עבור לתוכן

מתכנן לטוס בקרוב מחפש מקום נחמד לטוס אליו

Featured Replies

פורסם

תכננתי לטוס עם עוד חבר לארה"ב אבל בגלל שכנראה יהיו לי בעיות עם הויזה כנראה שאנחנו נטוס לאנשהו באירופה.

אז עכשיו צריך לחפש איזה מקום נחמד לטוס אליו לנוח קצת לפני הצבא..

יש המלצות? אני לא ממש מכיר את כל המקומות האלה שאפשר לטוס אליהם לנופש וזה, אז כל המלצה תבוא בטוב..

תודה.

• תגובות 32
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לנופש?

אני הייתי טס לאיזה חור במזרח,לא נראה לי שיש יותר לנוח מזה.

פורסם

אין כל כך הרבה דברים מעניינים באירופה...

פורסם
  • מחבר

אז יש לך אולי הצעות למקום אחר?

פורסם

מזתומרת אין דברים מעננינים באירופה?!!?

יש מלא דברים מעניינים באירופה! השאלה היא כמה כסף יש לך ואיזה מן סוג של טיול אתה מחפש?

אתה רוצה לעשות טרקים על האלפים? לטיל בערים הגדולות? לעשות מעין EuroTrip? או להיות רק באיזור\עיר אחת?

פורסם

אמסטרדם?...

פורסם

תאילנד , תאילנד , תאילנד....

פשוט גן עדן....

לכמה זמן אתה רוצה לטוס ומה בערך התקציב שלך?

פורסם

אני הייתי לפני הצבא בתאילנד ואין מקום בעולם שיותר נהניתי בו(ויצא לי להיות בארה"ב, אירופה, נאפה, טורקיה.).שווה כל שקל ואסור פשוט לפספס.

פורסם

לא סתם רשמתי 3 פעמים "תאילנד".... :):lol::yelclap:

פורסם
  • מחבר

מה יש כבר בתאילנד שכל כך כדאי לטוס לשם? :P

פורסם

תילאנדיות בכמויות מסחריות

פורסם

יש הכל מהכל , הרבה תלוי מה אתה מחפש.

יש טראקינג , נופים , הרבה ים ושמש , יש מקומות לקניות , בילויים מסיבות ואלכוהול בכמויות והכי הכי חשוב בחורות בשפע!!!!

מה בדיוק אתה מחפש?

לבחור מעליי , התכוונת תאילנדים , לא?? (בלשון זכר...) :)

פורסם

אין כל כך הרבה דברים מעניינים באירופה...

:lol:. נו באמת, איזה שטויות.

פורסם

באמת שטויות אבל הנק' המרכזית היא מה הבחור מחפש בטיול שלו.

לפני שאני התגייסתי הנק' החשובה הייתה להשתחרר אחרי 12 שנים מעיקות בביה"ס ולהנות , אז נסעתי לקלאב מד.

אחרי הצבא , הייתי חייב להשתחרר מכל הלחץ הזה שהצטבר (5 שנים זה לא צחוק) אז ביליתי חודש בתאילנד והיה פשוט מדהים!

הטיול הכי טוב שהיה לי והייתי הרבה בחו"ל....

פורסם

סמים, סירחון, ומחלות בשפע- מחסנים אותך באיזה 200 אלף חיסונים שלא תמות שם מכל מיני מחלות.. :lol: :lol: :lol:(אם טעיתי עם מדינה דומה תקנו אותי)

בנוגע לאיזה מדינות אפשר לטוס אז כמה שאני ממליץ וכמה שנראה לי ממש כדאי לבקר וכמה שאני מתכנן עליהם..

אז ככה:

*קנדה- יש לי שם סבתא (פעם גם סבא) וזה פשוט מדינה מצוינת! יה את מפלי הניאגרה- טורונטו עיר מצוינת אבל אני תמיד באוקביל בעיקר.

*יפן- מת לבקר שם, גם כי אני עושה ג'ודו ושם הג'ודו נוסד ועוד מלא סיבות שקשורות לזה אלא גם יש טכנולוגיה ותרבות ברמה יוצאת מן הכלל שם, בעיה- שפה! כמעט כולם מדברים יפנית, אם תברר קצת אולי תגלה דברים התוכנית זה לטוס בגיל שלך לטוקיו! :silly: :silly:

*פרג(צ'כיה)- הייתי שם ל-12 שעות כשהיה לנו קטע מעבר בין קנדה והיה נהדר- הרובע היהודי ואפשר לההשכיר אופנים ובכיף לנסוע שם! יש אחלה מכוניות ואחלה סביבה ואויר! יש גם רכבת חשמלית תת- קרקעית!

*צרפת- איך אפשר בלי הלובר, אייפל, שער הניצחון, יורוו דיסני וכו'.. לא ביליתי אבל ראיתי מבן דוד שלי שקטן ממני בשנה את הטיול בר מיצווה שעשה והיה לו משהו מאורגן והם טיילו במקומות האלו והיה נראה ממה כיף ושווה!

*איטליה- פיצה, לזניה, ספגטי- נשמע כיף וטעים, לשוט בסירות על אורך החופים היפים שם. שמעתי שמומלץ על סיציליה אבל גם יש ת'מאפיה שקצת עושה בעיות שם.. :-X

*גרוזיה- חבר לי טוב מהכיתה חזר לא מזמן משם ואמר שנהנה מאוד, לך תדע.. (הוא טייס מנוסה! ;D)

*סין- יש לך קצת כסף ורוצה להנות במיוחד? טוס קצת לפני האולימפיאדה ותשאר לחלק קטן ממנה! תקנה דברים מייד אין צ'יינה! :D

*הונג קונג- לא יודע מה יש שם אבל אנשים טסים לשים! :P

קוריאה לכל חלקיה- בעיקר הדרום, לא יודע מה יש שם אבל אנשים טסים לשם! ???

*אנגליה- אני אולי אהיה שם בספטמבר ובכללי יש את הגשר המפורסם הזה שם- את המלכה, השומרים עם הראש המוארך! xD את הגלגל הענק המגניב הזה ואת האנגלית והתרבות. אם אתה רוצה לנסות או קצת מתחבר לך על זה ותביא על הדרך אייפון ;D

זה כמה מדינות שאלו לי בראש בזמן הזה, כמובן שיש עוד אבל אני אישית לא מת על המדינות המתפתחות האלו מהמזרח הרחוק ולמינהן...

כמובן שאתה תבחר ואני רק יעצתי לך והעלתי לך כמה...

טיסה נעימה וטיל מהנה! :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים