עבור לתוכן

חוות דעת לגבי מחשב חדש בתקציב 4500, בעיקר למשחקים

Featured Replies

פורסם

זה האתר: http://www.hardwarecanucks.com/forum/hardware-canucks-reviews/8162-palit-radeon-hd4870-512mb-graphics-card-review-20.html

תודה רבה על התשובות אני חושב שאני באמת יקנה P45, ראיתי שלP5Q אין שני סלוטים לכרטיסי מסך.

יכול להיות שאני אקנה את המחשב בFOXPC איזה לוח אם אתם ממליצים של P45?

הנה ציטוט מהאתר:

For this test we hooked up our power supply to a UPM power meter that will log the power consumption of the whole system twice every second

כך שגם המערכת הכבדה ביותר תחת העומס הכבד ביותר צרכה הרבה פחות מ-400W אמיתיים מהקיר, וזה עם ה-GTX280 המפלצתי ומעבד מטורף.

לגבי יכולות השדרוג של ה-P45, זכרו שה"נחלם" יוצא בסוף השנה והוא ידרוש לוח אם אחר (תושבת אחרת לגמרי) וזכרונות DDR3 בלבד וה-P45 לא תומך בו כלל.

פורסם
  • מחבר

לגבי המארז HUSH הוא טוב בשביל המפרט מבחינת קירור ושקט?

פורסם

מסיבה מוזרה אין ב-FOXPC לוחות מבוססים P45.

הזוי. כנראה צריך להגיע למלאי.

אגב, ל-ASUS P5Q-E כבר יש שני סלוטים,

אם זה מה שאתה מחפש. היתי בטוח מסיבה כלשהי שכל ה-P45

כוללים את הפיצ'ר הנ"ל, מסתבר שלא.

כן, ה-HUSH מעולה, וגם האח שלו ה-TEMPEST,

אם העיצוב של אחד מהם עדיף לך, מבחינת קירור שניהם מעולים.

פורסם
  • מחבר

אז לגבי הספק מה כדאי לקנות?

פורסם

אם אתה מתכנן להוסיף עוד כרטיס לשיפור הביצועים,

מומלץ לשקול לכיוון ה-TT 600W.

אם השקט, ואיכות הסביבה (חסכון בחשמל) חשובים לך,

ה-450VX עדיף לך.

שאגב, יחזיק את המערכת שציינת למעלה,

ללא כל צל של ספק.

אם שניהם חשובים לך, ה-550VX, עדיף.

פורסם

1. אין כל הצדקה בעולם ל-TT600W שהוא גם לא מהמשובחים. VX450W יהיה מעל ומעבר - מקסימום VX550W לתמיכה עתידית ב-CF + OC עצבני עם מעבדי נחלם עם TDP של 130W :o

2. ה-ANTEC 300 זול ועדיף בהרבה על ה-HUSH ביכולות הקירור ולא נופל מה-TEMPST שיקר ממנו בהרבה. מולץ בחום ומשתלם מאוד למחירו אלא אם אתה חובב שקט מושבע ואז קח ANTEC SOLO או ANTEC P182 אם נכנס בתקציב.

פורסם
  • מחבר

2. ה-ANTEC 300 זול ועדיף בהרבה על ה-HUSH ביכולות הקירור ולא נופל מה-TEMPST שיקר ממנו בהרבה. מולץ בחום ומשתלם מאוד למחירו אלא אם אתה חובב שקט מושבע ואז קח ANTEC SOLO או ANTEC P182 אם נכנס בתקציב.

בילבלת אותי לגמרי, אז מה עדיף לקחת? אני רוצה שקט כי אני משאיר את המחשב בלילה דלוק, וגם הקירור חשוב מאוד.

פורסם

אז הבחירה (היקרה) היא ה-P182 ללא צל של ספק.

פורסם
  • מחבר

אז הבחירה (היקרה) היא ה-P182 ללא צל של ספק.

P182 יקר מדי אני מחפש מארז ללא ספק בסביבות 400 שקל שיהיה שקט וקריר

פורסם

אם שקט חשוב יותר - קח את ה-ANTEC SOLO ושדרג את המאווררים שלו (הוסף שני מאווררי 92 מ"מ שקטים מלפנים).

http://www.silentpcreview.com/article272-page7.html

אם אוורור חשוב יותר - קח את ה-300, ושחק אם הקונפיגורציה של המאווררים לקבלת שקט כרצונך. ניתן לנתק (ורצוי אף לאטום) את המאוורר העליון ולהוסיף במקומו מאוורר 120 מ"מ שקט כמו ה-MINEBEA למשל מלפנים.

עוד אפשרות היא לקחת סונטה3 שכולל ספק חזק מאוד ומבחינת רמת השקט נמצא בין שתי האפשרויות הנ"ל אם תוסיף לו מאוורר 120 מ"מ שקט. יצא גם זול יותר לשילוב של מארז/ספק.

רק קח בחשבון ששלושתם לא מארזים גדולים במיוחד, אם כי מספקים.

אין מה לעשות - ב-400 ש"ח לא תמצא מארז מרווח, שקט ובעל יכולות קירור יוצאות דופן.

P182 יקר מדי אני מחפש מארז ללא ספק בסביבות 400 שקל שיהיה שקט וקריר

זכור שמארז איכותי "מחזיר" את ההשקעה יום-יום בשמירה על טמפרטורות נמוכות, מפרט נקי מאבק ורמת שקט טובה. מארז איכותי גם יחזיק 2-3 מפרטים בקלות כך שההשקעה תחזיר את עצמה במהירות בכל שדרוג ולכן לא בטוח שכדאי לחסוך כאן 200-300 ש"ח אם חשוב לך שקט ויכולות קירור.

למפרט משרדי בסביבה משרדית בהחלט אפשר להסתפק במארז רגיל וזול אך למפרט גיימינג כבד בסביבה ביתית ולחובבי שקט - אני מבטיח לך שאתה תקלל כל שקל שחסכת על המארז (מניסיון - ראה מפרט שלי למשל). קרא פה לדוגמה: http://tinyurl.com/2f87k7

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים