עבור לתוכן

המלצה למסך 19'-22' בטווח 1500-2000

Featured Replies

פורסם

שלום אנשים

אני צריך המלצה על מסך איכותי וטוב, כרגע אני לא ממש יודע האם כדאי לי לבחור 19', 20', או 22'.

אני עוזר לחבר קרוב בהרכבת מפרט, השימושים העיקרים שלו הם: אינטרנט, office, ומשחקים, הבחור לא ממש גיימר אבל הוא חולה על cod4 ככה שאני מאמין שברגע שהוא יקבל את המחשב הוא ירוץ לשחק ב-cod. וכמו שאתם יודעים...... מכאן המחלה של להיות גיימר רק מתחילה.

כמו כן אני מאמין שהוא ירצה גם לראות סרטים על המחשב...... הרי אם כבר קונים מחשב חדש אז למה לא לנצל אותו עד הסוף.... לא?! :hat:

ולכן אני ממש מתלבט איזה מסך להמליץ לו, אני משתמש כבר מספר חודשים ב- ViewSonic vp930 ואני ממש מבסוט עליו (למרות שאני לא רואה בו סרטים)

ראיתי הרבה תגובות טובות על האסוס MW221C אבל ככל "שחפרתי" יותר גיליתי שזה לא חד משמעי ובכלל יש לו פאנל TN (זה נכון.....?)

מה לגבי הdell אין להם איזה כוכב חדש ואיכותי בשוק כרגע...?

ראיתי גם שישנם הרבה המלצות על הLG L2000CP איזה פאנל הוא.....? קצת מוזר אני זוכר שכאשר ביררתי לגבי ה vp930 שלי, מלפני חצי שנה אז היו הרבה ביקורות רעות על מסכי lg ....?

אני ממש צריך עזרה

התקציב הוא בסביבות 1500 ש"ח ניתן לחרוג ולהגיע ל1800 + למרות שהייתי מעדיף שלא....

המון המון תודה

פורסם
  • מחבר

אז מה אתם אומרים אנשים.............. :kopfpatsch:

אני ממש צריך את עצתכם.........

תודה

פורסם

למשחקים עדיף ללכת על מסך "22, למרות שמדובר בפאנל TN - הגודל מפצה על איכות התמונה.

ה-MW221C כבר לא מיוצר ע"י ASUS. המסך המומלץ לתקציב כזה הוא ה-2243BW של סמסונג, שמציע איכות תמונה טובה עם ארגונומיה משוכללת.

פורסם
  • מחבר

האם אין שום דרך להשיג את המסך MW221C של אסוס...... האם הוא יחזור לייצור סדיר בקרוב או שפשוט הפסיקו לייצר אותו ?

מה לגבי הLG L2000CP אני רואה שבכלל לא הזכרת אותו...... למה ?

ומה לגבי הדגמים של Dell אין להם איזה דגם איכותי ?

סה"כ המסך לא ישמש רק למשחקים אלה גם לאינטרנט, אופיס ואני מאמין גם קצת לסרטים.

הבחור לא גיימר וגם לא יהיה כזה, אבל כמו כולם גם הוא אוהב לשחק איזה שעה+ ביום במשחקים כמו cod4 וב- cryss

אז מה אתם אומרים..... איזה מסך הכי יתאים לו ?

התקציב בסביבות 1500-2000

ואני חייב לציין שלא ממש מעניין אותי Pivot

תודה

פורסם

יכול להיות שנשאר מלאי מה-MW221C בחנויות מסויימות, אתה יכול לנסות לבדוק את זה.

אתה צריך להיות יותר ברור לגבי התקציב, אני קראתי את זה:

התקציב הוא בסביבות 1500 ש"ח ניתן לחרוג ולהגיע ל1800 + למרות שהייתי מעדיף שלא....

והנחתי שה-2000CP הוא לגמרי מחוץ לתקציב. בכל מקרה מדובר ברכישה די משתלמת, עם איכות תמונה גבוהה יותר ויחס רוחב\גובה שיותר מתאים לעבודה משרדית.

ל-Dell יש אופציות שחורגות גם מ-2000 ש"ח - ה-2007FP/WFP.

פורסם
  • מחבר

אתה צודק, לא הייתי ברור כל כך לגבי התקציב,

בהתחלה באמת חפשתי מסך בסביבות ה-1500 אבל כעת לאחר שיחה קצרה עם הבחור (שלו אני מנסה להרכיב את המחשב+מסך) קיבלתי אישור להעלות את התקציב לסביבות 1800-2000 כמובן בכדי "להרחיב את האופציות" לרכישת מסך איכותי וטוב.(לשימושים של אינטרנט, אופיס, וקצת משחקים כמו cod4 ו-crys)

ולכן כעת, האם היית ממליץ לי לרכוש את ה LG2000CP בעיקר בגלל שהוא בעל פאנל איכותי יותר ממסכי ה-TN הרגילים ? למרות שעדיין אין לו ביקורות בפורום ורכישה שכזאת היא בגדר "הימור" ......?

או שאולי אתה חושב שאני צריך לנסות ולמצוא את המסך MW221C של אסוס בכל מחיר, למרות שהוא בעל פאנל TN אך בגלל שמדובר במסך 22' זה לא יורגש.....

לגבי ה-DELL אני חייב לומר שיש להם כל כך הרבה דגמים עד שאני ממש הולך לאיבוד, אני "חופר וחופר" בפורום ועדיין לא הגעתי לאיזה דגם ספציפי מומלץ.....

עזרו לי חברה, אני מרגיש שאני טובע בים של מידע וכל החיפושים והחפירות שעשיתי עד כה לא ממש עזרו לי לבחור דגם ספציפי

המון תודה

פורסם

אני מאמין שאת עיקר מה שצריך לדעת לגבי ה-L2000CP אנחנו כבר יודעים, גם ללא ביקורות ספציפיות. מה שכן, ה-HP LP2065 נראה כמו אופציה טובה יותר בהתחשב בפער הקטן במחיר.

יש כאן עניין של איכות תמונה מול גודל. לשימושים משרדיים יש למסכי ה-"20 האיכותיים יתרון, ולמשחקים יש יתרון למסכי ה-"22.

פורסם
  • מחבר

אם כך אז צמצמנו את האפשרויות ל-3 מסכים:

20':

HP LP2065 - לא כל כך הצלחתי למצוא אותו בחנויות, וכרגע אין לי מושג מה מחירו

L2000CP - לאחר חיפוש בפורום ניתן להבין שיש עליו הרבה המלצות טובות אך הייתי שמח אם מישהו היה רושם המלצות חיוביות או שליליות מתוך ניסיון אישי.

22':

MW221C ASUS - לא מיוצר יותר ואני מאמין שיהיה די קשה למצוא אותו (לפי התגובות בפורום)

למרות שמסך 22' טוב יותר למשחקים אני חושב, שעדיין, גם מסך של 20' יתן חויית משחק טובה ועבודה נוחה יותר אל מול האינטרנט ושימושי האופיס, כל זה במחשבה שבסך הכול לא מדובר בגיימר מקצועי אלה רק בחובבן ולכן אני נוטה יותר לכיוון מסכי ה20'

האם סוף סוף יש לי כיוון, והאם אתה מסכים איתי McFly ? ועל איזה מסך מבין ה-20' אתה היית "הולך" ? ? ?

דרך אגב אם יש לכם עוד רעיונות והצעות אני אשמח לשמוע

המון המון תודה

פורסם
  • מחבר

מישהו מכיר את המסך PW191 של אסוס ? ? ?

הייתי עכשיו בחנות להזמנת המפרט שהרכבתי והמליצו לי בחום על המסך הזה.

עשיתי חיפוש פה בפורום וכל התגובות שמצאתי הן משנת 06.....

נ.ב

אם יש פה מישהו שרכש לאחרונה את המסך החדש של LG 2000CP אז בבקשה תנו המלצות/השמצות עליו, כרגע הוא המסך המועדף עלי אבל קצת קשה לי "להיסגר" עליו סופית ללא תגובות מאנשים שרכשו אותו ושמדברים מניסיון.

תודה

פורסם

ה-PW191 הוא מסך "19 קטן ונמוך עם פאנל TN. אם אתה רוצה לתגמל את המוכר בעמלה גבוהה, הוא מאוד מומלץ.

את ה-HP אתה יכול למצוא ב-Nextop. בהתחשב בעובדה שההבדל בינו לבין ה-LG הוא פחות מ-200 ש"ח, קשה להמליץ על ה-LG.

פורסם
  • מחבר

התחלתי ב-asus ב-1500 שח

משם קפצתי ל LG 2000CP ב-1900 שח

עכשיו אני "נמצא" ב-HP LP2065 ב-2000 שח

ואת האמת אני בכלל חושב על ה- DELL 2007WFP/FP

אני מרגיש שאני ממש הולך לאיבוד בים של מסכים.......

אפשר לשאול שאלה נוספת.... מה ההבדל שבין ה 2007WFP לבין ה-2007FP ? ? ? ?

אני כבר שעה מחפש פה בפורום ובגוגל ולא מוצא תשובה......

פורסם

ה-W זה Wide, שעה בגוגל ולא שמת לב?

פורסם
  • מחבר

חחחח אפילו יותר משעה, בהחלט יצאתי קצת ......... :screwy:

מה לעשות כל אחד והשכל שלו :bash:

בכל אופן תודה על התשובה

יש לך סבלנות מברזל

כל הכבוד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים