פורסם 2008 ביוני 2817 שנים יש לי ראוטר edimax br6204wgאני לא מצליח להגדיר את הראוטר להתחבר לאינטרנטעדכנתי קשוחה בראוטרחיברתי את המודם ל wanהגדרתי חיבור l2tp עם שם משתמש וסיסמה ובgateway כתבתי את מה שהיה במאפיינים של החייגן וזה לא עובדמישהו יכול לעזור זה ממש דחוף
פורסם 2008 ביוני 2817 שנים מחבר יש לי נטוויזיוןזה הgateway שכתבתי cable.netvision.net.ilבמצב של החיבור לאינטרנט כתוב default gateway 0.0.0.0
פורסם 2008 ביוני 2817 שנים ,תבדווק שDHCP מופעלאו תעשה clone mac מה הקשר בין DHCP לבין זה שהתב עצמו לא מצליח להתחבר לרשת ?התחזות לMAC לא תזיק ...לפותח הדיון:פיקוק היא נציגת חברת, EDIMAX, והיא מספקת תמיכה למוצרי החברה.הינה מדריך התקנה לנתב שלך:http://www.pikok.co.il/word/BR-6204wg.pdfהמלצה שלי, קרא את כל המדריך, המידע הדרוש שלך נמצא מעמוד 5 עד עמוד 10.אגב, מה הוא דגם המודם שלך ?
פורסם 2008 ביוני 2817 שנים חבר את המודם ישיריות למחשב תבדוק אם אתה מקבל כתובת IP תקינה מהוט172.20-29 במידה ולא אין לך הרבה מה לנסות אתה לא מקבל כתובת IP תקינה מהתשתיתודאי שלא תוכל להתחבר.במידה וכן חבר מחדש את המודם לראוטר תנסה להגדיר מחדש את הראוטר ... לא מצליחתנסה ב GATEWAY לכתוב 212.143.205.253 עדיין לא הולךHARD RESET לראוטר והגדרה מחדש...
פורסם 2008 ביוני 2917 שנים מעניין... לפני משהו כמו שבועיים הגדרתי נתב אדימקס דומה ל L2TP אצל חברים ולא היה צורך לבצע clone mac :
פורסם 2008 ביוני 2917 שנים מעניין... לפני משהו כמו שבועיים הגדרתי נתב אדימקס דומה ל L2TP אצל חברים ולא היה צורך לבצע clone mac : תלוי מאוד בדרך התצורה של המודם ... לפעמים המודם "ננעל" על IP מסויים, ומוכן להקצות רק לו כתובת מהDNS... פה מדובר על חייגן, אני משער שאם הוא היה מנתק את המודם ליום - יומיים, לא הייתה כל בעיה... זה דיי דומה למצב של חיבור ללא חייגן, כל פעם שתכניס רכיב בעל כתובת פיזית אחרת (MAC), ה-DOCSIS יתעקש להקצות IP שונה (לפעמים תלוי בLASE, אבל בכלליות זה המקרה). זה בערך מה עושים כל אלה עם החיבור הכפול למודם הכבלים / סוייץ.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.