עבור לתוכן

מתלבט בקניה בין IPOD TOUCH או IPHONE

Featured Replies

פורסם

טוב תקשיבו יש לי פלאפון ואני מרוצה ממנו כרגע

השאלה היא האם IPOD TOUCH יספק אותי או שבIPHONE יש עוד דברים יותר טובים מהIPOD TOUCH חוץ מזה שהוא גם פלאפון בנוסף לכל

והאם הדברים האלה שווים את ההפרש מחירים בין שני המכשירים...

מחכה לתשובה ;)

פורסם

לאייפון יש רמקולים ומצלמה (באיכות לא משהו אבל מצלמה)

אם זה לא חשוב לך קח טאץ'

פורסם
  • מחבר

בטאץ' אין רמקולים?

אני חייב עם אוזניות?

פורסם

אני מקווה מאוד שאתה לא מהאנשים ששומעים מוזיקה באוטובוס ברמקול במקום באוזניות...

פורסם
  • מחבר

לא.. אני לא מהערסים ששים תמוזיקה שלהם ומתלהבים...

אבל לראות סרט עם אוזניות?

לא ניסיתי...

אבל כנראה שאני אנסה... :D

פורסם

לא רואה שום סיבה לקנות אותם. לא את האייפון ובטח שלא את הטאצ'.

פורסם

השאלה לפי דעתי היא כמה זמן בארך אתה תאזין למוזיקה ביום מאותו מכשיר נייד וכמה ג'יגה מוזיקה יש לך וכמה אתה צריך לשים על אותו מכשיר ?

פורסם
  • מחבר

השאלה לפי דעתי היא כמה זמן בארך אתה תאזין למוזיקה ביום מאותו מכשיר נייד וכמה ג'יגה מוזיקה יש לך וכמה אתה צריך לשים על אותו מכשיר ?

יש לי מוזיקה בערך בין 3-4 ג'יגה אבל גם לא יזיק להכניס איזה סרט אולי כמה תמונות אני חשבתי לקנות את הטאצ' עם 8 ג'יגה...

למה זה משנה?

פורסם

כי לפי דעתי אם אין לך הרבה אז אין סיבה לקנות נגן יעודי שהיום יש פלאפונים שלא נופלים באיכות הסאונד מנגנים כאלה או אחרים

פורסם
  • מחבר

כי לפי דעתי אם אין לך הרבה אז אין סיבה לקנות נגן יעודי שהיום יש פלאפונים שלא נופלים באיכות הסאונד מנגנים כאלה או אחרים

לא, לפי איך שזה נראה עכשיו האייפון לא ימכר בלי התחייבות אז כנראה שבכל מקרה אני אקנה טאצ'...

חוץ מזה אחרי היציאה של האייפון ב200$ הטאצ' בטוח ירד לפחות בחצי (כרגע הוא 300$ באפל סטור)

בקיצור מה שאתה אומר זה שלא עדיף לא הטאצ' ולא אייפון אלה חברה אחרת אם לזה התכוונת תן המלצות...

פורסם

בוא נגיד ככה, יש התפתחויות מאוד מרגשות בנוגע לשחרור האיפון 3G. כדאי לחכות.

פורסם

מניסיון האייפון לא נוח כשימוש בפלאפון. חוץ מזה שהוא פלאפון אין עוד לו יתרונות על הטאץ'. האייפוד טאץ' לעומת זאת יותר דק ועם יותר קום איחסון.

אם אתה מעוניין אני מוכר ב1300 אייפוד טאץ' במצב מעולה!

פורסם
  • מחבר

מישהו שאני מכיר נוסע לאצות הברית אז חשבתי לבקש ממנו שיקנה לי :P

הוא נוסע עד תחילת אוגוסט השאלה אם זה מספיק זמן לתת לאייפון שהם ישנו את דעתם כל כך מהר (שיוכלו לקנות את האייפון גם בלי התחיבות לAT&T)

אמרתי אם לא אני אקנה את הטאצ' שבטוח איך שהאייפון יצא הוא יורד בצורה רצינית אלה אם כן יש לכם הצעות של מכשירים אחרים (חברות אחרות)[br]פורסם בתאריך: 1.07.2008 בשעה 14:08:47

מניסיון האייפון לא נוח כשימוש בפלאפון. חוץ מזה שהוא פלאפון אין עוד לו יתרונות על הטאץ'. האייפוד טאץ' לעומת זאת יותר דק ועם יותר קום איחסון.

אם אתה מעוניין אני מוכר ב1300 אייפוד טאץ' במצב מעולה!

כמה זיכרון יש על הטאצ' שלך?

גם אם האייפוד טאצ' לא יירד במחיר עדיין זה יהיה יותר זול מ1300 בארצות הברית

פורסם

מה ההבדל? זה חרא וזה חרא :screwy:

לא חסרים פלאפונים עם איכות שמע טובה יותר, ועוד שהאייפון מיועד להיות נגן.

תחסוך את הכסף וקנה לך HD4870 CF :smile1:

או שתקנה נגן טוב ואוזניות טובות.

פורסם
  • מחבר

כמה הוא עולה בערך?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים