עבור לתוכן

אושרה עסקת השבויים עם החיזבאללה

Featured Replies

פורסם

ערוץ 2...

[br]פורסם בתאריך: 29.06.2008 בשעה 16:19:51

אם מדינת ישראל לא מתכננת לחסל את סמיר קונטר מקסימום יומיים אחרי שהוא ישוחרר, זה יהיה מאוד עצוב ורק יעודד חטיפות נוספות.
פורסם

כל הקטע הזה עצוב בכלל..

בישביל מה צריכים לחכות שנתיים,מי יודע (בהנחה שאם מתים) אם לפני שנה או שנה וחצי הם לא היו עוד בחיים והינו יכולים להציל אותם...

פורסם

עד כמה שאני יודע, הם לא מתים איזה תקופה, אלא בערך ממתי שחטפו אותם (היה פרסום שכשחטפו אותם אחד היה במצב אנוש והשני במצב קשה, כנראה)

פורסם

הכל כנראה..

בשורה התחתונה הינו צריכים לפעול כמה שיותר מהר כך שקודם כל הגופות יחזרו הביתה,ובמקרה הטוב - שאנשים יחזרו הביתה בריאים/שיהיה עוד סיכוי להציל מישהו

פורסם

לדעתי אף אחד לא יכול להביע דעה. אם היתה קרוב משפחה של הנפטר היתה מוכן להחיות את כל הטרוריסיטים בעולם, אבל אם אתה קרוב משפחה של מי שנרצח בידי סמיר קונטאר לא היית מסכים בשום אופן. אני לא משתייך לאף אחת מהקבוצות הנ"ל, אבל כולם יכולים להיות קורבנות פוטנציאליים של הטרוריסטים ששוחררו.

אם למישהו יש את הספר 50 שנה לישראל, תסתכלו כמה פעמים יש את הידיעה "ישראל תשחרר X (כפולה של 10) פלסטינים/מחבלים תמורת Y (מספר קטן מ-10) גופות/חיילים. ואחרי ידיעה כזאת תסתכלו איפה לא היה פיגוע זמן קצר לאחר מכן...

אני נגד העיסקה באופן מוחלט!

פורסם

אני בעד העסקה.

צריך לשחרר אותו ואז לחסל אותו יומיים אחרי. :nixweiss:

פורסם

חחח צריך לשים אליהם משדרים

ואז לחסל את כולם כעבור 48 שעות

פורסם

בטח.. והצבא השמאלני שלנו גם יעשה את זה

פורסם

:'(

פורסם

אין מחיר לחופש. חובה לקיים את העסקה.

התבטאות של אולמרט שהעלתה לי את העצבים כשהוא אמר שהוא אין לו מחויבות לשחרר אף אזרח מהשבי.

פורסם

לא יפציצו שום מסיבת שיחרור של שום מחבל, תצאו מהסרט הזה. סמיר קונטר יקבל קבלת פנים מלכותית וכל החיזבאללה יעמדו על הבמה ויהללו את רוצח התינוקות המתועב הזה. זה הפרצוף המכוער שלהם ואנחנו נאלץ לבלוע את הצפרדע הזאת בשקט.

אני לא רוצה להשמע מגעיל, אבל אני מאוד נגד העיסקה הזאת. אם אני יאלץ לצאת למלחמה בלבנון (למזלי במלחמה הקודמת הייתי בעבודה באזרחות שמנעה ממני להקרא), אני מתכוון להנחות את אישתי שאם אני חו"ח יהרג והגופה שלי (שלאף אחד לא יהיו אשליות - החטופים נהרגו מיד לאחר הפיגוע או מספר שעות לאחר מכן) תחטף על ידי אירגון טרור זה או אחר, שתמשיך את החיים שלה בלעדיי. שהמחבלים הקניבלים האלו יעשו עם הגופה הנרקבת מה שהם רוצים, מצידי שישחקו דוקים עם העצמות, שיעשו מזה מרק, לא אכפת לי, רק שלא ישחררו עוד רוצח מטונף תמורת גופות.

אתם מבינים שישראל משחררת את סמיר קונטר, אדם מרושע שרוצץ גולגולת של תינוקת בדם קר, בשביל רקמות נרקבות?!

פורסם

ההגיון נכנע לרגש וממשלה נכנעה ללחץ של משפחות החטופים ושל התקשורת.

עצוב מאוד.

עוד יותר יהיה עצוב אם מדינה תשחרר מספר לא פרופורציונלי של רוצחים עם דם על הידיים תמורת גלעד שליט.

כתבה מאירת עיניים

http://news.walla.co.il/?w=/104/1304876

פורסם

אלה אזרחי מדינת ישראל, יש מחיר שאפשר לשלם עבורם, אתה בתור חייל היית מסתער לקרב אם ידעת שיש סיכוי שישאירו אותך מאחור?

איזה מחיר זה משהו אחר, קונטאר ומחבלים עם דם על הידיים זה מחיר כבד מאוד, אבל צריך להחזיר את הבנים הביתה.

פורסם

אלה אזרחי מדינת ישראל, יש מחיר שאפשר לשלם עבורם, אתה בתור חייל היית מסתער לקרב אם ידעת שיש סיכוי שישאירו אותך מאחור?

איזה מחיר זה משהו אחר, קונטאר ומחבלים עם דם על הידיים זה מחיר כבד מאוד, אבל צריך להחזיר את הבנים הביתה.

כן. מטרתו של החייל להגן על אזרחי המדינה, חייל יוצא לקרב מתוך ידיעה שהוא עלול למות, הפצע או ליפול בשבי. לפעמים, שהמחיר מאוד יקר, נאלצים להשאיר אנשים מאחור, זה קרה בכל המלחמות (לא תמיד דיברו על זה) וזה גם יקרה בעתיד. אני מילואימניק פעיל (לפחות 30 יום בשנה) ביחידה קרבית ומוכן לגבות את הדיבורים במעשים (אני למעשה עושה את זה בכל פעם שאני יוצא לשמ"פ).

אני שוב פעם עלול להשמע מרושע וציני, אבל שום בנים לא חוזרים הביתה. הם מתים. אנחנו מקבלים גופות ובתמורה משחררים את סמיר קונטאר, אחד המחבלים המתועבים ביותר שהיו כאן. זאת עסקה רעה והשרים שהצביעו בעדה הם רכיכות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים