עבור לתוכן

לאיזה חנות באיזור חיפה כדאי לפנות בנוגע לכסא חדש ?

Featured Replies

פורסם

שיהיה איכותי, בריא ונוח לגב אבל לא במחירים מוגזמים כמו של דר. גב וכו' (פחות מאלף שקל).

באיזור חיפה, אם יש חנות באיזור חוף הכרמל\כרמל זה יהיה מעולה, צ'ק-פוסט וקריות רחוק לי מידי...

תודה רבה (:

פורסם

איזה כיסא?

מחשב? מנהלים? טלוויזיה? מסאז? הרפיה? כוסיות ופוקימונים?

פורסם
  • מחבר

אני מתאר לעצמי שב"כסא מחשב" אתה מתכוון לכאלה:

580289.JPG

אז לא...

יותר לכיוון כסא מנהלים:

A77608_large.jpg

פורסם

אז אני יכול להגיד לך שגם אני חיפשתי כיסא מנהלים לפני כמה חודשים, ואחרי שבדקתי המון כיסאות מכל מיני חנויות "שכונתיות" כאלה וגם ברשתות גדולות יותר, מצאתי רק דגם אחד שהיה לי נוח - Talega של אופיס דיפו, בגירסה עם הגב הגבוה.

http://www.officedepot.com/a/products/280216/Realspace-Talega-Leather-Chair-47-x/

הוא מעבר לתקציב שלך, ככה שזה לא ממש רלוונטי.. :P

אבל קח בחשבון שאני פשוט לא מצאתי שום דבר נוח בפחות מזה (וגם ביותר, למען האמת). או שאולי אני סתם מפונק...

פורסם
  • מחבר

שמע אם הוא ממש נוח ובאיכות בניה שתחזיק לאורך זמן, אז וואלה אפשר להשקיע קצת יותר...

כמה הוא עולה בארץ?

פורסם

1,699 ש"ח אאל"ט, לפני כמה חודשים.

אבל פשוט תעבור על כל הכיסאות שאתה רואה, בלי להסתכל בכלל על המחיר, ותבדוק מה הכי נוח לך..

כבר יצא לי למשל לנסות כיסא שעולה 6,000 שקל!!!! וזה היה כמו לשבת על דיקט. פשוט הכיסא הכי לא נוח שראיתי בחיים.

פורסם
  • מחבר

O_O

טוב נו, עכשיו רק נשאר לחפש סניף נורמלי של אופיס דיפו שמחזיק מגוון נורמלי של כסאות...

בגראנד נראה לי שהסניף דיי מת.

יש עוד חנויות באיזור חיפה ששוות בדיקה חוץ מאופיס דיפו?

פורסם

יש בחוצות המפרץ סניפים דיי גדולים.

פורסם
  • מחבר

צ'ק-פוסט וקריות רחוק לי מידי...

:-[

פורסם

אררר אולי שווה לך לבדוק בבקניון חיפה? אני לא ממש מצליח לחשוב על מרכז מסחרי "תעשייתי" (בסגנון פאור סנטר/חוצות) באזור חוף הכרמל...

למרות שאתה יכול פשוט לקחת רכבת מחוף הכרמל - 5 דק' נסיעה.

פורסם
  • מחבר

כה כיף חיים לחזור עם כסא ברכבת, יש לי רכב אבל אין לי כוח לנסוע למפרץ...

קניון חיפה הייתי, יש שם כסאות שלילד של אשתי מהנישואים הקודמים אני לא אקנה... על הפרצוף.

הבנתי שיש משהו מכובד ברחוב יפו\ת"א או משהו כזה, אבל אני לא זוכר את השם של החנות...

פורסם

נו באמת רועי :) יש לך רכב , 10 דקות נסיעה מחוף הכרמל לחוצות המפרץ , כל כך קשה ?

פורסם

מה הבעיה עם כיסאות הגינה הלבנים האלה של כתר ?

דיי נוחים , ואפילו גמישים קצת , הבעיה שלא בדיוק אפשר לדעת מתי הגמישות תסתיים ותמצא את עצמך על הרצפה עם רגל פלסטיק תקועה לך בצלעות ...

פורסם

וואלה!

היתה תקופה ארוכה מאוד שהשתמשתי בכזה כסא! הייתי שם את הכסא מנהלים בצד ויושב על הכסא פלסטיק. היה פשוט ממש נח עם האופציה להשען אחורה על רגל אחת או שתיים (של הכסא). אבל במשך הזמן הוא איבד גמישות וכבר אי אפשר היה להשען איתו בנוחות אז הפסקתי להשתמש בו. אולי יום אחד אני אקנה אחד נוסף שיהיה לי פה בצד מתי שבא לי ;D

פורסם

"א.א. רהיטי איכות" בצ'ק פוסט בחיפה. מול לב המפרץ, מצד שמאל לסוכנות של סוזוקי.

קניתי שם כיסא לפני כמה שנים ב- 550 ש"ח ואני מרוצה מאוד.

עם זאת אני חייב לציין שאחרי חצי שנה שהכיסא היה אצלי היתה לו תקלה קטנה, שכל פעם שהייתי יושב עליו הכיסא היה מאבד מהגובה שלו וצונח עד למטה. פעם זה קרה בבת אחת, פעם לאט לאט עד שמצאתי את עצמי למטה. (ולא, אני לא שוקל 150 קילו. סה"כ 68 קילו...)

חשוב לציין שהחברה תיקנה את התקלה בכיסא על חשבונם ולא שילמתי שקל (אחריות).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים