פורסם 2008 ביוני 3017 שנים קניתי את המחשב שלי לפני 4 שנים כל שנה אני מוסיף/מחליף חלק וזה מחזיק טוב למשחקים של היום.
פורסם 2008 ביוני 3017 שנים לא היה אשכול כזה לפני שבוע? בכל אופן, בינתיים במשך 9 שנים עברו אצלי 2 מחשבים תמונה סתם מגניבה שראיתי
פורסם 2008 ביוני 3017 שנים לא היה אשכול כזה לפני שבוע? בכל אופן, בינתיים במשך 9 שנים עברו אצלי 2 מחשבים תמונה סתם מגניבה שראיתי יו זה מגניב! מזכיר לי קצת את SIM CITY .. המחשב הראשון עדיין עובד נקנה ב96 הפנטיום 4 הראשון ב2002 מת כעבור חודשיים .. שיישרפו אייבורי המחשב של י הקודם אצל אחותי ושלי עובד כמו חדש וכבר בן שנה
פורסם 2008 ביוני 3017 שנים אצלי 4 שנים, אולם יש לי משחב בן 15 (לא טעיתי במספרים) שאנחנו עדיין משתמשים בו יום יום.(יש איזה תוכנה שעובדת רק בדוס, אז צריך אותו, כי אין לי זין להריץ אימולטור של דוס)
פורסם 2008 ביוני 3017 שנים אצלי 4 שנים, אולם יש לי משחב בן 15 (לא טעיתי במספרים) שאנחנו עדיין משתמשים בו יום יום.(יש איזה תוכנה שעובדת רק בדוס, אז צריך אותו, כי אין לי זין להריץ אימולטור של דוס)חח יש לך מחשב כמו שלי פחות או יותר..!! תנחומי ;D
פורסם 2008 ביוני 3017 שנים האצבע שלי קצת קצרה על ההדק של השדרוגים... אני משדרג את המחשב שלי כל שנה וחצי בממוצע. אני פשוט ממשיך וממשיך לשדרג- אני לא קונה חדש :-X
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.