עבור לתוכן

חרגתי ממספר ההפעלות האפשריות?

Featured Replies

פורסם

היום, אחרי עשרות נסיונות וכמה החלפות של דיסק קשיח הצלחתי סוף סוף להתקין וינדוס

(במחשבה שנייה, זה היה אתמול)

ואחרי שהתקנתי המון דברים (חומרה, ועוד כמה תוכנות מוכרות, ככה שזה לא ירוס) ואתחלתי את המחשב (כי היה כתוב שצריך) פתאום כתוב לי משום מה שאני צריך לאשר את העותק שברשותי (למרות שכבר עשיתי את זה)

וכתוב לי שחרגתי ממספר ההפעלות המקסימלי שאני יכול לעשות!

טוב, כשהמחשב קורס וצריך לפרמט כל פעם שמתקינים וינדוס, ברור שאני צריך להפעיל הרבה פעמים

אבל יש לי עותק חוקי, קניתי אותו באופן חוקי לגמרי מאיבורי (נו, קיבלתי עם המחשב, אותו דבר), אז מה לעזאזל אני אמור לעשות?

תודה

איל.

פורסם

כמו שמופיע (כנראה) בחלון ההפעלה (Activation) - ניתן להתקשר למיקרוסופט 1800-350-444 ולעשות הפעלה בצורה אוטומטית או, אם לא ניתן, אתה מועבר לנציג שירות לקוחות ששואל מספר שאלות (האם זו הפעלה ראשונה, על כמה מחשבים מותקן העותק של WINDOWS...) ולאחר מכן אתה מקבל רצף מספרים אותו יש להכניס באשף ההפעלה וזהו.

נ.ב

לא מומלץ להגיד שמערכת ההפעלה מותקנת על יותר ממחשב אחד ;)

פורסם

לא מומלץ להגיד שמערכת ההפעלה מותקנת על יותר ממחשב אחד ;)

מחזק!

:lol: :lol: :lol:

פורסם

אוי קרה לי עם XP .

כמו טמבל אמרתי להם שהמערכת מותקנת על יותר ממחשב אחד ,והסיבה היא שחשבתי שאם זה מותקן על יותר ממחשב אחד אני אמור לקבל CDKEY מיוחד כדי שהWINDOWS UPDATE יעבוד כמו שצריך .

בכל אופן,פשוט כשאתה מתקשר ומקיש את הקוד שם ,יש שאלה בסוף..תגיד שהמערכת מותקנת על מחשב אחד.

פורסם
  • מחבר

תודה

היא מותקנת רק על מחשב אחד, ועוד דיסק קשיח שמי שיצליח להוציא ממנו משהו יקבל ממני ציון לשבח

פורסם

גם לי לקח כמה פעמים עד שהצלחתי להתקין את הווינדוס נורמלי [הויסטה עשה בעיה ולא יכלתי להתקין את הXP על C] והייתי צריך להתקין כמה פעמים ואז התקנתי גם על D ואז שוב על C אבל אישרתי רק אחרי שהכל היה בסדר.

וכמו שאמרו לך. צריך להתקשר ולהגיד שלא הצלחת להתקין את הXP טוב בפעמים הראשונות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים