פורסם 2008 ביולי 117 שנים מחבר אוקי אז הייתי באופיס דיפו גראנד קניון.מגוון לא רע של כסאות יחסית לסניף לא-הכי-חי שכזה...עברתי על רוב הכסאות שנראו לי נורמלי והיו נגישים (ממש גן חיות שם, לא היה לי כוח לתפס או לפלס את הדרך לכולם).בסוף הגעתי לכסא שבאמת היה לי נוח, הרגשה טבעית כזאת ולא "בעע..." איך שאני מתישב עליו.קוראים לו Quinton, באמת כסא חמוד.אגב, יותר מאוחר שהמוכר ראה שאני מסתכל עליו, אז הוא גם הפנה אותי ל-Talega שקצת דומה לו.ה-Talega באמת כסא מצויין ונוח, אבל היה לי קצת קשיח מידי, במיוחד בגב.סך הכל הכסאות לא כאלה רחוקים אחד מהשני, הייתי צריך לשים אותם אחד ליד השני בשביל להחליט מה לקחת (לא שזה עזר, בסוף התייעצתי עם 2 ילדות שהיו שם לראות מה יותר נוח בעיינהם), בכל אופן לקחתי את ה-Quinton.אגב, למי שמחפש, ה-Quinton עולה 900 אבל הוא מכר לי אותו ב-810.ה-Talega עולה שם 1400 והוא הציע לי אותו ב-1260 - סך הכל מחיר ממש טוב לכסא כזה.תודה לכל מי שעזר.
פורסם 2008 ביולי 117 שנים גם לי יש את הQuinton... כיסא מעולה..שאני קניתי אותו הוא עלה 1200, והTalega עלה 1700...
פורסם 2008 ביולי 117 שנים את השחור, למרות שהוא לא ממש ממש שחור.כאבי הגב שלי פחתו פלאים אחרי החלפת הכסא.
פורסם 2008 ביולי 117 שנים ה-Talega עולה שם 1400 והוא הציע לי אותו ב-1260 - סך הכל מחיר ממש טוב לכסא כזה.אתה מדבר לדעתי על הטלגה הנמוך (החום), יש לו גירסה גבוהה יותר שמגיעה בצבע שחור ועולה קצת יותר.
פורסם 2008 ביולי 117 שנים מחבר הוא היה בצבע שחור ובדיוק במידות של ה-Quinton, אין לי מושג אם זאת הגרסא הגבוהה או הנמוכה...
פורסם 2008 ביולי 217 שנים תסתכל על הכסא שבתמונה, אני אישית חושב שאלו הכיסאות הכי נוחים והכי בריאים שיש:http://www.trustedreviews.com/peripherals/review/2008/07/01/Are-You-Sitting-Comfortably/p1
פורסם 2008 ביולי 217 שנים ראיתי אחד כזה באופיס דיפו, אי שם באיזור ה-5,000 שקל. זוועה של כיסא, ממש לא נוח. :-X
פורסם 2008 ביולי 217 שנים מחבר אתה מדבר לדעתי על הטלגה הנמוך (החום), יש לו גירסה גבוהה יותר שמגיעה בצבע שחור ועולה קצת יותר.אם כבר החזרתם את התארד לחיים...צדקת, הכסאות שדיברתי עליהם אלה דגמי ה-MID-BACK (וכן יש דגמים בשחור, לא רק בחום).הדגמים של ה-HIGH-BACK עולים כמה מאות יותר.
פורסם 2008 ביולי 1517 שנים יש לך אולי לינק לכיסא QUINTON שדיברת עליו? עריכה: לא משנה, מצאתי באתר של אופיס דיפו בעברית(באמריקאי נראה לי הוא לא מופיע)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.