עבור לתוכן

שאלה שקשורה לסיגריות .

Featured Replies

פורסם

וואו.. נראה לי שאתה צריך הפסקה מעישון של דברים אחרים :hat:

אולי זה רק אני, אבל אני לא רואה שום קשר הגיוני בין זמן הבערה של הטבק לבין המצאות ה"חומרים רעים" שבו.

אם כבר ההיפך - אם זמן הבערה הטבעי ארוך יותר, יוצא שאתה לוקח יותר שאכטות פר סיגריה.

• תגובות 41
  • צפיות 5.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם זמן הבערה הטבעי ארוך יותר, יוצא שאתה לוקח יותר שאכטות פר סיגריה.

מה שאומר שאתה מכניס עוד יות רחומרים לגוף...

CLERIC שאלה לי אליך , למה ואיך הפסקת לעשן?

דיוגנס - תגיד באמת יש לך כוח להתחיל לגלגל כול פעם שאתה רוצה לעשן? באמת יש לך כוח לשבת שעה בשביל קופסא אחת (להכין הרבה מראש)?

פורסם
  • מחבר

הוא אמר למה הוא הפסיק לעשן .

בקשר ללגלגל זה לא שעה זה עניין של כמה דקות .

אתה מגלגל את זה בתוך מכונה .

יש לאחותי ידיד שיש לו באוטו חבילה של טבק הוא הביא לי פעם אחת סיגריה כזאת והיא דווקא הייתה בסדר אבל קצת חזקה , אבל כמובן אם מישהו שקונה את המכונה הזאת אז הוא צריך לדעת כמה לדחוס ואיך לשים .

פורסם

יש לי פה דילמה קטנה.

מצד אחד דיוגנס אומר לנו שבעצם בטבק לגלגול יש פחות חומרי בעירה וזה פחות חומר רעיל, אבל דיוגנס השאלה שלי היא כמה פחות חומרי בעירה? בכמה אתה בעצם מצמצם פה את הנזק?...

בתכלס בסיגריה רגילה האמנם יש חומרי בעירה, אבל אני לא כ"כ בטןח אם הכמות שלהם או עצם קיומם בסיגריה משנים את העובדה שאתה שואף הרבה חומרים מזיקים כמו טבק וניקוטין.

מה שאני מאוד מתעניין בו בזמן האחרון זה הדבר הזה:

p107118m.jpg

זאת למעשה "סיגריה הודית", טבק נקי (לפי ההצהרה) שמגולגל בעלה אקליפטוס... עישנתי כבר כמה כאלה, פחות כבד מסיגריה ולדעתי יותר איכותי, בלי להתחשב בעובדה שזאת סיגריה לכל דבר ויש לזה כ"כ מראה של ג'וינט.

עוד דבר שטוב בזה- המחיר, 3 שקל ל25 יחידות, ממש לא רע...

עריכה: לאחר חיפוש קצר מצאתי את זה: http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%91%D7%99%D7%93%D7%99 , ומשם ניתן להבין כי זה הרבה יותר גרוע מסיגריה רגילה... בגלל שאין פילטר והיא מייצרת יותר עטרן וזפת.

בכל מקרה Cleric, לא ידעתי שאתה עישנת בעבר(כנראה אנחנו לא מכירים מספיק), אבל אתה צודק בכל מילה שלך, מיותר לגמרי.

Aviko

פורסם

אין שום הבדל מבחינת הנזק שסיגריה "לייט" גורמת לבין סיגריה רגילה.

כל מילה בסלע. מלבד אולי בכיס.

א) לייט מזיק יותר, כי השאחטות חזקות בהשוואה לאדום

:kopfpatsch: אתה לא באמת חושב ככה נכון :s05:

סיגריות עם פילטר לבן מזיקות פחות כי הלבן מסמל טוהר וניקיון :s07:

סיגריות הן כמו אוכל, יש מזון מהיר ויש גורמה. היתי אומר שnext,ld,kiss.no9 וכל שאר הסיגריות ב9 שקל לקופסא משתוות להמבורגר שאתה קונה בקיוסקים ב 5 שקל. מלברו, פארלמנט,קאמל וכולי, משתוות למקדונלדס...ואתה כבר מבין לאן אני חותר...

אני מודע לנזק של העישון, לכן אני הולך על האופציה הכי פחות מזיקה.(אמר המכור :screwy:)

אי אפשר להשוות סיגריות לאוכל לא בנניח לא בכאילו ולא באולי.

תקן אותי אם אני טועה אבל אני מבין שאתה חותר סגנון סרטן?

ההגיון הפשוט אומר- פחות חומרים רעים, פחות מזיק.

עדיין מזיק, אבל ממזערים את הנזק...בדיוק כמו המכוניות ההיברדיות עם מנוע חשמלי ומנוע בערה.

מזיק אבל פחות :P

תגיד, למה לא תשקיע את כל מרץ התירוצים הזה, בסיבות למה לא לעשן, במקום איך לעשן בריא?

שורה תחתונה:

כמו שאמרו סיגריה היא סיגריה היא סיגריה. היא עדיין פולטת עשן רעיל וכל נושא הלייט הוא גימיק שיווקי וטו לא.

מעשן וטוב לך? תהנה.

רוצה בריאות? תפסיק לעשן ואל תחפש תירוצים כדי לרצות ת'מצפון שלך.

פורסם

הבעיה העיקרית עם סיגריה היא תהליך הבערה. השריפה של עלי הטבק מייצר אוסף אדיר של חומרים מאוד פעילים כימית ו/או אונקוגניים - רדיקליים חופשיים, פחממנים ציקליים ארומטיים, וכמובן כל מיני סוגים של זפת. זה לא משנה מה אתה מעשן - זה בגלל אופי הבעירה והצורה שבה שואפים את העשן לתוך הריאות (או אפילו לחלל הפה והלוע - גם שם הוא גורם לנזק).

אין סיגריות בריאות. למעשה, כמו שנאמר פה על הבידי, כל המגולגלות למינהן מזיקות אפילו יותר, יש בהן יותר חומר, הן דורשות שאיפות עמוקות יותר וכו'. סיגרים ומקטרות לדוגמא ידועים כמזיקים מאוד ומגדילים את הסיכון לגידולים ונזקים בחלל הפה ובגרון בגלל משך החשיפה הממושך לעשן. נרגילה היא בכלל אסון נורא.

אתם יודעים מה, תעזבו סרטן. תמיד יש את המעשן הכבד שמספר לי על סבתא שלו שעישנה שלוש קופסאות נובלס ליום עד גיל 102. עשן סיגריות (פסיבי) מגדיל את הסיכון לאסתמה בקרב תינוקות וילדים, בגלל זה אני לא מרשה לאף אחד לעשן ליד הילד שלי, כולל לסבא שלו. עד 20% מהמעשנים הכבדים יפתחו נפחת ריאות בדרגת חומרה זאת או אחרת. עישון הוא אחד מהגורמים המעודדים טרשת עורקים ובעיקר פגיעה בכלי דם קטנים (זוכרים את הרדיקלים החופשיים?), וזה בין השאר אומר אימפוטנציה (לא בגיל 20, אולי גם לא בגיל 30, תנו לסיגריות זמן, אבל בסוף יצנח לו זלזל).

פורסם

אנחנו מודעים שעישון זה מזיק.

תקראו לי טיפש, תקראו לי אדם החותר למוות מהיר, אפילו מכור תקראו לי! אבל בסופו של דבר זו הבחירה שלי, וזו גם היתה הבחירה שלי שקניתי את הקופסא הראשונה.

ושהבחנתי שהתחלתי להתמכר, ופתאום מ 3 סיגריות קפצתי לקופסא, החלטתי לעבור לגילגול טבק.

aviko, לדעתי כל הכיף בטבק זה טקס הגילגול, הסיפוק מהסיגריה כי הכנת אותה במו ידיך. חוץ מזה, העבודה שיש צורך לגלגל סיגריה בכל פעם, מפחיתה את מספר הסיגריות שאני מעשן ביום. הסיגריות הן דבר זמין, יד לכיס -מדליקים ומעשנים. לעומת זאת הצורך בגלגול מפחית את הזמינות , וגורם לי לעשן פחות בשל הההשקעה שצריכים כדי להכין אחת.

בנוסף לכל, אני משתמש בנייר גילגול במידה הקטנה ביותר, לעומת סיגריות שמדובר בניירות באורך בינוני, והפילטרים בקוטר של slim, רק דחוסים יותר ביחס לספוג הרגיל.

5 סיגריות ביום, טבק שמזכיר טעם של מקטרת, ואני נהנה לקחת אתנחתה קלה כל יום, ולהדליק את מקלות הסרטן שלי!

לעזעזל, יש כל כך הרבה דברים מזיקים, וממכרים באותה מידה- אז תנו לנו לבחור בעצמנו, מי שרוצה שיעשן מי שלא רוצה- שלא יעשן.

פורסם

לגבי הלייט האלו...אני לא מתערב בשיחה(אין לי זכות אני לא מעשן)

היה תביעה מאוד גדולה נגד יצרני הסיגריות.

מהסיבה שהטריק שנעשה כדי לקבל פחות תחושה בחוזק של הסיגריות (שזה למעשה השינוי שרוב יצרני הסיגריות עשו).

זה לעשות חורים באזור הפילטר כדי ש העשן יתערבב עם האוויר ,ולמעשה כל שאיפה שלך מורכבת מכמות מופחתחת של עשן מעורבב עם כמות גדולה יותר של אוויר.

אבל התרמית הזו עובדת יפה על מכונה ולכן יכלו לרשום שיש פחות ניקטין.

אבל בגלל צורת השפתים של הבן אדם שלמעשה חוסמים את פיתחי האאויר ,הטריק הזה לא נותן שום דבר!

למרות שעל הנייר במעבדות קיבלו כמויות קטונות יותר של חומר רעיל.

ויש איזה מיליון כתבות על העובדה שאין שום יתרון בריאותי לסיגריות לייט

פורסם
  • מחבר

היה תביעה מאוד גדולה נגד יצרני הסיגריות.

כן נראה לי שדיוגנס אמר את זה , שאחרי שתבעו אותם אמרו להם להוריד את הכיתוב "לייט" מהקופסאות שלהם .

ובגלל זה הסיגריות עכשיו הם בצבעים .

פורסם

אני לא בטוח ב100% שזה נכון אבל לפי מה שאני יודע לייט זה אותה סיגריה עם כמות מופחחת של ניקוטין, נגיד לרגע ששליש.

נגיד שבנאדם רגיל לכמות X ניקוטין ביום,כדי להרגיש "מסופק" שוב הוא צריך לעשן פי 3 כדי לקבל את אותה כמות הניקוטין שיש בסיגריות רגיליות.

אבל ב"לייט" עדיין יש את אותם החומרים המגוייפים שיש בסיגריה הרגילה, לכן בעצם הוא צורך יותר חרא בשביל אותה כמות ניקוטין, וברוני הטבק עושים עליו עוד קופה מהצד.

פורסם

אני חושב שיש מדבקות ניקוטין ..שהם אמורים לטפל בבעיית התמכרות.

פורסם

כן,ואז מתמכרים למדבקות :P

הדרך הכי טובה זה פשוט להגמל טוטאלית,COLD TURKEY כמו שאומרים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים