עבור לתוכן

צריך דעה בקשר להרבה מכשירי חשמל בחדר אחד

Featured Replies

פורסם

יש לי בחדר הרבה מאוד מכשירי חשמל = הרבה חוטים + הרבה מזלגות חשמל.

בחדר יש לי 3 שקעים כאשר אחד מהם אני שומר תמיד פנוי למיקרים של טעינת פל' סוללות ודברים דומים אחרים.

בשני השקעים האחרים זה הולך כך:

1 - מפצל לשניים באחד ניכנס מכשיר חשמלי לשני מעריך שהוא גם מפצל ל 4 וכל ה 4 תפוסים

2 - כמו בראשון רק במקום מעריך עם 4 יש עם 3

האם זה מסוכן?

יש איזה רעיונות לעשות משהוא עם כל זה, יותר יעיל אולי לסדר את זה בצורה כל שהיא?

פורסם

מה המכשירים? המגבלה לשקע היא 16A שזה 3.5 קולוואט או בישנים 10A שזה 2.2 קילוואט...

זה אומר שעד שלא תשים מכשירים רציניים (משהו שמכיל גוף חימום, מקרר, מזגן וכו') אין לך בעייה.

פורסם

מה המכשירים? המגבלה לשקע היא 16A שזה 3.5 קולוואט או בישנים 10A שזה 2.2 קילוואט...

זה אומר שעד שלא תשים מכשירים רציניים (משהו שמכיל גוף חימום, מקרר, מזגן וכו') אין לך בעייה.

צודק.

אצלי נגיד יש שקע אחד שאליו מתחברים 24 שקעים. ואליהם מחוברים מערכת, 2 מסכים, מדפסת, מטענים של פלאפונים, ראוטר מודם, 2 מחשבים וכו'...

וזה מחזיק יפה.

ועוד נקודה

חשוב שהכל יהיה מסודר ולא סתם זרוק בחדר. זה מסוכן אם תתקל בכבל הוא יתלש יפיל משהו ומכן ואלה צפה בערך "יעד סופי" חח :P

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה רבה על התגובות המהירות! :xyxthumbs:

בהתאמה להודעה הראשונה:

1 - במפצל חיבור של טלפון, במאריעך עם המפצל של 4 יש: מסך מחשב, מחשב עצמו ו 2 מנורות

2 - במפצל חיבור של מפזר חום או מנורה(אין לי כרגע אפשרות לחבר את שניהם...) במעריך עם המפצל של 3:מדפסת, ראוטר, רמקולים 5.1

חשוב שהכל יהיה מסודר ולא סתם זרוק בחדר. זה מסוכן אם תתקל בכבל הוא יתלש יפיל משהו ומכן ואלה צפה בערך "יעד סופי" חח :P

הכבלים הם בצמוד לקיר כך שאין בעיה בזה שיתקלו בהם

איך אתה מסתדר עם כל כך הרבה חוטים ממכשירי חשמל שונים???

פורסם

הכל מסודר מתחת לשולחן ועובר דרך השולחן וכו'... הכל אני ואבא שלי עשינו :)

אני יכול אפילו להביא תמונה.

סתם שאלה.. איזה רמקולים יש לך? :jump:

פורסם

קודם כל תודה רבה על התגובות המהירות! :xyxthumbs:

בהתאמה להודעה הראשונה:

1 - במפצל חיבור של טלפון, במאריעך עם המפצל של 4 יש: מסך מחשב, מחשב עצמו ו 2 מנורות

2 - במפצל חיבור של מפזר חום או מנורה(אין לי כרגע אפשרות לחבר את שניהם...) במעריך עם המפצל של 3:מדפסת, ראוטר, רמקולים 5.1

הכבלים הם בצמוד לקיר כך שאין בעיה בזה שיתקלו בהם

איך אתה מסתדר עם כל כך הרבה חוטים ממכשירי חשמל שונים???

טלפון = זניח מסך = 50 וואט ל LCD 100 ל CRT מנורות שולחן עד 60 וואט...

מפזר חום בערך 2000 וואט מדפסת עד 100 וואט בהדפסה, ראוטר = זניח רמקולים בסביבות 100...

אתה עומד בסדר גמור עד שתוסיף מכשיר "כבד" נוסף שים לב שיכול להיות שיש לך נתיך 16A או 10A בארון חשמל שיקפוץ במקרה כזה

או שיכול להיות שהחשמלאי עשה שרשור בין שקע לשקע...

פורסם
  • מחבר

הכל מסודר מתחת לשולחן ועובר דרך השולחן וכו'... הכל אני ואבא שלי עשינו :)

אני יכול אפילו להביא תמונה.

סתם שאלה.. איזה רמקולים יש לך? :jump:

אם אתה יכול תראה איזה תמונה או שניים :)

רמקולים: Logitech X-540

למה אתה שואל

פורסם

אם השקעים נמצאים אחד ליד השני,

אז הם מחברים בקיר לאותו חוט ( במקביל )

אז זה ממש לא משנה אם תחבר את כל המכשירים לשקע אחד או תפצל את כולם לשלושת השקעים.

כל עוד הנתיך בארון חשמל לא קופץ הכל בסדר.

פורסם
  • מחבר

נחמד נחמד

גם אצלי זה משהוא כזה ציפיתי ליותר מסודר :P

פורסם

בדר"כ זה יותר מסודר פשוט משכתי את המחשב כדי לצלם והכל התפזר חח... ומאחורי המחשב יש גם אלפסק.

עקרונית אבל שים לב שאיפה שהמערכת המודם והכל למעלה אפילו לא רואים כבלים. הכל יושב מאחורה מסודר וקשור בסטריפים. גם למטה זה היה ככה אבל כל פעם שהייתי צריך לנתק משהו זה לחתוך אותם, אז השארתי את זה כבר בלי.

טוב הלכתי לבגרות בהיסטוריה [:s07:]

פורסם

חחח אין מה לעשות... חוטים היום זה מכה... USB Wireless! וכל זה :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים