עבור לתוכן

מחר הבגרות הראשונה שלי, בהסטוריה חלק א

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

מחר הבגרות הראשונה שלי, ואני לא יודע מה אני צריך להביא למחר ולא אמרו לנו,הבגרות בשעה אחת

אני גם לא יודע כמה זמן לפני הבחינה לבוא.

אשמח אם תענו לי על השאלות.

תודה מראש ערן.

פורסם

תהיה בבית הספר חצי שעה לפני הבחינה.

תביא איתך עט [ועט נוסף לגיבוי :lol: אצלי בד"כ העטים לא עובדים חח]

זה הכל.

פורסם

אל תשכח להביא תעודה מזהה (תעודת זהות)

פורסם

בשביל מה? :screwy:

כל שצריך לדעת הוא אם מספר הזהות שמדביקים תואם למספר שלך, אתה באמת לא תוכל לזהות את המספר שלך? :nixweiss:

פורסם

ותבוא עם תלבושת, כל בגרות או מגן שהיו לי הרכזת שכבה הייתה נכנסת באמצע המבחן לכיתה ומתחילה לחפור לי "אתה תלמיד אצלנו? אז למה אתה לא בא עם תלבושת? אה? למה? זאת כבר פעם שניה, שזה לא יקרה פעם הבאה, ברור? כן? טוב, בהצלחה"

הכלבה עושה לי תחקיר בטחוני שאני באמצע חקר משוואת.

פורסם
  • מחבר

סבבה תודה על התגובות עדיין לא הוצאתי תעודת זהות אבל אני אזכור את המספר שלי.

אה דרך אגב אין לי תלבושת אחידה רק ביקשו לא לבוא עם גופיות...

תודה רבה על התגובות ובהצלחה לכל מי שעושה מחר את הבגרות כולל אני...!! :yelclap::xyxthumbs:

פורסם

ותבוא עם תלבושת, כל בגרות או מגן שהיו לי הרכזת שכבה הייתה נכנסת באמצע המבחן לכיתה ומתחילה לחפור לי "אתה תלמיד אצלנו? אז למה אתה לא בא עם תלבושת? אה? למה? זאת כבר פעם שניה, שזה לא יקרה פעם הבאה, ברור? כן? טוב, בהצלחה"

הכלבה עושה לי תחקיר בטחוני שאני באמצע חקר משוואת.

איזה זונה .

אצלנו המנהלת הוציאה מהכיתה כמה ילדים שלא היה להם חולצה במגן .

פורסם

תקח שני עטים באמת, ותבוא חצי שעה לפני הזמן.

בהצלחה לכולנו, גם אני נבחן מחר..

פורסם

רק אני לוקח קלמר שלם מלא בעטים? מה, ואם העט השני שהבאת לא יעבוד? והשלישי? והרביעי? תמיד טוב לבוא עם איזה 10~..

;D

פורסם

לבוא חצי שעה לפני המבחן זה בולשיט, פעם אחרונה שעשיתי את זה חיכיתי 40 דקות. באמת שאני לא רואה סיבה למה להגיע לפני הזמן, לא יקדימו סתם ככה את המבחן.

ואם כבר פתחת אשכול... למשהו יש מושג מה זה לעזאזל "ארצות המוצא" בסעיף של מאפייני עולי העלייה החמישית? :s07:

פורסם

כן רק אתה מביא קלמר שלם של עטים, אפילו הבנות הכי חנוניות אצלנו מביאות כמה.

(סיימתי כבר בית ספר).

אתה יכול להגיע רבע שעה לפניי, אצלנו מה עשו, היה לוח גדול ושם תלו דפים ושמות של כל אחד ובאיזה כיתות הם וכו'.

פורסם

לבוא חצי שעה לפני המבחן זה בולשיט, פעם אחרונה שעשיתי את זה חיכיתי 40 דקות. באמת שאני לא רואה סיבה למה להגיע לפני הזמן, לא יקדימו סתם ככה את המבחן.

ואם כבר פתחת אשכול... למשהו יש מושג מה זה לעזאזל "ארצות המוצא" בסעיף של מאפייני עולי העלייה החמישית? :s07:

שמע, תמיד עדיף לבוא מוקדם.. יכול להיות שלא תמצא את החדר שלך פתאום וכאלה...

אז, נכון זה לפעמים מעצבן לחכות סתם זמן..אבל חבל שאחרי זה תתרוצץ בביה"ס בחיפוש אחרי חדר הבחינה שלך...

לי יש מחר מתכונת חוזרת בהיסטוריה ב'... כמה חומר בלאט..

פורסם
  • מחבר

הארצות מוצא של העולים זה מאיפה הם הגיעו לפי מה שאני זוכר בעליה החמישית עלו 50 אחוז מפולין ו25 אחוז מגרמניה ועוד 25 אחוז מארהב ועוד מדינות קטנות...

פורסם

תביא תעודה מזהה

שכתוב בה את המספר זהות שלך.

פורסם

הייתי שמח לאיזה סיכום טוב על ארצות צפון אפריקה והיהודים.. אם למישהו יש :D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים