פורסם 2008 ביוני 2517 שנים ערב טוב.יש לי שאלה במטמטיקה, - חקירת פונקציה ריבועית.הגעתי לשלב של חיתוך הצירים (מציבם פעם ב-X 0,ופעם ב-Y 0)בקיצור,הייתי צריך לפתור את המשוואה שיצאה לי ב-Y,ויצא לי 224-,והרי אין שורש לזה,אז כאן המשוואה נגמרת.המורה אמר לנו שיכול לקרות דבר כזה,אבל מה אני עושה עכשיו?יש לי רק נקודת חיתוך אחת,וקודקוד.מישהוא יכול לעזור?תודה מראש,רועי.
פורסם 2008 ביוני 2517 שנים חיתוך הפונקציה עם הצירים?Y=0 פותריםX=0 פותריםאם יצא לך בשורש משהו שאין לו שורש יש 2 אפשרויות1.טעית2.אין חיתוך
פורסם 2008 ביוני 2517 שנים מחבר 1-לא נראה הגיוני בשלב זה,כי עברתי אחד על אחד עם הדוגמא של המורה.2-זה גם מה שאני חושב,אז מאיפה עכשיו אני משיג עוד נקודה בשביל להשלים את הסירטוט של הפרבולה השלילית?
פורסם 2008 ביוני 2517 שנים תוריד תוכנה חינמית בשם graphcalc, חפש אותה בגוגל.שם תציב משוואה ותקבל גרף והופלה, כל הטעויות הקטנות והגדולות ייחשפו.
פורסם 2008 ביוני 2517 שנים אם יצא דיסקרימננטה שלילית אז או שטעית או שלפנקציה אין חיתוך עם ציר הX.עם היא מחייכת אז כל הפונקציה נמצאת מעל ציר הXואם היא בוכה אז כל הפונקציה מתחת לציר הX
פורסם 2008 ביוני 2517 שנים מחבר הצלחתי למצוא את הטעות,הטעות הכי נפוצה - שחכתי -.אבל נתקעתי עם כל הפונקציה לאחר מכן עם הסרטוט.תודה על התגובות.תוריד תוכנה חינמית בשם graphcalc, חפש אותה בגוגל.היא תוכנה מעפנה,היא לא יכולה לתפקד כמחשבון מדעי.לא סיימת כבר עם מתמטיקה השנה?תגבור של 4 ימים בחופש,למען להתקבל למגמה הרצויה.ואם היא בוכה אז כל הפונקציה מתחת לציר הXלא חייב.MuTaTiOn.
פורסם 2008 ביוני 2517 שנים חובה. כי אם היא מעל ציר X והיא שלילית ["בוכה" - שונא ת'ביטויים התינוקיים האלה : ] אז חובה שהפונקציה תחתוך ב2 נקודות את ציר הX. ולכן, כאשר היא שלילית היא חייבת להיות מתחת לציר X, וכן, כאשר היא חיובית היא חייבת להיות מעל ציר X.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.