עבור לתוכן

איך כל פורום היה שם מנורה?

Featured Replies

פורסם

פורום תיכנות היה עוזר לפורום מקינטוש.

• תגובות 35
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

במנורות אין וואקום!

אחרת מהלחץ של האוויר החוץ הם היו קורסות פנימה, יש גז מסויים שאני לא זוכר שמשווה את הלחץ הפנימי לחיצוני.

עריכה-

פורום אודיו וקולנוע ביתי היו בונים מגבר מנורות ;D

אני מצטער , אני יודע שזה לא קשור ואני לא רוצה להרוס את הדיון אבל

אני רק רוצה לתקן אותך , במנורת להט יש וואקום. והחוט להט עשוי מחומר הנקרא טונגסטן.

במנורות מסוג אחר יש גזים שונים.

פורסם
  • מחבר

אני חושב שהוא צודק ושיש ארגון או כל גז אציל אחר

פורסם

זה בלתי אפשרי, הם היו קורסות פנימה מהלחץ.

פורסם

המבנה העגול של המנורה מסוגל לעמוד בלחץ הזה.

תנסה לזרוק נורה אל הרצפה וכשהיא תיתפוצץ , אתה תשמע "פופ" כזה כמו שפותחים אריזת וואקום (קפה למשל).

פורסם
  • מחבר

וזה באמת לא קשור אז לא להרוס ;) אני זוכר שבדיון על המורה לכימיה שלי (חפש "זהב כימיה" או משהו כזה בחיפוש בפורום כללי) היו הרבה דיבורים על נורות להט וכל זה... feel free to look over there

פורסם

פורום אובר קלוק היה מחבר את המנורה ושם סביבה 2 מאוררים אחד שיכניס אחד שיוציא, שלא תתחמם...

דרך אגב, אני רוצה לראות מי המצחיק שישלב את פורום מפרטים :)

פורסם

אהממ

Light bulbs have a very simple structure. At the base, they have two metal contacts, which connect to the ends of an electrical circuit. The metal contacts are attached to two stiff wires, which are attached to a thin metal filament. The filament sits in the middle of the bulb, held up by a glass mount. The wires and the filament are housed in a glass bulb, which is filled with an inert gas, such as argon
פורסם

או קיי , אתה צודק. :-\ אני הרגע גם נכנסתי לאתר הזה לקרוא על הנורה.

טוב כל יום לומדים משהו חדש :saint:

פורסם

פורום מפרטים היה מבקש שנבה לו מנורה עם הזכוכית הכי חזקה והחוטים הכי עמידים שיחזיק לכמה שנים

ניסיתי :-\

פורסם

אין וואקום בנורות מסיבות טכניות על חוזק החומר, אבל יש גזים אצילים (בד"כ ארגון) בלחץ מאוד נמוך (או מה שנקרא - "בקירוב טוב וואקום")

ובפורום אקטואליה ותרבות היו מתווכחים ב 15 עמודים האם להדליק נורה שמיוצרת בעזה או לא.

ובפורום "על האתר והפורום" היו מתלוננים למה הנורה כל הזמן נכבית.

בפרום "על החדשות" היו מתלוננים על זה שכתבתי על הנורה 220V בשגיאות כתיב והובלתי את פורום אוברקלוקינג לניסויים עם נורות ב 22000V...

פורסם
  • מחבר

:lol: :lol:

בפורום מפרטים היו קודם קונים את הנורה ואז שואלים מה דעתנו עליה

ב"על האתר ועל הפורום" היו מתלוננים למה הכיתוב על הקופסא של הנורה הוא באנגלית ;D

פורסם

בפורום על האתר היו מתלוננים למה רק לאדמינים יש גישה להרכיב\לשנות נורות, ושהנורה שנתנו להם לא מספיק טובה והם רוצים עוד אחת מעל השם.

פורסם

עריכה: סליחה, טעות.

פורסם

טוב מצטער אני פשוט ידעתי שבמקור עשו מנורות עם וואקום בשביל שלא ישרפו כנראה שבימינו אנחנו מתוחכמים יותר (עברו כמה שנים מאז אדיסון נראה לי ;) )

בכל מקרה מה שאמרתי עדיין תקף שהיא הייתה נשרפת כי נכנס חמצן ולא היו מבינים למה

חוץ מזה מבוסס על סיפור אמיתי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים