עבור לתוכן

מחשב חדש עם DS3L כנראה דפקתי את הביוס מחשב לא עולה !! :(

Featured Replies

פורסם

אוקיי אז ככה הרכבתי היום את המחשב החדש E8400 על ג'יגבייט DS3L הכל עבד כמו שצריך עד שהחלטתי משום מה שאאני צריך עדכון BIOS אז הורדתי מהאינטרנט והתקנתי כנראה חודש אחורה או משהו לא מתאים בREVISION , בקיצור המחשב לא עולה לא כלום !!! ....בהתחלה פשוט עשה מאין ראונד לא ניגמר של ריסטרטים עד שהוצאתי את הבטריה לאיפוס הביוס ..ואז הוא רק המשיך לדלוק (לפחות הפסיק עם הריסטארטים בלי הפסקה כל 3 שניות ) ניסיתי את שיטת הג'אמפר ....אותו דבר מחשב דולק אין סיגנל בכלל עם המסך ...כ-ל-ו-ם ! מת ! :(

מה עוד אפשר בכלל לעשות ?

אני משתגע כבר שעתיים על זה מחשב חדש !

:bash:

תמיד אני אומר לאחרים :"לעזזל במחשבים ,אם זה עובד , אל תגעו"

הסנדלר הולך ייחף :(

תושיעו אותי ! רק אל תגידו לי שצריך להחליף לוח .

פורסם

טוב, לא נגיד.

אבל בין אם נגיד ובין אם לא, אתה בכל מקרה תצטרך להחליף לוח.

פורסם
  • מחבר

אתה בטוח ? אין דרך אחרת !!!? הלוח בן יום ! :-\

פורסם

ככה זה נראה, איפסת את הביוס וזה לא עזר.

זה אומר שהביוס עצמו נדפק.

אם הלוח חדש אז הוא באחריות, תנסה לממש.

תנחומיי.

פורסם

דפיקת BIOS שלא מסתדרת לאחר ג'ימפור ככל הנראה בלתי הפיכה... גם אם אתה מומחה לעדכוני BIOS ותקלה כזו קורת [ומה לעשות, זה קורה] לא יעזור כלום, אין כל כך הרבה מה לעשות.. אין אחריות?? נסה לממש ולקוות שלא יעשו לך בעיות עם זה... אם כן אז יאללה כפרה הלכו 400 שקל... פעם הבאה לבקש לוח מעודכן כבר מהחנות או שאם תרצה בכל זאת לעשות לבד, אז תוודא מליון ואחת פעמים שזו הגרסא שמתאימה ללוח שלך, אותו רביזן ואותו הכל..

יש איזה שירות כזה שאני לא זוכר את שם החברה, שמספקים את הצ'יפ הזה של הBIOS בלבד ב10$ אם אני לא טועה... ופשוט תלחים אותו לתוך הלוח במקום הצ'יפ שקיים... תריץ חיפוש בגוגל/כאן בפורום או חכה שמישהו שזוכר ייכנס לפה

פורסם

אבל לרוב הלוחות של גיגהבייט יש ביוס כפול לגיבוי, לא?

פורסם

אם ללוח היה ביוס כפול הוא כבר היה נכנס לפעולה.

פורסם
  • מחבר

תמיד שטיפל'ה משעמם אני חייב להרוס לי משהו !!! אלוהים :(

כנראה מעייפות של התקנת כל המחשב הזה הערב לא שמתי לב שאני מתקין אותו דגם לוחאבל רביז'ן אחר או תאריך קודם ממה שכבר היה ! :pissed:

בכל מקרה אתם בטוחים שאין שיטה אחרת ?

מה עם לנסות כמו בימיי עבר שהייתה בעיה כזו להביא כרטיס גרפי PCI במקום הכרטיס שלי שיושב על ה PCI-E ? יעבוד ?

פורסם

ולאיפה תחבר אותו?

לוח האם לא עובד.

וכידוע לרובנו, מחשב לא יעבוד ללא לוח אם.

פורסם
  • מחבר

למה לא עובד .....? הרי הוא מקבל חשמל ...המאווררים שמחוברים ישירות ללוח עובדים

פורסם

אם הלוח היה עובד אז לא היית פותח את הת'רד הזה, נכון?

פורסם

ראשית,יש דרך לצרוב ביוס גם כשהוא דפוק, בעזרת דיסקט 1.44, לצערי אני לא זוכר איך עושים את זה, ראיתי איך עושים את זה מזמן, תגגל קצת אולי תמצא משהו ברשת.

שנית, מה הבעייה להחליף את הלוח, הוא באחריות, אמרת שהוא חדש לא?

תרשום את הדגם המדוייק של הלוח אם.

פורסם

תנסה לממש אחריות.. אם לא תצליח תפנה לפה:

http://forums.tweaktown.com/f69/

פורום תמיכה ללוחות ג'יגהבייט, יש שם כמה תומכים מטעם החברה שלדעתי יוכלו לעזור לך יותר מאשר יעזרו לך פה...

תפתח דיון ותתאר בדיוק מה קרה לך...

בעיקרון זה אחת משתי אפשרויות:

הלוח שלך תומך במשהו שנקרא virtual dualbios אני לא יודע איך זה פועל אולי בפורום הזה יסבירו לך איך להפעיל את האופצייה הזו.

אם זה לא יצליח אז תאלץ לבקש ציפ' עם הביוס של הלוח שלך ולהלחים אותו ללוח הבנתי שבדרך כלל נותנים את זה חינם, רק תשלם להם משלוח.

פורסם
  • מחבר

אוקיי הוולף הלוח היום לחדש במקום

תודה לעוזרים .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים