוא, רבל זה באמת טעות תמימה :xyxthumbs:,

והכי חשוב, ראיתי היום את ההכרזה הבאה: :screwy:

http://www.engadget.com/2008/07/10/aocs-22-inch-2230fm-hd3-display-includes-integrated-media-playe/

עכשיו, אני לא מכיר את החברה ולא יודע מה טומן בחובו המסך הזה, אבל על פניו הוא מסך רב שימושי, רציתי לשאול את MCFLY האם הוא יכול לחוות את דעתו על המסך הזה בהתבסס רק על הנתונים היבשים שמציגים בהודעה לעיתונות, הכוונה, האם ניתן להסיק מההודעה לגבי היכולות הגרפיות של המסך(שוב כמקודם, בהכוונה לביצוע עיצוב גרפי וסוג הפאנל ושאר המרכיבים שאני מנסה להתחיל להבין בהם).

נ.ב. משעשע לסיום

כשניסיתי לברר אצל משווקי מאג בארץ(אמטל נראה לי) לגבי מסך BF22 שלהם ולשאול איזה סוג פאנל הוא כולל TN VA IPS קיבלתי טלפון מהמעבדה שלהם שבה ניסו לשאול אותי למה אני מתכוון, אולי אין להם אפילו מושג מה זה אומר המושגים האלה, כנראה, ובכל מקרה את התשובה לשאלה הם לא נתנו לי, כי הם לא ידעו לקרוא בתווית או השד יודע איפה מה כתוב לגבי זה.

פורסם

אני לא רואה סיבה שה-AOC יציג צבעים מדויקים יותר ממסכי "22 קיימים בשוק. העובדה שיש לו פיצ'רים של ניגון מדיה לא משפיעה בשום צורה על איכות התמונה שהוא נותן. בכלל לא ברור שאם וכאשר הוא יגיע לארץ יהיה לו יתרון של ממש על ה-222H של Chimei מבחינת תמורה למחיר.

כמו כן, המאג שציינת גם הוא TN, אין כל ספק. מאג לא מייצרת מסכים לשוק הגבוה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים