עבור לתוכן

המלצה על 2 סרטים| תמליצו לי גם?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם :)

ראיתי ביומיים האלה 2 סרטים שאני רוצה להמליץ עליהם:

1)UNTRACEABLE- סרט מתח נחמד ביותר, יש לפעמים קצת חלקים משעממים אבל סך הכל הרעיון והביצוע של הסרט טובים מאוד.

2) The Bank Job- סרט מדהים שמבוסס על סיפור אמיתי. הסרט מספר על שוד בנק שמתרחש בלונדון ומתאר את כל השוד. במהלך השוד נפרצה כספת שבה היו רשימות של שוטרים מושחתים ותמונות שאסור היה לחשוף. לאחר שהשודדים פורצים את הכספת וגונבים את התמונות הם נכנסים עמוק לצרות עם המשטרה המושחתת והממשלה [שחלק מהבכירים בממשלה מתועדים בתמונות עם זונות וכו'].

סרט מומלץ מאוד.

יש לכם סרטים טובים להמליץ? במיוחד חדשים, רצוי קומדיה\ אקשן\ פעולה\ מתח.

רצוי מהכמה שנים האחרונות, ורצוי סרטים באמת טובים :)

תודה

פורסם

כרוניקה של אקדח - סרט אחד היפים שראיתי !

Running Scared

ג'ואי הוא גנגסטר זוטר שמתבקש על ידי הבוס שלו להיפטר מנשקים "חמים", אבל ג'ואי רוצה ערבונות במקרה של בעיות עתידיות ומחליט להחביא את הנשקים בביתו. בנו הצעיר וחבר מגלים את המחבוא, והחבר מחליט לגנוב נשק שפגע בשוטר במהלך תקרית אלימה, ולהשתמש בו על אביו הסאדיסט. מרגע זה האקדח עובר מיד ליד בקצב הרומבה וג'ואי מוצא עצמו במרוץ מטורף נגד הזמן. וויין קריימר ביים מותחן שלא נח לשנייה, עם פול ווקר ("2 מהיר 2 עצבני").

פורסם

אני חושב שהוא בכיוון של סרטי קומדיה מפגרים :silly:

And then??....(הייתי חייב :jump:)

יצא עכשיו סרט חדש של הענק הירוק, בדוק אותו, אני כבר מת לראות.

פורסם

ראיתי היום את Superhero Movie. פארודיה מטומטמת כרגיל. אבל מה שכן, זה יותר מצחיק מ-Meet the Spartans.

פורסם

ראיתי היום את Superhero Movie. פארודיה מטומטמת כרגיל. אבל מה שכן, זה יותר מצחיק מ-Meet the Spartans.

שתי סרטים הכי מגעילים שראיתי...

התחלתי לראות אותם אחרי 10 דקות הפסקתי :\

פורסם
  • מחבר

אני חושב שהוא בכיוון של סרטי קומדיה מפגרים :silly:

And then??....(הייתי חייב :jump:)

יצא עכשיו סרט חדש של הענק הירוק, בדוק אותו, אני כבר מת לראות.

חח יופי אשל... [מי שלא יודע and then מהסרט dude where is my car מהקטע שהם הולכים לקנות אוכל בדריב כזה והמוכרת כל שניה אומרת AND THEN].

Superhero דווקא היה נחמד... אבל חבל שירדו שם רק על ספיידרמן וקצת על אקסמן.

Kirma- הסרט שאמרת? איך קוראים לו באנגלית? והוא מתח? אימה? קומדיה?

פורסם

כרוניקה של אקדח - סרט אחד היפים שראיתי !

Running Scared

ג'ואי הוא גנגסטר זוטר שמתבקש על ידי הבוס שלו להיפטר מנשקים "חמים", אבל ג'ואי רוצה ערבונות במקרה של בעיות עתידיות ומחליט להחביא את הנשקים בביתו. בנו הצעיר וחבר מגלים את המחבוא, והחבר מחליט לגנוב נשק שפגע בשוטר במהלך תקרית אלימה, ולהשתמש בו על אביו הסאדיסט. מרגע זה האקדח עובר מיד ליד בקצב הרומבה וג'ואי מוצא עצמו במרוץ מטורף נגד הזמן. וויין קריימר ביים מותחן שלא נח לשנייה, עם פול ווקר ("2 מהיר 2 עצבני").

http://sratim.co.il/movies/trailers/view.aspx?id=357&MID=2418&N=623559531

תראה את הטריילר ..

סרט פעולה

פורסם
  • מחבר

^^

זה ניראה נחמד :)

אפשר עוד המלצות? לקומדיה.

פורסם

What happened in vegas לא רע.

פורסם
  • מחבר

^^

שמעתי הרבה על הסרט הזה... על מה הוא אבל?

פורסם

זה על זוג שקרה להם משהו רע בחיים(פרידה ופיטורים) הם נפגשים בווגאס ומתחתנים ואז זוכים בהרבה כסף ובית המשפט מחייב אותם לחיות כזוג נשוי כדי לקבל את הכסף

סרט חמוד ממליץ גם ..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים