פורסם 2008 ביוני 2617 שנים בהתחלה היה לי עד 5000 חשבתי לקנות לפטופ ואז הורידו לי ל-3000 ולא חושב שאני יימצא לפטופ טוב במחיר כזה קצת לעומת זאת מחשב נייח זה נראה אחלה האמת חבר שלי קנה ב-2500 מחשב תותח..********חשוב!!: אני מעדיף שהמחשב לא יהיה בחלקים כאלו כמו שאתם בדרך כלל מביאים למה זה נראה לי יותר יקר.. וגם לא איכפת לי אם זה יהיה נגיד מחשב במבצע או דברים כאלו למה אני איך שאני מוצא משו טוב אני קונה..פרטים על תקציב הקונה :תקציב : עד 300 ש"חאפשר לחרוג ב: 500 ש"ח ולא שקל יותר!!פרטים על דרישות הקונה מהמחשב החדשמשחקים (מומלץ להביא שם של משחק/ים כדי שמכיני המפרט ידעו יותר לגבי דרישותייך)Counter Strike 1.6 / Source / ZeroGTA San Andressזהו מה שאני משחק אולי עוד משחק אחד אבל לא משו רציני..OverClock : האם קונה המחשב מתכנן לעשות OC , אם כן חובה לציין את החלק/ים שעליו מתוכנן ה-OCאממ אם אפשר לעשות את זה על איזה חלק שיעני האינטרנט יעבוד לי יותר מהר אז סבבה ההורדות וזה יעני שיוריד לי יותר מהר אם אפשר אז כן אם לא אז לא צריך...עריכה גראפית תלת מימדית : (הדרישה הספציפית לא יכולה לבוא ביחד עם משחקים , והיא ממש לא עריכה בפוטושופ וכל התוכנות הדומות לה)adobe photoshop אממ אני מעצב ואולי גם פלאש אבל לא בטוחעבודה משרדית : גלישה באינטרנט , שמיעת שירים , סרטים , התכתבות .........הכל והרבה!! הרבה מאוד גלישה באינטרנט בעצם אני כל היום על האינטרנט וגם סרטים אני מוריד לפחות 2 סרטים ביוםפרטי הציוד ההקפי :האם הקונה זקוק לציוד הקפי למחשב החדש ? כןהאם המחיר נכלל בתקציב כולל או שיש תקציב נפרד לציוד ?נכללאם אכן קיים תקציב נפרד לציוד ההקפי , מהו התקציב ? לאוהאם הקצתם תקציב לכל רכיב מסויים בציוד זה ? לאאיזה ציוד צריך :מסך , מקלדת , עכבר , רמקולים , מקרופון , מצלמת אינטרנט (לא חובה רק אם יש כסף) , אוזניות.הערות :*נא להדגיש בצבע את סוג החלק שברצונך לקנות*מכיני המפרטים ישתדלו לייעץ לכם על הציוד ההקפי הטוב ביותר לתקציבכם , אך יש אנשים שמבינים יותר בנושא בפורום "ציוד הקפי" מומלץ בחום להתייעץ שם לפני* האם הקונה זקוק לכונן אופטי ? (צורב): כן!! אם כן חשוב לציין איזה סוג :כונן רגיל / צורב רגיל / כונן DVD / צורב DVD (חשוב לציין שצורב DVD כולל גם צורב רגיל בתוכו , ובטח שגם כונן)אחר :חשוב מאוד מאוד מאוד!!! שיהיה לי הרבה מקום במחשב אני מוריד הרבה סרטים ושירים אני גם ייצרוב אותם ואז יימחוק אבל יש דברים שאני לא ייצרוב..חנות :האם יש חנות ספציפית שהקונה מעוניין לקנות ממנה ? : לאאיפה אתה גר? במרכז שיהיה קרוב עדיף אם יהיה אפשר לשלוח..צורת תשלום :חשוב לציין שכל החנויות תשלום במזומן יוצא זול יותר מתשלום באשראי , ובטח שמתשלומיםעם אשראי / תשלומים יש ריבית , אחוז הריבית תלוי בחנותמהי הצורה שבה תשלמו על המחשב ? : (מזומן , תשלומים)הרכבה :המחשבים שהמשתמשים שלנו מכינים לכם , הם חלקי מחשב , שחוברו ביחד לרשימה מלאה שביחד יוצרת מחשב , לכן , המחשב בצורה המקורית שלו אמור להגיע אליכם בחלקיםרוב החנויות כיום כוללות שירות מיוחד , השירות כולל הרכבת מחשב בתשלום בעת קניית מחשב חדשההרכבה עולה עד ל 100 ש"ח בחנויות המומלצותהאם אתם מעוניינים בשירות הנ"ל ? : אני מעוניין בהרכבה + בדיקהנפח דיסק קשיח רצויהרבה מאוד לא מבין בזה כמה יש אבל הרבה...בקשות מיוחדות :אממ לא אם יש חריגה בכסף תגידו לי אני יצמצם דברים
פורסם 2008 ביוני 2617 שנים אז ככה, אנחנו מרכיבים לך מפרט של מחשב, בחנות הם מרכיבים לך את החלקים, ככה שהמחשב מגיע אליך מורכב. מחשבים במבצע מומלץ לא לקחת משום שהם בד"כ מורכבים מחלקים ג'נריים שעלולים להשרף וכדומה.דבר שני OC זה לא קשור לכל מה שאמרת עליו, בד"כ עושים את זה כדי שמחקים יעבדו מהר יותר וכדומה. אתה לא צריך את זה בשביל השימושים שלך.אתה רוצה גם מסך כלול במחיר, איזה גודל אתה מעדיף, והאם אתה מעדיף רחב או רגיל.
פורסם 2008 ביוני 2617 שנים מחבר אני מעדיף מסך דף של 17 אינץ' אפשר גם 19 אבל לא נראה לי שיש מספיק כסףושחכתי להגיד שאני צריך גם מערכת הפעלה לא איכפת לי איזה ויסטה או xp
פורסם 2008 ביוני 2617 שנים צר לי להודיע לך שזה כמעט בלתי אפשרי להכין מחשב ב3 אלף, שכולל מערכת הפעלה משום שהיא עולה בסביבות 400 ש"ח.הצלחתי לבנות ב3.5 אלף שיתאים קצת למשחקים קלים כמו שציינת, שים לב זה ללא רמקולים, מצלמה ומקרופון...מעבד:Athlon 64Bit AM2 4200 DualCore Boxכמות: 1 - מחיר: ₪283לוח אם:Gigabyte M61SME-S2Lכמות: 1 - מחיר: ₪238מארז:Coolermaster Elite 340 Blackכמות: 1 - מחיר: ₪191ספק כוח:Thermaltake 450W TR2 RX 140mm Dual 12V Railsכמות: 1 - מחיר: ₪268זיכרון:A-Data 1GB DDR2-800 Vitesta HeatSink CL5כמות: 2 - מחיר: ₪116קשיח למחשב שולחני:Seagate 500GB Sata II 32MBכמות: 1 - מחיר: ₪355כרטיס מסך:Sparkle Nvidia Geforce 8600GT DDR2 256MB HDMI Retailכמות: 1 - מחיר: ₪310כונן אופטי:LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Blackכמות: 1 - מחיר: ₪135מקלדת:LOGITECH Media Keyboardכמות: 1 - מחיר: ₪96עכבר:Logitech RX1000 Laser Mouseכמות: 1 - מחיר: ₪88מסך:LG 17" 1733TR 2MS 1:2000 DCRכמות: 1 - מחיר: ₪907הרכבה:הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקותכמות: 1 - מחיר: ₪5מערכת הפעלה:Microsoft Windows XP Home Edition SP2 - Hebrew Versionכמות: 1 - מחיר: ₪387סה"כ: ₪3495המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שווים.תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחהמחיר אחרי הנחת מזומן הינו : ₪3426מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.ilhttp://tms.co.il/preview/spec/bkn361az
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.