פורסם 2008 ביוני 2917 שנים יש לי נתב של 3com עם מודם כבלים.....יש לי מהירות אינטרנט של 1.5 מגה(אני אמור להוריד על 180 kb\s)עכשיו הבעיה שלי זה שאני לא מצליח להוריד ב utorrent ובהורדות ישירות אפילו מרפידשייר יותה מ 30 kb\s לפני שקניתי את הנתב הייתי מוריד על 180 kn\s אתם יודעים מה הבעיה אני חייב עזרה!
פורסם 2008 ביוני 2917 שנים ביצעת הפניית פורטים?http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htm
פורסם 2008 ביוני 2917 שנים מחבר אחי הוא מראה לי שהרשת בסדר....אבל עדיין אני לא מצליח להוריד על 90 אפילו.......הורדתי משהוא מרפיד שייר והשיא היה 32kb\sתגיד זה יכול להיות זה בגלל שהאתר של הטורנטים שאני מוריד הוא דפוק אז.....אם כןאתה יכול לתת לי קישור להורדה ישירה עם שרת יציב?
פורסם 2008 ביוני 2917 שנים מחבר כן יש שינוי אני מצליח להוריד על 180 kb\s אני לא יודע מה זה למה זה חוסם אותי ככה!
פורסם 2008 ביוני 2917 שנים מחבר אחי הבעיה היא שאני לא יודע להגדיר אותו......אז אני לא עושה ריסטיש לכם פתרונות מה אפשר לעשות?
פורסם 2008 ביוני 2917 שנים בבדיקת מהירות מול הספק אתה מקבל מהירות תקינה?אם לא, רוב הסיכויים שחיבור שלך מוגדר כLT2P בגרסא לא תומכת.כדי להגיע למצ תקין אתה תצטרך לעבור לחיבור PPTP או לשדרג את הגרסא של הנתב לגרסא 1.3 שאפשר למצוא פה.בכל מקרה אתה תצטרך לשנות הגדרות בנתב (עדכון הגרסא מוחק את כל ההגדרות הקיימות).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.