עבור לתוכן

מפרט מחשב למצלמות אבטחה תקציב 2600 )הוספתי שאלה בנושא ההודעה)

Featured Replies

פורסם

כנראה עוד לא לא ראיתה תמונת אבטחה איכותית, ואתה סתם מקשקש וטוחן מים.

לא ממש שייך מאיזו תוצרת המעבד במערכת להתאמתה לשימוש שצויין.

אמנם למעבדי Intel - ובפרט למעבדי Penryn החדשים (כגון אלו מהסדרות : E7x00/E8x00/Q9xx0), ישנם יתרונות מסויימים בהשוואה למעבדי AMD בתחום האצת עיבודי-מולטימדיה, אך מכאן ועד קביעה כי מעבדי AMD אינם מתאימים לשימוש שצויין - המרחק רב מאד.

---

ובעניין כרטיס הלכידה, ממליץ על תוצרת חב' Provision המיובאת לארץ ע"י חב' "פיקוק" - ועל דגם ה- DVR94 (תמיכה ב-4 מצלמות, כולל האצת קידוד MPEG-4, ללא הקלטת קול) או על דגם ה- DVR94A (תמיכה ב-4 מצלמות, כולל האצת קידוד MPEG-4, כולל הקלטת קול), שמחיריהם הצפויים הנם כ- 650ש"ח וכ- 800ש"ח, בהתאמה.

פורסם

לא ממש שייך מאיזו תוצרת המעבד במערכת להתאמתה לשימוש שצויין.

אמנם למעבדי Intel - ובפרט למעבדי Penryn החדשים (כגון אלו מהסדרות : E7x00/E8x00/Q9xx0), ישנם יתרונות מסויימים בהשוואה למעבדי AMD בתחום האצת עיבודי-מולטימדיה, אך מכאן ועד קביעה כי מעבדי AMD אינם מתאימים לשימוש שצויין - המרחק רב מאד.

---

ובעניין כרטיס הלכידה, ממליץ על תוצרת חב' Provision המיובאת לארץ ע"י חב' "פיקוק" - ועל דגם ה- DVR94 (תמיכה ב-4 מצלמות, כולל האצת קידוד MPEG-4, ללא הקלטת קול) או על דגם ה- DVR94A (תמיכה ב-4 מצלמות, כולל האצת קידוד MPEG-4, כולל הקלטת קול), שמחיריהם הצפויים הנם כ- 650ש"ח וכ- 800ש"ח, בהתאמה.

+1

אני ידעתי שהוא מקשקש.

כל הכבוד על ההסבר המופרט. :xyxthumbs:

לפותח התדר, ממש אין לך סיבה לקנות את מה שההוא שלח,

כרטיסים ב-4 אלף, זה ביזבוז.

אפשר לחשוב שרואים שם סרטים ב-HD.

כנראה עוד לא לא ראיתה תמונת אבטחה איכותית,ואתה סתם מקשקש וטוחן מיים.

תן לבעל המיפרט להגיב.

תשמע המצב שלך אבוד.

"תמונת אבטחה איכותית"

פורסם

ככלל, אין להתייחס ברצינות רבה מדי למגיב עם מספר חד-ספרתי (או אפילו דו-ספרתי) של הודעות, בעיקר משום שלא תמיד קיימת דרך נוספת לדעת מהי רמת הידע שלו.

פורסם

ככלל, אין להתייחס ברצינות רבה מדי למגיב עם מספר חד-ספרתי (או אפילו דו-ספרתי) של הודעות, בעיקר משום שלא תמיד קיימת דרך נוספת לדעת מהי רמת הידע שלו.

אם הוא ממליץ על כרטיס DVR, למצלמות אבטחה,

במחיר אשר כולל מספר רב-ספרתי, נראה לי שזה די מעיד דבר או שניים על הידע שלו, לא? ;)

פורסם

ומצד שני - יש את מה שאני מכנה "חזקת הגיל הרך" (או מה שבצבא נקרא "קליטה רכה") : כאשר "משתמש חדש" כותב קצת שטויות, לא תמיד מוכרחים למהר ו-"לצלות אותו על אש קטנה". עדיף תחילה לנסות ולהראות לו את הדרך הנכונה.

פורסם
  • מחבר

sizen-

מתוך נקודת הנחה שבנוסף לכרטיס DVR אני צריך גם מחשב שיכיל אותו אז ההמלצה שלך חורגת מהתקציב שלי...

נראה לי שבאמת אני אלך על כרטיס זול אם כי אכותי יחסית...

תודה רבה בכל מקרה.

hw_joe- אני חשבתי יותר בכיוון של כרטיסי GV600 עד GV900 אני אשמח אם תתן לי מידע על היתרונות של הכרטיסים שהמלצתה.

תודה

ותודה גם ל Henz16 שהכניס עניין לנושא..

פורסם
  • מחבר

----^------

--^^^---

-^^^^^- - -הקפצה- -

----[]---- ---הוספתי שאלה---

----[]----

פורסם
  • מחבר

----^------

--^^^- --

-^^^^^- - -הקפצה- -

----[]---- ---הוספתי שאלה מחכה לתגובה---

----[]----

פורסם

עדכן תקציב בכותרת + שימושים/העדפות בפוסט הראשון לפי חוקי הפורום - אחרת הדיון ינעל!

להסברים ודוגמאות גש לקרוא כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=294718.0

פורסם
  • מחבר

אנשים...

אם אני אקנה באיבורי זה יהייה על המצפון שלכם... ;)

על כל מקרה כבר צריך לקנות...

אני יחכה עוד קצת לתגובה ולקנייה...

על כל מקרה תודה למי שעזר...

פורסם

אז עכשיו עברת לנסות לעשות לנו "ריגשי" ?

קנה היכן שתקנה, ושחרר לחץ !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים