עבור לתוכן

שאלה שקשורה לסיגריות .

Featured Replies

פורסם

G-O-O-G-L

זהו, כל כך קשה? :nixweiss:

• תגובות 41
  • צפיות 5.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
link=topic=344203.msg2973773#msg2973773 date=1214769452]

יש הבדל גדול מאוד בין גראס לחשיש !

כן אני יודע אבל אני לא מצליח להשיג גראס אז אני מתייחס לחשיש.

פורסם

כל מי שלא מעשן- תפסיקו להרצות לאחרים כמה שזה מזיק, רעל וכו...

סיגריות לייט מזיקות פי כמה וכמה מסיגריות רגילות!

סיגריות לייט הן אחת ההמצאות הכי מוצלחות של ברוני הטבק, שרימו את הציבור לחשוב שאם זה לייט, זה פחות מזיק. הרי, לייט מתקשר לנו ל"פחות כבד", כמו מוצר דיאטטי שנתפס כיותר בריא. אבל ההפך הוא הנכון ( כנל למצורים דיאטטים)-

בעוד שבסיגריות "אדומות" כמות עלי הטבק גדולה יחסית, סיגריות לייט הן תערובת של עלים לא בשלים וענפים. כן, בלייט אתם מעשנים עצים!

בגוף של אדם מעשן יש כמות קבועה יחסית של ניקוטין, ושהרמה בדם יורדת, יש חשק לעוד סיגריה כדי לאזן אותה. מי שמנסה לעשן פחות, עובר בדרך כלל ללייט, אך הגוף דורש אותה רמה של ניקוטין, מה שגורם לו לעשן יותר סיגריות כדי להגיע לרמה הדרושה.

לא רק זה, השאחטות הרבה יותר חזקות, כדי להגיע לניצול גבוהה יותר מהסיגריה, מה שמכניס את העשן לכל חלל הריאות ובעצם יוצר נזק רציני . לעומת הred, שהן חזקות, ולכן לוקחים שאחטות קטנות ( שורף יותר), ובעצם העשן מגיע רק לחלק העליון של הריאות.

מי שבכל זאת רוצה לעשן, אני ממליץ לו על פאלרמנט, מהסיבה שהפילטר שלה מכיל פחם פעיל. קראתי מחקרים שהשוו את אחוזי התמותה מסרטן ריאות ביפן ( או סין, לא זוכר) וארצות הברית, וגילו שביפן יש 65% פחות תמותה מסרטן ריאות בקרב מעשנים. הסיבה היא שכמעט כל הסיגריות שם מכילות פחם פעיל בפילטר, שסופג רעלים רבים המצויים בסיגריה.

ומי שרוצה לעשן הכי בריא שאפשר- לקנות טבק לגילגול איכותי ( בלי חומרי בערה ושאר חומרים שדוחפים בסיגריות), ניירות גילגול איכותיים בלי פסים ( הפסים שיש על הנייר זה חומר בערה), ופילטרים בעלי פחם פעיל.

פורסם

אין שום הבדל מבחינת הנזק שסיגריה "לייט" גורמת לבין סיגריה רגילה.

היתה תביעה גדולה נגד חברות הסיגריות על כך שהם מציגות סיגריות כ -"לייט". ואכן, בתביעה הוכח שאין כל הבדל מבחינת הנזק שהם גורמות.

בעקבות התביעה הן חויבו להסיר את הכיתוב לייט מהקופסאות, ואם תשים לב, כעת מופיע הכיתוב - Blue lable, silver label, red label וכו..

פורסם

ומי שרוצה לעשן הכי בריא שאפשר- לקנות טבק לגילגול איכותי ( בלי חומרי בערה ושאר חומרים שדוחפים בסיגריות)' date=' ניירות גילגול איכותיים בלי פסים ( הפסים שיש על הנייר זה חומר בערה), ופילטרים בעלי פחם פעיל.

[/quote']

:lol:

בן אדם אתה חי בסרט, תפסיק להשלות את עצמך, זה בדיוק אותו זבל, זה שזה עולה יותר וגורם לך להרגיש "איכותי" ומגניב זה עניין פסיכולוגי גרידא,

את הנזק זה עושה גם עושה.

מי שבכל זאת רוצה לעשן' date=' אני ממליץ לו על פאלרמנט, מהסיבה שהפילטר שלה מכיל פחם פעיל. קראתי מחקרים שהשוו את אחוזי התמותה מסרטן ריאות ביפן ( או סין, לא זוכר) וארצות הברית, וגילו שביפן יש 65% פחות תמותה מסרטן ריאות בקרב מעשנים. הסיבה היא שכמעט כל הסיגריות שם מכילות פחם פעיל בפילטר, שסופג רעלים רבים המצויים בסיגריה.

[/quote']

אפשר קישור למחקרים בבקשה?

פורסם

א) לייט מזיק יותר, כי השאחטות חזקות בהשוואה לאדום

ב)cleric, אני לא משלה את עצמי, יש סוגים שונים של טבק - מדובר בעלים בלבד, בלי ענפים,זרדים וגבעולים, בעל איכות גבוהה , והכי חשוב- בלי חומרים נוספים.

סיגריות הן כמו אוכל, יש מזון מהיר ויש גורמה. היתי אומר שnext,ld,kiss.no9 וכל שאר הסיגריות ב9 שקל לקופסא משתוות להמבורגר שאתה קונה בקיוסקים ב 5 שקל. מלברו, פארלמנט,קאמל וכולי, משתוות למקדונלדס...ואתה כבר מבין לאן אני חותר...

אני מודע לנזק של העישון, לכן אני הולך על האופציה הכי פחות מזיקה.

אני לא מוצא כרגע את המחקר שקראתי בזמנו, אבל חיפוש קצר בגוגל הניב הרבה תוצאות זהות,

http://www.nzma.org.nz/journal/118-1213/1402/

http://www.freepatentsonline.com/7025067.html\

פורסם
2sbtt76.jpg
פורסם
  • מחבר

קודם כל אני מודה לכול אלה שהגיבו לי ברצינות .

עכשיו דיוגנס מלברו זה לא סיגרייה איכותית .

מלברו זה נראה לי בין הסיגריות הכי מזיקות שיש , וזה גם למעשנים כבדים .

אני מעשן פרלמנט קצר רגיל ובגלל שהקופסא מספיקה לי ל3 ימים בערך אז אני לא צריך לדאוג בגלל המחיר המוגזם שלה(20 שקל) .

פורסם

א) לייט מזיק יותר' date=' כי השאחטות חזקות בהשוואה לאדום

ב)cleric, אני לא משלה את עצמי, יש סוגים שונים של טבק - מדובר בעלים בלבד, בלי ענפים,זרדים וגבעולים, בעל איכות גבוהה , והכי חשוב- בלי חומרים נוספים.

סיגריות הן כמו אוכל, יש מזון מהיר ויש גורמה. היתי אומר שnext,ld,kiss.no9 וכל שאר הסיגריות ב9 שקל לקופסא משתוות להמבורגר שאתה קונה בקיוסקים ב 5 שקל. מלברו, פארלמנט,קאמל וכולי, משתוות למקדונלדס...ואתה כבר מבין לאן אני חותר...

וסתם בשביל הידע- יש גם טבק אורגני, עישנתי פעם והופתעתי מדלות הטעם שלו.

[/quote']

יקירי אתה משלה את עצמך, כל הסיגריות הם זבל, לא משנה כמה הם עולות וכמה גימיקים יש להם בפילטר,

פשוט עם היקרות יותר אתה תגמור באונקולוגית יותר עני, זה הכל. אתה חושב בדיוק מה שיצרניות הסיגריות רוצות שתחשוב.

*הכותב היה מעשן כבד במשך כ11 שנה, ויש לו נסיון אישי עם סרטן ריאות במשפחה.

קראתי יותר מחקרים על סרטן ריאות והקשר לעישון ממה שאתה מסוגל בכלל לדמיין, תעשה לעצמך טובה ותפסיק,

אני מבטיח לך שהחיים שלך רק ישתפרו בעקבות זה.

פורסם
link=topic=344203.msg2973773#msg2973773 date=1214769452]

יש הבדל גדול מאוד בין גראס לחשיש !

מה ההבדל?

תמיד חשבתי שזה אותו הדבר

פורסם

הוספתי כמה לינקים בהודעה הקודמת.

עכשיו: cleric, אני שוב פעם אומר. כן, אני יודע שהסיגריות מזיקות.

אולי עישנת 11 שנה, אבל היית מסתפק בניסוי פשוט להבין את הטענות שלי.

המצרכים: 5 סיגריות.

סיגריה רגילה

טבק מסגריה מגולגל בנייר בעל פסי בערה

טבק מסגריה מגולגל בנייר אורז\hemp

טבק לגילגול נקי מזרדים מגולגל בנייר בעל פסי בערה

טבק לגילגול נקי מזרדים מגולגל בנייר hemp\אורז

תדליק את כולן, תניח במאפרה ותחזור אחרי 5 דקות.

אני לא חושב שיש בכלל צורך להסביר מה יקרה, אבל אתן רמז- הסיגריה הרגילה תתכלה לחלוטין, ובצד השני- הסיגריה המגולגלת מטבק ונייר נקי, תכבה תוך מספר שניות ותשאר שלמה. וכל שאר הסיגריות נעות בין שתי הקצוות האלו.

פורסם

.. איך בדיוק זה מוכיח שהטבק לגלגול פחות מזיק? :nixweiss:

פורסם

מצביע על כמות חומרי הבערה שבסיגריה.

בעוד שסיגריה רגילה תשרף לבדה תוך 5 דקות, וכנל גם לטבק מסיגריה שמגולגל בנייר נקי מחומרי בערה, אך בקצב איטי יותר- הטבק לגילגול כלל לא ימשיך את תהליך הבערה, ויכבה מייד.

פורסם

שוב .. איך זה בדיוק מוכיח שהטבק פחות מזיק לגוף? מה אכפת לי מזמן הבעירה? מה הקשר בין זמן הבערה לרעלים שמצטברים בריאות ומוחדרים למחזור הדם? הטיעון שלך ממש הזוי ולא ברור בעיניי.

פורסם

ההגיון הפשוט אומר- פחות חומרים רעים, פחות מזיק.

עדיין מזיק, אבל ממזערים את הנזק...בדיוק כמו המכוניות ההיברדיות עם מנוע חשמלי ומנוע בערה.

מזיק אבל פחות :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים