עבור לתוכן

הכשלה בטסט - שלא בצדק

Featured Replies

פורסם

שלום

היום היה לי טסט, ורציתי שתעזורי לי ותביאו את דעתכם על האם הנכשל מוצדק או לא

הגעתי לכיכר (מעגל תנועה) והייתי בקו הצומת באה מכונית משאית שעוד לא נכנס לצומת, המשאית

הייתה רחוקה כ-2 מטרים מהצומת, ושהייתי בקו הצומת (הילוך 2) הבוחן דפק לי ברקס,

עד לקטע הזה הלך לי מעולה (בלי שום דבר קשה), עכשיו האם הגיוני שהכשילו אותי על זה?

אני יודע שהזכות קדימה שלו אם הוא נמצא במעגל תנועה- אבל הוא לא היה!

אז האם אתם חושבים שאני צריך להגיש ערעור ?

פורסם

לי היה משהו דומה בטסט הראשון

נכנסתי לכיכר פנויה מהר מידי והכשילו אותי

בכל מקרה אתה צריך להאט לפני כניסה לכיכר גם אם היא פנוי (לפחות בטסט)

בהצלחה בפעם הבאה :)

פורסם

אם אתה רוצה אתה יכול לערער על הטסט, לרוב זה לא הולך אבל אתה יכול לנסות ....

אני לא זוכר בדיוק איפה מערער אז תדבר עם המורה שלך הוא יעזור לך...

פורסם
  • מחבר

לא הייתי במהירת גבוה, ובהילוך שני.

העצירה ממש לא הייתה חזקה (כיאלו נסעתי לאט)

פורסם

באת מהר מדי??? בעיקרון לא היית צריך לעצור... אבל אולי הבוחן חשב שהיית צריך להאט קצת...

תסביר קצת יותר מה הלך שם...

אפרופו טסטים בדיוק שלשום עברתי את שלי [טסט ראשון!! ;D] והיום קיבלתי את הרישיון סוף סוף...

איזה באסה אבל חשבתי ישר אני אוכל לנסוע אבל לא, הם רוצים עכשיו עוד 141 ש"ח שהרישיון יכנס לתוקף... :pissed: לא מספיק כל האגרות ששילמתי כבר????

בקרוב אצלך אחי.. :xyxthumbs:

עריכה:

טוב אז אתה יכול לערער... רק שזה בזבוז של מאמצים, זה לרוב לא מתקבל... למה?? ככה... נסה שהמורה שלך יקבע לך עוד טסט כמה שיותר מהר וזהו, אין הרבה מה לעשות...

פורסם
  • מחבר

מה היה ?

באמת שהוא לקח אותי למקומות הכי קלים שיש (ואת מי שהיה איתי)

לא עשינו חניה אפילו, דברים פשוטים- נסיעה חלקה, עברתי איזה 2 כיכרות שעשיתי טוב

ובשלישית שבאתי להיכנס (במהירות לא גבוה בכלל) הוא דפק לי ברקס פתאום

ואז שעברנו את זה הוא הפסיק לי ישר ונתן למשהו אחר, אז WTF?

ותתחדש אחי :)

עריכה על העריכה שלך :)

הבעיה שעכשיו יש חוק שאני צריך לחכות שבועיים, וגם בתאריכים של הטסטים (שזה יוצא בערך בה-18 ל-25 אני בחו"ל) קיצר מבאס ממש

פורסם

יש בברקס הזה צדק. שנכנסת משאית לצומת למרות שהיא עוד לא הגיע אליו והיא באה במהירות ולפי ההגיון היא לא תספיק לבלום ויכול לסכן מי שהולך להכנס לצומת כמוך אז עדיף שתעצור כי זה מסוכן מאוד יש להפעיל את ההגיון בדברים האלו. וברור שיש סיכוי שההשמה היא על הנהג משאית אבל במקרה של תאונה שיכלתה למנוע עדיף שתמנע אפילו אם אתה הוא זה שצודק בכביש צריך להיות חכם ולא צודק.

פורסם
  • מחבר

תגובה לעניין, צודק לגמרה...

פורסם

אתה בטסט אתה צריך להיות יותר זהיר ממה שתהיה באמת

ודבר שני ממשאית מאוד צריך להזהר

ודבר שלישי תלוי מה היה השדה ראייה שלך (המשאית קפצה פתאום?) כמה מהירה היתתה המשאית וכמה אתה הייתה מהיר

פורסם

באת מהר מדי??? בעיקרון לא היית צריך לעצור... אבל אולי הבוחן חשב שהיית צריך להאט קצת...

תסביר קצת יותר מה הלך שם...

אפרופו טסטים בדיוק שלשום עברתי את שלי [טסט ראשון!! ;D] והיום קיבלתי את הרישיון סוף סוף...

איזה באסה אבל חשבתי ישר אני אוכל לנסוע אבל לא, הם רוצים עכשיו עוד 141 ש"ח שהרישיון יכנס לתוקף... :pissed: לא מספיק כל האגרות ששילמתי כבר????

בקרוב אצלך אחי.. :xyxthumbs:

עריכה:

טוב אז אתה יכול לערער... רק שזה בזבוז של מאמצים, זה לרוב לא מתקבל... למה?? ככה... נסה שהמורה שלך יקבע לך עוד טסט כמה שיותר מהר וזהו, אין הרבה מה לעשות...

עברתי טסט ביום שהכניסו לתוקף את הזבל הזה, עברתי בבוקר והכניסו את זה בצהריים (12 בערך), אז לא הייתי צריך לשלם :lol: :lol: :lol:

פורסם

עברתי טסט ביום שהכניסו לתוקף את הזבל הזה, עברתי בבוקר והכניסו את זה בצהריים (12 בערך), אז לא הייתי צריך לשלם :lol: :lol: :lol:

בתכלס זה גרושים,

למרות שכסף זה כסף.

בכל זאת -

כמה מזל. לא יאמן. :lol::lol:

פורסם

בתכלס זה גרושים,

למרות שכסף זה כסף.

בכל זאת -

כמה מזל. לא יאמן. :lol: :lol:

כן זה לא הרבה אבל הם בונים על זה שתחשוב ככה ולוקחים ממך "קצת" בכל הזדמנות שיש ככה שאתה אפילו לא מרגיש שעושקים אותך (אם ככה כותבים)

פורסם
link=topic=343379.msg2966769#msg2966769 date=1214501742]

כן זה לא הרבה אבל הם בונים על זה שתחשוב ככה ולוקחים ממך "קצת" בכל הזדמנות שיש ככה שאתה אפילו לא מרגיש שעושקים אותך (אם ככה כותבים)

עושקים אותך?

בקיצור עושים עליך קופה.

אני לא אומר, טסט זה לא דבר זול.

באזור ה-4K, אם ההורים משלמים זה יופי טופי. ( :screwy: )

אבל כשנער (כמוני, למשל)

צריך לשלם את זה.

זה הופך פתאום ללא מעט כסף.

בכל אופן, המדינה עושה עליך קופה בכל דבר.

אז הסיפור מוכר לי טוב. (המכס האלה, אלוהים יקח אותם)

פורסם

בטח שהמדינה עושה עליך קופה והם גם כל הזמן מעלית את זה (שאני עברתי טסט האגרה על הרישיון הייתה 116 אז זה עלה אבל לא הרבה) בכל מיקרה זה בכיוון ברור שהם לא רוצים עוד אנשים על הכביש... עוד אנשים = יותר תאונות או לפחות סיכוי גבוה יותר לתאונות.

עכשיו בקשר לטסט שלך... היית צריך לעצור. אין מה לעשות בטסט אתה ממש צריך להיות מעל החוק כדי לעבור.... כאילו בתכלס היום אם הייתי רואה משאית 2 מטר מהכיכר והכל היה פנוי פשוט הייתי שם גז ויוצא מהכיכר עוד לפני שהיא נכנסה אליה. אבל(!!) בטסט אתה ממש צריך להיות פסיכי בכל הקטע של זהירות וחוקים וכל הזמן לחשוב לא כאילו אתה נוהג אלא איפה הטסטר יכול לשים לך ברייקס או לגעת לך בהגה. אם אתה חושב ככה אז בהרבה פעמים גם שהוא יבוא לשים לך ברייקס אתה תבין את זה מאית שניה לפניו ובגלל שאתה יותר לחוץ תגיב יותר מהר ותלחץ לפניו.

כבר מזמן הובהר הקטע שטסט זה ממש לא נהיגה נכונה זה 2 דברים

1. מזל!

2. מזל!

אתה צריך מזל כדי לפול על טסטר שמוכן להעביר אותך (מלא טסטרים מראש יודעים שהם הולכים להכשיל אותך ובטסט הראשון הוא פשוט דיבר אלי בטון של "טוב נכשלת אבל קח ימינה" וזה עוד היה לפני שהתחלתי לסוע! זה ממש ביאס לי את הטסט) ואתה צריך מזל כדי שיהיו לך תנאי דרך מספיק טובים כדי שלא יקרה כלום

בכל מיקרה אני מאחל לך בהצלחה בתיקווה שתיהיה נהג נורמאלי ולא פסיכי כמו כל מיני נהגים חדשים (לא כולם! חס וחלילה כולם! אבל עדיין יש כמה, בעיקר נשים אני חייב להודות) ורק אחרי שבאמת תעבור טסט ותתחיל לנהוג תבין כמה לא למדת כלום בשיעורי נהיגה

פורסם

כמו אמא שלי שעומדת ברמזור על הילוך שלישי. ::)

ואני עדיין מתפלא איך האוטו מתפקד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים