פורסם 2008 ביוני 2717 שנים מישהו שאני מכיר שמשתמש באימייל שלו לכל עסקיו באופן רציני נעקץ על ידי ניגרים חסרי אלוהים שהשתלטו לו על האימייל בYAHOO, שינו את הססמה, והשתמשו בזהות שלו לשלוח מכתבים לכל הרשימה שלו בבקשה לקבל כסף.מה הוא יכול לעשות כדי לקבל שוב את האימייל, שחשוב מאד לעסקים שלו?הוא שלח PHISHING REPORT ביאהו לפני 3 ימים, והתקשר גם למספר שלהם בארה"ב שם ענתה לו הודית שלא ממש הבינה מהחיים שלה ושלחה אותו לERROR REPORT שהוא כבר שלח, והיא אמרה שתוך 48-72 שעות יטפלו בזה - ולא טיפלואני יכול לקבל עצות כדי להעביר לו ? הפגיעה הזאת בו מאד אנושה, אני אשמח אם תביאו דרכים יעילות להחזיר לו תאימייל.
פורסם 2008 ביוני 2717 שנים בטח יש לו גיבוי של כל רשימת המכותבים שלו.כשלב ראשון, שישלח לכולם מייל שמסביר את העניין בקצרה והוראות להתעלם מכל מייל שמגיע מכתובתו הישנה.אח"כ שינסה לדבר עם שירות הלקוחות ביהו.
פורסם 2008 ביוני 2717 שנים איש עסקים רציני שתלוי 100% בשירות חינמי ללא גיבוי?, אתה רציני?לפעמים אני פשוט לא מבין אנשים.ב-5$ לחודש הוא קונה דומיין ולא צריך טובות מאף אחד.מה גם שהוא מסכן פה את כל חוג לקוחותיו, על כל המשתמע מכך מבחינה משפטית.אין לו הרבה מה לעשות, אין לו גיבוי, משמע הוא לא יכול ליצור קשר עם חוג הלקוחות שלו.הדבר היחיד שיש לו לעשות זה לחכות ליאהו שיעשו את העבודה.בכל מקרה, הם לא חייבים לו שום דבר, ואין לו מה להלין אלא על עצמו.
פורסם 2008 ביוני 2717 שנים למה שיאהו יחזירו לו את החשבון? מאיפה להם לדעת שהוא באמת מי שהוא טוען שהוא? אולי הוא בעצם ניגרי שרוצה להשתלט על חשבון אימייל של אזרח תמים?
פורסם 2008 ביוני 2717 שנים מחבר איש עסקים רציני שתלוי 100% בשירות חינמי ללא גיבוי?, אתה רציני?לפעמים אני פשוט לא מבין אנשים.ב-5$ לחודש הוא קונה דומיין ולא צריך טובות מאף אחד.מה גם שהוא מסכן פה את כל חוג לקוחותיו, על כל המשתמע מכך מבחינה משפטית.אין לו הרבה מה לעשות, אין לו גיבוי, משמע הוא לא יכול ליצור קשר עם חוג הלקוחות שלו.הדבר היחיד שיש לו לעשות זה לחכות ליאהו שיעשו את העבודה.בכל מקרה, הם לא חייבים לו שום דבר, ואין לו מה להלין אלא על עצמו.זה נורא כיף להיות ביקורתי אבל ביקשתי דרכים לעזור לו, לא ספאם.
פורסם 2008 ביוני 2717 שנים אין דרכים לעזור לו, הבחור לא שמר גיבוי של רשימת הלקוחות שלו.הצעד הראשון יצטרך לבוא מכיוון יאהו, הם צריכים לאמת את זהותו ולפתוח לו את החשבון.אין פה דרכי קסם.ואני ביקורתי בגלל שראיתי את זה קורה לא פעם ולא פעמיים.קמצנות של אדם אחד גורמת להרבה אנשים אחרים נזק כספי כבד.אני רק מקווה שבתיבת הדואר הנכנס שלו לא היו תכתובות הכוללות מספרי כ.אשראי וחשבונות בנק.ואין לו אפילו את היכולת להודיע ללקוחות כי מספרי כ.האשראי שלהם (או כל פרט חסוי אחר) נפל לידי נוכלים.אני מצטער, אבל דברים כאלו מרתחים את דמי.איך אתה היית מרגיש לו החנות שקנית אצלה בכ.אשראי נהגהבחוסר אחריות עם המספר?
פורסם 2008 ביוני 2717 שנים מחבר יותר מעניין אותי, איך הוא יודע שהם ניגרים? כי הניגרים אשמים בכל... סתם, כי ביקשו לשלוח את הכסף לניגריה. אין דרכים לעזור לו, הבחור לא שמר גיבוי של רשימת הלקוחות שלו. הצעד הראשון יצטרך לבוא מכיוון יאהו, הם צריכים לאמת את זהותו ולפתוח לו את החשבון. אין פה דרכי קסם. ואני ביקורתי בגלל שראיתי את זה קורה לא פעם ולא פעמיים. קמצנות של אדם אחד גורמת להרבה אנשים אחרים נזק כספי כבד. אני רק מקווה שבתיבת הדואר הנכנס שלו לא היו תכתובות הכוללות מספרי כ.אשראי וחשבונות בנק. ואין לו אפילו את היכולת להודיע ללקוחות כי מספרי כ.האשראי שלהם (או כל פרט חסוי אחר) נפל לידי נוכלים. אני מצטער, אבל דברים כאלו מרתחים את דמי. איך אתה היית מרגיש לו החנות שקנית אצלה בכ.אשראי נהגהבחוסר אחריות עם המספר? אתה לא יודע ואפילו אני לא יודע מה יש לו ומה אין לו בתיבה הגנובה, אז אין לך מה להעביר ביקורת ולהתרתח מה גם שההתרתחות שלך לא תגיע אליו כי הוא לא יקרא את התראד אלא אני אביא מהתראד רעיונות לעזור לו. הוא ניסה לעשות אימות בטלפון מול יאהו אבל זה נכשל למרות שהוא נתן פרטים אמיתיים בפתיחת החשבון. יש ליאהו נציגות או נציג בארץ? כי הוא מוכן לרדוף אחריהם בשביל לפתור את העניין.
פורסם 2008 ביוני 2817 שנים איך בדיוק הם אמורים לאמת את הזהות שלו? מה שמה של המורה לביולוגיה בכיתה ג'?
פורסם 2008 ביוני 2817 שנים אם גנבו לו את החשבון, אז בטח שינו בנוסף לסיסמה גם את שאלת העזר. אחרת, הוא היה יכול להיכנס לחשבון שלו בעצמו.
פורסם 2008 ביוני 2817 שנים יותר מעניין אותי, איך הוא יודע שהם ניגרים? כי כשדופקים אותך ככה זה חתיכת ז*ן
פורסם 2008 ביוני 2817 שנים מה שמה של המורה לביולוגיה בכיתה ג'? :lol: ויש ליאהו משרדים בחיפה בביניין של גוגל כמה שאני זוכר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.