עבור לתוכן

הסרט "קונג פו פנדה" טוב באופן מפתיע

Featured Replies

פורסם

טוב היום ראיתי את הסרט

אל תצחקו נגמרו לי סרטים טובים לצפות בהם כולל סרטים מהעבר

אז אמרתי למה לא ננסה איזה סרט ילדים

בכל מקרה אני לא יגיד הרבה כי לדעתי זה סרט טוב מאוד

אבל אם אתם רוצים סרט קליל וכיפי

או פרודיה על סרטי קונג פו -זה סרט מאוד מוצלח למרות שמיועד יותר לילדים

אני אישית מאוד אהבתי אותו

ואני נותן לו 8.5 מתוך 10 בסולם קרירין :xyxthumbs:

• תגובות 34
  • צפיות 3.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש גם משחק, גם הוא לא רע, קצר, אבל חמוד :]

פורסם
  • מחבר

טוב אני מדבר פה על הסרט

אני יחכה לביקורות של המשחק לבחור מה עדיף לי גרסת הPC או הWII

אבל את זה נשאיר לדיון אחר

פורסם

http://www.imdb.com/title/tt0441773/

8.1 מתוך 10.

מספיק לי בשביל להאמין שמדובר בסרט שווה צפיה, למרות שידוע שב IMDB הניקוד ביציאה גבוה יותר מהניקוד אח"כ.......

אבל אחרי 10,000 קולות אפשר להחשיב את זה כאמין מספיק.

פורסם
  • מחבר

רוב הסרט, לפי הטיסרים לפחות, נראה כמו הומור נפילות על בננה.

http://youtube.com/watch?v=1xSVYmYFLCI

יש גם ויש גם

זה תלוי באיזה גישה אתה מגיע לסרט

ודרך אגב לא כל סרט אם הומור נמוך זה סרט גרוע

גם הומור נמוך צריך לדעת איך להגיש ועשו את זה מצוין

עלילה קלילה ונחמדה

מספיק חלקי אקשן אם הרבה פרודיה על סרטי קונג פו

לא יודע איך להסביר הסרט הזה יצא טוב וזהו

פורסם

http://www.imdb.com/title/tt0441773/

8.1 מתוך 10.

מספיק לי בשביל להאמין שמדובר בסרט שווה צפיה, למרות שידוע שב IMDB הניקוד ביציאה גבוה יותר מהניקוד אח"כ.......

אבל אחרי 10,000 קולות אפשר להחשיב את זה כאמין מספיק.

הניקוד ב-IMDB מאוד בעייתי בסרטים אמריקאים פופולריים חדשים, בגלל שיש המון הצבעות מתלהבות של 10/10 שלא קשורות כלל לאיכות הסרט ומטות מאוד הניקוד הסופי.

ראה את זה

http://www.imdb.com/title/tt0121766/

7.9 מתוך 10?! לדבר המגוחך הזה? רק על הקטע של ה-NOOOO לא הייתי נותן לסרט יותר מ-5 נקודות. רק שכל מתלהבי מלחמת הכוכבים הפאנטיים היטו את התוצאות.

אתה רואה את זה גם ברשימת הטובים ביותר בכל הזמנים

http://www.imdb.com/chart/top

לדוגמא - "האזרח קיין" אולי הסרט הטוב ביותר שנעשה בארה"ב אי פעם, נמצא אי שם מתחת לכמה סרטים מאוד פופולריים אבל לא ממש גאוניים (שני סרטים ממלחמת הכוכבים, שודדי התיבה, ספרות זולה, שר הטבעות). סרט מד"ב מאוד בינוני כמו "המטריקס" נדחף מעל "בליידראנר", "אודיסאה בחלל", "ברזיל" ומעל "מטרופוליס" - אחד הסרטים הגדולים שנעשו אי פעם! מפורצי הדרך שהשפיע על כמעט כל סרט מד"ב שבא אחריו!

המבוכה ממשיכה עם "להציל את טוראי ריאן" השטחי, הקיטשי והצפוי שנמצא יותר ממאה מקומות מעל "הכל שקט בחזית המערב". אתם אולי שואלים מה זה הסרט הזה, גרוטאה משנת 1930 בשחור לבן. ובכן, מדובר באחד מסרטי המלחמה (אנטי-מלחמתיים למעשה) הגאוניים והחזקים שנעשו אי פעם, הוא השפיע אולי על כל סרט מלחמה שנעשה אחריו ובמיוחד על סצינות הקרבות שבהם רואים את אפסותו של החייל הבודד מול ההרג הנורא בשדה הקרב, כמו לדוגמא בטוראי ריאן... רק בלי הקיטש הדביק והדמויות הרדודות של שפילברג.

פורסם

......אתה משווה סרט קז'ואל קיצי של Dreamworks לרשימת שוברי קופות של כל הזמנים? :kopfpatsch:

דווקא בסרטי נישה כאלו בלי הייפ ענק שלא מתיימרים לשנות את עולם הקולנוע, הניקוד מאוד אמין. אתה משווה פה בין דברים שאי אפשר להשוות.

לגבי Star wars, ה NOOOOOO קרע אותי מצחוק, 5 אתה מגזים. מגיע לו 6.7 לדעתי.

פורסם
  • מחבר

הניקוד ב-IMDB מאוד בעייתי בסרטים אמריקאים פופולריים חדשים, בגלל שיש המון הצבעות מתלהבות של 10/10 שלא קשורות כלל לאיכות הסרט ומטות מאוד הניקוד הסופי.

ראה את זה

http://www.imdb.com/title/tt0121766/

7.9 מתוך 10?! לדבר המגוחך הזה? רק על הקטע של ה-NOOOO לא הייתי נותן לסרט יותר מ-5 נקודות. רק שכל מתלהבי מלחמת הכוכבים הפאנטיים היטו את התוצאות.

אתה רואה את זה גם ברשימת הטובים ביותר בכל הזמנים

http://www.imdb.com/chart/top

לדוגמא - "האזרח קיין" אולי הסרט הטוב ביותר שנעשה בארה"ב אי פעם, נמצא אי שם מתחת לכמה סרטים מאוד פופולריים אבל לא ממש גאוניים (שני סרטים ממלחמת הכוכבים, שודדי התיבה, ספרות זולה, שר הטבעות). סרט מד"ב מאוד בינוני כמו "המטריקס" נדחף מעל "בליידראנר", "אודיסאה בחלל", "ברזיל" ומעל "מטרופוליס" - אחד הסרטים הגדולים שנעשו אי פעם! מפורצי הדרך שהשפיע על כמעט כל סרט מד"ב שבא אחריו!

המבוכה ממשיכה עם "להציל את טוראי ריאן" השטחי, הקיטשי והצפוי שנמצא יותר ממאה מקומות מעל "הכל שקט בחזית המערב". אתם אולי שואלים מה זה הסרט הזה, גרוטאה משנת 1930 בשחור לבן. ובכן, מדובר באחד מסרטי המלחמה (אנטי-מלחמתיים למעשה) הגאוניים והחזקים שנעשו אי פעם, הוא השפיע אולי על כל סרט מלחמה שנעשה אחריו ובמיוחד על סצינות הקרבות שבהם רואים את אפסותו של החייל הבודד מול ההרג הנורא בשדה הקרב, כמו לדוגמא בטוראי ריאן... רק בלי הקיטש הדביק והדמויות הרדודות של שפילברג.

אני ראיתי את הסרט והוא מבחינתי סרט טוב

ו"להציל את טוראי ריאן" מבחינתי סרט מעולה -אחד הסרטים הטובים שיצא לי לראות

אולי לך יש טעם אחד ומבחינתי אתה מוזמן לצפות ב"חלף אם הרוח" וסרטים בסגנון

רק אל תזלזל בסרטים שאנשים אוהבים כי זה לא קולע לנישה שלך

עכשיו SW 3 סרט סביר שרובו זה אפקטים ופעולה

אתה לא יכול להשוות גלידה בדוכן לארוחה במסעדת 5 כוכבים

נכון SW3 לא גלידה כזאת טעימה גם ככה

אבל זה לא גורם לך לבחילה כמו SW2+1

(אני לא מדבר על הטרילוגיה הישנה שמבחינתי מצוינת)

פורסם

......אתה משווה סרט קז'ואל קיצי של Dreamworks לרשימת שוברי קופות של כל הזמנים? :kopfpatsch:

אני לא משווה אותו לשום דבר, התייחסתי רק לשיטת הדירוג של IMDB ולא לסרט שעוד לא זכיתי לראות.

גם רשימת "הטובים ביותר" היא לא רשימת שוברי הקופות.

דווקא בסרטי נישה כאלו בלי הייפ ענק שלא מתיימרים לשנות את עולם הקולנוע, הניקוד מאוד אמין. אתה משווה פה בין דברים שאי אפשר להשוות.

כתבתי בתגובתי "סרטים אמריקאיים פופולריים חדשים", לא הייפ ולא רצון לשנות את העולם. אנשים רואים את הסרט הקליל, מתלהבים, צוחקים ונותנים לו 10 מ-10 ב-IMDB לעומת זאת אנשים שרואים סרטיים קלאסיים או זרים ונותנים ציון או כותבים ביקורת ב-IMDB מתייחסים לזה יותר ברצינות, ואתה רואה יותר ציונים מאוזנים של 9 או 8 מ-10.

סבא שלי סיפר פעם על המורה שלו שנתן ציונים באופן הזה (בשיטה המזרח אירופאית הציון הגבוה ביותר הוא 5) - "5 זה לאלוהים, 4 זה למורה, 3 זה לתלמיד המצטיין ביותר". כמובן שזאת הגזמה, אבל אני עדיין חושב שנדירים מאוד הפעמים שמגיע למשהו ציון 10 עגול.

לגבי Star wars, ה NOOOOOO קרע אותי מצחוק, 5 אתה מגזים. מגיע לו 6.7 לדעתי.

לנקמתו של הסית' הייתי נותן 6.7 אם הוא היה מסווג כקומדיה, כדרמה הוא נשאר אצלי עם 5. sorry.

תוספת

אני ראיתי את הסרט והוא מבחינתי סרט טוב

ו"להציל את טוראי ריאן" מבחינתי סרט מעולה -אחד הסרטים הטובים שיצא לי לראות

אולי לך יש טעם אחד ומבחינתי אתה מוזמן לצפות ב"חלף אם הרוח" וסרטים בסגנון

רק אל תזלזל בסרטים שאנשים אוהבים כי זה לא קולע לנישה שלך

תבדיל בין סרט פופולרי או סרט שאתה אישית אוהב לבין סרט "קלאסי". אני גם לא מזלזל בסרטים האלו, אני צפיתי בחלק מהם בקולנוע ומחבב את חלקם, זה לא משנה את העובדה שהם מאוד בינוניים. בדיוק כמו שאתה אומר בהמשך, אתה לא יכול להשוות בין גלידה למסעדת גורמה. עם כל הכבוד לגלידה, הם לא נמצאים באותה הליגה.

פורסם
  • מחבר

תראה לא כולם מחפשים סרטים מאוד עמוקים

אני חושב שההכנסה לליגות זה טעות

אם כבר משחקים אחרים לחלוטין

אם אתה אוהב מסעדת גורמה לא אומר שדוכן פאלפל נחות ממנה

שונה -ברור

אבל יש מספיק אנשים שיעדיפו מנת פאלפל בדוכן לאומת ארוחה שהשף הכי נחשב בעולם יכין להם

SW1-2-3 לא גדולים גם בתחום שלהם

אבל אתה לא יכול להכניס אותם נגד האזרח קין לדוגמה

את בליידראנר אהבתי ואני יצפה בו שוב

אבל אתה יכול להגיד לי שהוא בהכרח יותר טוב מי The Outlaw Josey Wales? שזה מערבון מפורסם

אולי לך כן אבל לאחרים לא

אלו סרטים שונים לקהל יעד שונה

מבחינתי שניהם סרטים טובים

פורסם

גם אני ראיתי לאחרונה את הסרט הזה (קונג פו פנדה ) , סרט ממש חמוד . :xyxthumbs:

פורסם

חחח כן גם אני חשבתי שזה סרט ילדותי ,

ואז מרוב שעמום התחלתי לראות אותו ודווקא זה היה סרט נחמד ומצחיק .

זה כיף פעם בכמה זמן לראות כאלה סרטים .

ד"א נורא אהבתי את הקטע שהצב (המאסטר) התחיל לכבות את הנרות :lol: :lol: הפרצוף שלו הרג אותי .

אני ממליץ לכולם לראות אותו סרט נחמד ומשעשע

פורסם
  • מחבר

x-boy_24 תכתוב ספוילרים בצהוב

ודרך אגב מי שצופה בטרילרים ולא מתלהב

אז צריך לצפות בסרט להבין את זה

הטרילרים לא עושים צדק לסרט

פורסם

x-boy_24 תכתוב ספוילרים בצהוב

:xyxthumbs:

ודרך אגב מי שצופה בטרילרים ולא מתלהב

אז צריך לצפות בסרט להבין את זה

זה נכון .

אני ראיתי את הטריילרים וחשבתי לעצמי שזה סרט ילדותי ולא שווה צפיה .

ואני בטוח שגם שגם קרירין חשב כמוני ועוד הרבה אנשים שראו את הסרט .

כדי לכולם לצפות בסרט הזה .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים