פורסם 2008 ביוני 2417 שנים יש לך אזהרה על שפה והשמצה. נא לא לסטות מנושא הדיון. כל ההודעות הרלוונטיות נמחקו.
פורסם 2008 ביוני 2417 שנים עכשיו אחרי העלאת מתחים להריץ MEMTEST? כן בטח תראה שאין שגיאות אם הוא מוצא שגיאות זה כמו מסך כחולבמידה וכן יש שגיאות תנסה להעלות עוד רמה של מתח לגשראם עדיין תריץ MEMTEST על כל זוג בנפרד לראות אם זה זה סטיק לא תקין.אני לא רוצה לעשות דאבל - - הסתדרת?
פורסם 2008 ביוני 2417 שנים מחבר העלתי עוד את המתח ועדיין יש בעיות. עזוב לא משנה הזיכרונות דפוקים.אני הולך מחר לעשות שיחת טלפון ולשגע את פנדה עד שיביאו לי את המנהל
פורסם 2008 ביוני 2417 שנים זאת לא בעיה של הזכרונות .לא כל הזכרונות מסוגלים לעבוד בתצורה של רביעיה על כל לוח של p35 .בדוק בפורום של יצרן הזיכרון שלך , ייתכן מאוד שתאלץ להרים תזמונים כדי לעבוד עם הזיכרון בצורה יציבה .כמו כן , נסה לפנות שוב פעם לפנדה , תסביר להם שקיימת בעיית תאימות בין הרכיבים שלך לבין הזכרונות אשר רכשת , ובדוק אפשרות של החלפה בקיט של 2 יחידות של 2 גיגה .
פורסם 2008 ביוני 2417 שנים העלתי עוד את המתח ועדיין יש בעיות. עזוב לא משנה הזיכרונות דפוקים.אני הולך מחר לעשות שיחת טלפון ולשגע את פנדה עד שיביאו לי את המנהל השירות של פנדה מאד מאד בעייתי. עם המנהל בכל מקרה לא יתנו לך לדבר, במקרה הכי טוב תדבר עם אורלי, ואתה תתחרט על כך
פורסם 2008 ביוני 2417 שנים מחבר זאת לא בעיה של הזכרונות .לא כל הזכרונות מסוגלים לעבוד בתצורה של רביעיה על כל לוח של p35 .בדוק בפורום של יצרן הזיכרון שלך , ייתכן מאוד שתאלץ להרים תזמונים כדי לעבוד עם הזיכרון בצורה יציבה .כמו כן , נסה לפנות שוב פעם לפנדה , תסביר להם שקיימת בעיית תאימות בין הרכיבים שלך לבין הזכרונות אשר רכשת , ובדוק אפשרות של החלפה בקיט של 2 יחידות של 2 גיגה . אין בעיות תאימות זה בעיות בזיכרון נקודה אחי.
פורסם 2008 ביוני 2417 שנים מחבר קבעת את תיזמוני הסטוק ידנית? כן ברור הכל באופן ידני הייתי חייב לעשות הכל ידני כי שינתי את המתחים.
פורסם 2008 ביוני 2517 שנים אין בעיות תאימות זה בעיות בזיכרון נקודה אחי.בדקת סטיק סטיק ?עבדת עם יחידה בודדת ? בזוגות בלבד ?
פורסם 2008 ביוני 2517 שנים מחבר בדקת סטיק סטיק ?עבדת עם יחידה בודדת ? בזוגות בלבד ? סטיק סטיק כל אחד במשך כמה שעות.
פורסם 2008 ביוני 2517 שנים אני לא בא לבאס אותך אבל זה לא הזכרון אם ככהזה משהו בהגדרות אצלך תנסה להמשיך להעלות עוד טיפה מתח לגשר הצפוני
פורסם 2008 ביוני 2517 שנים מחבר אני לא בא לבאס אותך אבל זה לא הזכרון אם ככה זה משהו בהגדרות אצלך תנסה להמשיך להעלות עוד טיפה מתח לגשר הצפוני ניסתי וזה עדיין לא עוזר זה בזיכרונות עידכון: פנדה לא מוכנים לתת לדבר עם המנהל טלפונית פשוט גועל נפש . הם פשוט אטומים וחושבים שרק הם המבינים ! http://www.siz.co.il/my.php?file=mytmgynuj01i.jpg הינה תמונה של המתחים אם אני אעלה עוד אני עלול לשרוף את הלוח אם שלי.
פורסם 2008 ביוני 2617 שנים אם אתה אומר שכל סטיק בנפרד עובד כמו שצריך , תנסה את הדבר הבא :תעלה את התזמונים של הזכרונות , כשכל הארבעה בפנים ל5-5-5-15 או 18 , ותבדוק יציבות .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.