עבור לתוכן

האם אתם "יורדים" לבנות הזוג שלכם ?

האם אתם "יורדים" לבנות הזוג שלכם ? 2,640 הצבעות

1. 1. האם אתם "יורדים" לבנות הזוג שלכם ?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

אני לא יודע מה איתכם ,אבל אני אחרי שתפסתי את החברה שלי לשעבר בבגידה עם קולגה לעבודה וחטפתי ממנה חיידק בגרון (אני בניגוד אליה הייתי נאמן ,כך שברור לי שזה ממנה מפני שהייתי איתה תקופה ארוכה ).

ממנה נפטרתי בקלות וללא היסוסים , אבל מ- "המתנה שלה " לקח לי זמן רב להיפטר באמצעות אנטיביוטיקה חזקה שגרמה לי לתופעות לוואי .

השיעור שקיבלתי היה באופן יחסי זול , למזלי חטפתי רק חיידק שניתן היה להיפטר ממנו באמצעות תרופות , אם זה היה וירוס ,יתכן מאוד שהייתי ניתקע איתו לכל החיים .

אחרי 3 חודשים מורטי עצבים ,התבשרתי שלא חטפתי איידס ולמזלי גם שום מחלת מין אחרת מלבד אותו חיידק ארור .

הערה :רק אחרי כ-3 חודשים מהמגע המיני האחרון (הלא מוגן ) ניתן לקבל אבחון אמין לגבי הדבקה באיידס .

תחשבו על זה רגע ברצינות , הרי זה ברור שהבחורה שאתם פוגשים עברה כמה עשרות עד כמה מאות פרטנרים שלפחות חלק מהם גמרו בתוכה בין אם זה בפה שלה ואם זה בנרתיק \פי הטבעת .

באופן טבעי מבנה האישה בנוי "לקבל " ,כך שהיא למעשה "אוספת " ואוגרת בתוך הגוף שלה אוסף אין-סופי של חיידקים,וירוסים ופיטריות מכל הפרטנרים שלה למיטה.

מי "שנהנה" בסופו של דבר מכול הג'ונגל הזה הוא אותו בן זוג אומלל שמעז לקיים איתה סקס לא מוגן (בדרך כלל זה יהיה בן הזוג הקבוע-החבר \הבעל ).

היום אחרי "החוויה " אני מעדיף לנסות לברוח בריצת זיג זג מכיתת חיילים סורים שיורים עליי בקלשניקובים מאשר לרדת למישהי ולא חשוב עד כמה שהיא מושכת ונראית נקייה מפני שאף פעם אין לדעת כמה "עברו " עלייה והאם היא באמת נאמנה גם במהלך הקשר הזוגי .

כמעט כל החיידקים ,הוירוסים והפטריות שיכולים להדביק במחלת מין , יכולים לעבור רק בנוזלי גוף ,כך שלמעשה אני נרתע משום סוג של מגע שכרוך בהעברת נוזלים ואני לא רואה את עצמי עוסק בשום סוג של סקס לא מוגן כמו מין אורלי , נשיקות או חדירות ללא גומי .

אני בטוח שיהיו כאן כאלו שיגידו שאני סתם פרנואיד , אבל האמינו לי , אני בעצמי אחרי שנדבקתי טרחתי לחקור את הנושא לעומק והופתעתי מכמות המחלות שאפשר לחטוף מיחסי מין לא מוגנים (שימו לב שישנם הרבה מחלות שלא נחשבות כמחלות מין קלאסיות אבל הן מסוכנות לא פחות כמו הפטיטיס ונגיפים שגורמים למספר סוגי סרטן ואפילו שחפת ).

הריצו את המילה STD בגוגל וגם אתם תופתעו :

http://www.google.com/search?q=STD&rls=com.microsoft:en-us&ie=UTF-8&oe=UTF-8&startIndex=&startPage=1

מה שממש הוציא אותי מהאשליות זאת העובדה שהאקסית לא הייתה כוסית ומעולם לא עלה בדעתי שהיא תבגוד בי ,ובמיוחד לא אחרי התקופה הארוכה שהייתי איתה ובטח לא עם קולגה בעבודה .

כך שאם זה קרה איתה , אז זה יכול לקרות עם כל אחת ....

פורסם

האם המנהלים ירדו מהארץ?

:nono:

פורסם

התבלבלת בפורום, קהל היעד שלך לא נמצא פה.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם

" האם אתם "יורדים" לבנות הזוג שלכם ?

לא - 0 (0%)

כן - 4 (100%)

סך הכל הצבעות: 4 "

::) ::) ::) ::)

פורסם

אתה בחור טוב תאמין לי...

הייתי בטוח מהכותרת שזה יתדרדר לכיוון של הריח והטעם...

אם כל הטענות שלך הן שהיא בגדה וקיבלת חיידק (טענות מוצדקות ביותר!) אז אתה באמת בחור טוב!

פורסם

פוחד ? תביא שנורקל .

ממש פוחד ? תחזיק איתך להביור נייד בתיק .

ממש ממש פוחד ? קצת אקונומיקה , וכל החיידקים מתים .

פורסם

גם להביא ביד זה מסוכן ... יש כל מני בעיות שרירים ומפרקים

פורסם

אתה בחור טוב תאמין לי...

הייתי בטוח מהכותרת שזה יתדרדר לכיוון של הריח והטעם...

אם כל הטענות שלך הן שהיא בגדה וקיבלת חיידק (טענות מוצדקות ביותר!) אז אתה באמת בחור טוב!

למה הוא היה צריך שיבגדו בו ולחטוף חיידק מסוכן בשביל שאתה תגיד שהוא בחור טוב.. הוא באותה מידה יכול היה שלא להדבק, ושהיא לא תבגוד בו..

הנקודה שלי היא לא שהוא בחור טוב בכל מקרה, כי אני לא מכיר אותו. הנקודה היא שזה שהוא חטף חיידק ובגדו בו, לא אומר שהוא בחור טוב.

פורסם

רגע רגע שאני יבין אתה לא מיתנשק אם חברה שלך (שהייתה ) ? :kopfpatsch:

פורסם

אנשים , הבנאדם פותח דיון , ולפי מה שהבנתי הוא רציני , תפגינו קצת בגרות למרות שזה לא נושא שגרתי

פורסם

למה הוא היה צריך שיבגדו בו ולחטוף חיידק מסוכן בשביל שאתה תגיד שהוא בחור טוב.. הוא באותה מידה יכול היה שלא להדבק, ושהיא לא תבגוד בו..

הנקודה שלי היא לא שהוא בחור טוב בכל מקרה, כי אני לא מכיר אותו. הנקודה היא שזה שהוא חטף חיידק ובגדו בו, לא אומר שהוא בחור טוב.

:lol:

תמיד הייתי בעד לרדת לפרטנרית, אחרי איך זה אני לא בטוח שאני אשמח, אבל טוב שאתה בן נוער, ככה תמיד המנוע יד ראשונה, מקסימום יד שניה ;D

פורסם

תשמע, אני באופן אישי יורד לבת הזוג שלי. מעולם לא הייתי במצב שלך ואני מקווה שלא אהיה.

מסוכן? תלוי עם מי אתה נמצא. אני מאמין בקשר שאין סודות, ולכן אני יודע הכל על עברה של בת הזוג שלי (שלא רלוונטי לדיון זה) אם אתה נמצא עם מישהי בקשר רציני ובוטח בה אני מאמין ששיחה תוכל לענות לך על כל התשובות. מעבר לעובדה שאם אתה באמת חושש בדיקת דם לשניכם תפתור הכל (אני אומר לשניכם כי כך יהיה קל יותר להסביר לה שאתה עקשן). לדעתי אתה גובל בפרנואידיות, כי לפי מה שאתה אומר גם נשיקות לא באות בחשבון, ולדעתי זה מוגזם.

שמע, לא משנה מי האקסית שלך, אם הין לה כבוד כלפיך והיא עושה כזה דבר מאחורי גבך, היא לא שווה את זה, לא שווה ב-כ-ל-ל.

פורסם

ועל זה נאמר - מה שכתוב בחתימה של !_Nike_! :smile1:

פורסם

אמ... אני לא במצב רוח רציני אז תגובה רצינית אני ישאיר פה מחר אחרי העבודה רק אבל להגיד בנתיים שאתה גבר ולא משנה מה אתה אומר עכשיו זה יותר ממובן כי אתה עדיין בטראומה. כך חודש - חודשיים גג ואתה כבר מתנהג בידיוק כמו מקודם ... אולי נזהר טיפה יותר למרות שממה שאתה מתאר פה אתה היית בסדר גמור וזאת ממש לא אשמתך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים