עבור לתוכן

שאלה שקשורה לסיגריות .

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם .

אז ככה יום שישי הזה הייתי הסתובבתי אם החבר"ה ואז פגשתי מישהו שאני מכיר אז סתם התחלתי לדבר איתו .

אחרי זה אני רואה שהוא מוציא קופסא של LM אדום , ופעם אחרונה שראיתי אותו הוא עישן LM לייט אז שאלתי אותו למה הוא עבר לאדום כי זה יותר מזיק ,

אז הוא אמר לי שההפך שסיגריות לייט מזיקות יותר לגוף מאשר סיגריה רגילה (אדום ) .

או אמר לי שבסיגריות לייט מכניסים כל מיני חומרים שמזיקים לגוף והחומרים האלה הם בעצם מה שעושים את הסיגריה יותר חלשה .

כל הזמן אני חשבתי שאדום יותר מזיק מלייט .

עכשיו השאלה שלי זה שזה באמת נכון שלייט יותר מזיק מאדום ?

תודה מראש .

• תגובות 41
  • צפיות 5.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שטויות, לייט יותר מזיק כי זה גורם לך לעשן יותר סיגריות ...

וחוץ מזה, אל תעבדו על עצמכם שבגלל שזה לייט זה בריא.. כל הסיגריות זה סם מוות מיותר

פורסם

מחזק ותומך!

דיי לעישון! כן לסקס ולסמים.... ><

פורסם
  • מחבר
link=topic=344203.msg2973544#msg2973544 date=1214764728]

שטויות, לייט יותר מזיק כי זה גורם לך לעשן יותר סיגריות ...

אני לא מדבר פה על זה שזה גורם לך לעשן יותר , אני מדבר פה על זה שהוא אמר לי שהסיגריה עצמה יותר מזיקה .

מחזק ותומך!

דיי לעישון! כן לסקס ולסמים.... ><

למה להספים אבל .

אני לא רוצה שהתארד הזה יהיה 20 עמודים שרשום שם אותו הדבר "די לעשן " .

אני רק רוצה לדעת אם מישהו יודע אם זה נכון .

פורסם

זה חרא וזה קצת פחות חרא, מה ההבדל?

פורסם

בתור אחד שמעשן תן לי לשפוך לך כמה עובדות:

1. ניקוטין ממכר יותר מהרואין...

2. סיגריות פוגעות בגוף בכל חלק אפשרי. מנטלי ופיזי. אין מערכת גופנית שלא נפגעת עקב עישון.

3. לרוב הסיגריות מזריקים חומרים שגורמים לניקוטין לעלות ולהיקלט במוח יותר מהר

ועכשיו אני תוהה, האם זה בכלל משנה לייט או אדום?

לא נראה לי. זה נבלה וזה טרפה. תעשיית מוות הסיגריות הללו.

אני יוצא לסיגריה ;D

פורסם
  • מחבר

זה לא משנה אבל כל החיים שלי מאז שהייתי קטן (לא עישנתי כשהייתי קטן ) תמיד ידעתי שהאדום יותר מזיק מהלייט ופתאום עכשיו מישהו אומר לי שההםך זה פחות מזיק .

פורסם

זה לא משנה אבל כל החיים שלי מאז שהייתי קטן (לא עישנתי כשהייתי קטן ) תמיד ידעתי שהאדום יותר מזיק מהלייט ופתאום עכשיו מישהו אומר לי שההםך זה פחות מזיק .

וואו, תמות שבועיים לאט יותר. FTW

פורסם
  • מחבר

וואו, תמות שבועיים לאט יותר. FTW

:xyxthumbs: תודה לך .

פורסם

שורה תחתונה, אל תיקח אפילו שאכטה אחת. מניסיון.

גראס לעומת זאת הרבה פחות מזיק. מעשנים פעם בשלושה ימים הכי הרבה, ונהנים. סיגריות זה סתם עוד זמן שתבזבז מהחיים

(כל סיגריה זה 10 דקות ישיבה. 20 סיגריות ביום זה 3- שעות מבובזות רק על סיגריות! )

פורסם
  • מחבר

מאוחר מידי .

(כל סיגריה זה 10 דקות ישיבה. 20 סיגריות ביום זה 3- שעות מבובזות רק על סיגריות! )

מי מעשן קופסא ביום ?..

אני מעשן מקסימום 6 ובדרך כלל 4 .

אולי אני מעשן חצי קופסא בימי שישי .

פורסם

זה מה שמפריע לך?

שאדום פוגע פחות מלייט?

הכל אותו חרא, אל תכניס את עצמך לסרט.

פורסם
  • מחבר

מי נכנס לסרטים.

אני פשוט שואל בכללי .

פורסם

גראס לעומת זאת הרבה פחות מזיק. מעשנים פעם בשלושה ימים הכי הרבה, ונהנים. סיגריות זה סתם עוד זמן שתבזבז מהחיים

זה שאתה חלש אל תשליך על אחרים,עישנתי מאות סיגריות בחיים שלי ביציאות וכאלה ובבית אני לא מעשן בכלל,לפעמים חודשים לא מעשן.

ולגבי הגראס גם זה בולשיט,הייתי מעשן חשיש ימים על גבי ימים,וזה ממש לא פחות גרוע מסיגריות כי זה פשוט הופך אותך לאדיש,סיגריות דופקות תבריאות החשיש דופק תיחס שלך להכל.

פורסם

גראס לעומת זאת הרבה פחות מזיק.

בעיקרון נכון אבל חשוב מאוד לעשן חומר מבית טוב, יש מגדלים מניאקים שמרססים עם חומר הדברה בשביל אפקט יותר חזק, אבל זה פשוט רעל

ולגבי הגראס גם זה בולשיט,הייתי מעשן חשיש ימים על גבי ימים,וזה ממש לא פחות גרוע מסיגריות כי זה פשוט הופך אותך לאדיש,סיגריות דופקות תבריאות החשיש דופק תיחס שלך להכל.

יש הבדל גדול מאוד בין גראס לחשיש !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים