עבור לתוכן

WDS sl2-141 בעיה!!

Featured Replies

פורסם

יש לי שני ראוטרים האחד edimax 6204wg השני הוא סימנס sl2-141

השאלה היא אם מגדירים שהסימנס יהיה הגשר האם אני אוכל לחבר באופן ישיר כבל רשת אליו ולהשתמש באינטרנט?

ועוד שאלה

באדימקס יש כל מיני מצבים

אם הוא הראשי שמתחבר לאינטרנט ומחובר גם למחשב באיזה מצב הוא צריך ליהיות? AP ?

קראתי במדריך שנתנו פה בפורום שבסימנס אני צריך לשנות IP שלו אבל כשניסיתי לשנות ועשיתי ריסט לראוטר וניסיתי להיכנס עם הIP החדש זה לא נכנס ונאלצתי לעשות ריסט לראוטר

פורסם
  • מחבר

הצלחתי להעביר את האינטרנט ביניהם

עכשיו הבעיה היא באבטחה

בedimax שמתי סיסמת אבטחה לwds אבל בסימנס אני לא מוצא איפה לשים שהוא ידע שזאת הסיסמה שמתאימה לאדימקס

ועוד שאלה

למה אי אפשר להשתמש גם בחיבור הישיר של כבל רשת למחשב אלא רק באלחוטי?

פורסם

כדי שAP יעבוד גם כמשחזר וגם יהיה אפשר להתחבר קווית אליו צריך תכונה שנקראת גשר רשת (wireless bridge). לא לכל הנתבים יש את התכונה הזאת כאשר מסבים אותם לעבודה כמשחזר, כמו במקרה שלך. אם אתה לא מקבל חיבור קווי דרך הסימנס במצב זה סימן שהוא לא יודע לבצע את זה, אין הגדרה מיוחדת שצריך לעשות עד כמה שאני יודע.

לגבי הצפנה ע"ג WDS. בגלל שארגון הWIFI הוא לא ארגון מסודר ויעיל במיוחד, לכל חברה יש את האימפלמנטציה שלה לWDS. זה אומר שנתבים של חברות שונות בדר"כ לא יצליחו לעבוד עם WDS והצפנה יותר חזקה מWEP (שלקרוא לWEP הצפנה זאת בדיחה גרועה).

ההצפנה בסימנס היא תחת wireless ובצד security. אני לא יודע אם ההפיכה שלו למשחזר תוריד ממנו את אופציה ההצפנה בכלל, אבל זה אפשרי לאור מה שרשמתי מקודם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים