עבור לתוכן

מסך 22" ומעלה לשעות רבות של טקסטים - תקציב עד 3K... עדכון + תמונות (קניתי)

Featured Replies

פורסם

כרגע יש לי מסך 22" LG, ומהיום אני יעבוד שעות רבות על המחשב, ורוצה לקנות מסך נוסף לDUAL SCREEN.

אז אני רוצה שהLG העכשווי יהיה המסך השני ולהביא מסך איכותי יותר כמסך ראשי. 95% מהזמן השימוש הוא

טקסטים. לא רוצה קטן יותר מ22", ומוכן לשלם עד 3K ש"ח אבל רצוי פחות... ראיתי את הDELL 2408 שהוא

נשמע מעולה. אבל האם יש אלטרנטיבות בגודל 22" ולא 24"? או המלצות אחרות?

תודות

עריכה:

יש הבדל גדול בטקסטים בין ה248WFP ל 2408WFP? הראשון זול בכ-1000 ש"ח (מאמין שהוא TN...)

פורסם

ה-248WFP הוא מסך TN עם אחידות תאורה וזוויות צפייה בהתאם. אתה יכול לשקול גם את ה-Eizo S2231W שמציע איכות תמונה גבוהה יותר מה-Dell, אבל על חשבון הגודל כמובן.

פורסם
  • מחבר

יש מסך איכותי 22" כמו הEIZO במחיר נמוך יותר?

האם האיכות של הEIZO כ"כ יותר טובה שעדיף לשלם עליו 200 ש"ח יותר מהDELL ולקבל פחות 2"?

פורסם

לא, מסכי "22 זולים יותר הם מבוססים על פאנל TN.

אני חושב שהשיקול העיקרי שלך צריך להיות גודל הנקודה, שגדול יותר ב-"22, ומשפיע על גודל הטקסט. אני מציע שתנסה לראות מסך עם גודל פיקסל שדומה יותר לזה של ה-Dell (כגון מסכי "17/"20) על מנת להתרשם מגודל הטקסט ברזולוציה הטבעית שלו.

פורסם
  • מחבר

אז הייתי צריך לתקן את הפלאפון שלי בסלקום פ"ת. וכמה מטרים לפני המבנה של סלקום ראיתי במקרה את NOTEBOOK CLUB.

אז נכנסתי וראיתי את ה2048WFP, אחרי 45 דקות של בדיקות והתלבטויות החלטתי...

רשמיים רישוניים מהDELL די טובים. צבעים חיים ומדוייקים יותר מהLG22" שלי, גודל הטקסט מעולה (עם תוספת DPI אומנם).

המעמד שלו יציב וטוב ומציע כיוון גובה, לצדדים, עומק, וPIVOT. יש לו אפשרות להרבה חיבורים שונים במקביל כמו 2 DVI, יציאת

RGB, S_-VIDEO, יש לו גם HDMI, עוד חיבור לא מזוהה וגם קומפוזיט שניתן לחבר אליו ממיר כבלים (מה שאני יעשה בקרוב).

בין כולם ניתן לעבור בלחיצת כפתור.

יש לו רכזת USB מובנת, וקורא כרטיסים. ויש גם PIP (תמונה בתוך תמונה). שזה די נחמד לצפייה בסרטים/סדרות בזמן

עבודה.

שטח העבודה שלו מ-ד-ה-י-ם. בתור אחד שעובד המון על המחשב, ניתן בפירוש לומר שהפרודקטיביות שלי עולה איתו,

במיוחד שבנוסף יש את ה22" בצד לעוד משטח עבודה.

בקיצור, אני אהבתי (החשבון בנק שלי קצת פחות :-X)

והנה התוצאה:

[attachment deleted by admin]

פורסם

ואוו איזה הבדל גדול מהLG שליד

עשית בחירה נכונה אחי..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים