עבור לתוכן

הסרט "קונג פו פנדה" טוב באופן מפתיע

Featured Replies

פורסם

מסטלה, זה שאמרתי שהבנאדם מוכשר לא שולל את העובדה שיש לו דפיקת שילדה עצבנית במוח.

חח מה אתה ילד קטן?

לא אמרתי דפוקים as in idiots אלא דפוקים כזה דפוקים. חח לקחת קשה הא?

מה זה אמור להביע בדיוק? דפוקים כמו מה? כמו זיתים? כמו המכונית שלי? דפוקים כמו נפקנית לאחר יום עבודה מפרך?

• תגובות 34
  • צפיות 3.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חחח מה לקחתם קשה??

שיאללה.. בכיינים.. :lol:

(רק שלא תאשימו אותי בזה שגם קראתי לכם בכיינים..)

פורסם

אף אחד לא לקח את זה קשה .

אבל אתה קורא לנו דפוקים שאנחנו מדברים על סרט שראינו ואתה בעצמך לא ראית .

אז מי פה דפוק ?

פורסם

אני לא מבין איך אתם יכולים להשוות את SITH'S REVENGE ל KUNG FU PANDA , זה כאילו הראשון עם ניקוד של משהו כמו 8 , לא פחות , והשני מקסימום 6

דיי

וסרטים שחור לבן הם לא הסרטים הכי טובים , הם אולי פורצי דרך ונוסטלגיים , אבל בהחלט לא הכי טובים

פורסם

לא ראיתי את הסרט עם הפנדה. אבל לבושתי ראיתי את נקמת הסית', אכן אי אפשר להשוות את הסרט הזה לשום דבר. אני חושב שה-NOOOOOO!!! בהחלט הופך את הסרט ליצירת מופת, ביחד עם המשחק המאובן, העלילה המעושה והצילום חסר ההשראה. ממש אין למה להשוות. ואני מקווה שגם לא יהיה בעתיד...

וסרטים שחור לבן הם לא הסרטים הכי טובים , הם אולי פורצי דרך ונוסטלגיים , אבל בהחלט לא הכי טובים

אין קשר בין סוג הפילם (שחור-לבן, טכניקולור, דיגיטלי) לבין איכות הסרט. במקרה יוצא שהרבה מהסרטים הטובים ביותר שנעשו אי פעם צולמו בשחור לבן, יש גם הרבה סרטים חדשים יחסית שצולמו בשחור לבן מתוך בחירה אומנותית ("החיים על פי אגפא" של דיין, "אירופה" של לארס פון-טרייר, eraserhead של לינץ' וכו'). אל דאגה, יש גם הרבה מאוד סרטי זבל שצולמו בשחור לבן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים