עבור לתוכן

זקוק לשליפים לבגרות בהיסטוריה...

Featured Replies

פורסם

כולכם חבורה של קנאים עלובים שפשוט עושים מה שאומרים להם בידיעה שזה לא מעניין לכם את השערות שבישבן....

המטרה היחידה שלי בבצפר תיכון היא קבלת תעודת בגרות ותו לא! וכל זאת בכדי להתקבל לאונ' למקצוע ריאלי [שבתחום הזה אני אישית לא מעתיק ורק עוזר לכולם בכל זאת לסיים חמש יח' מת' בגיל 15 בלי מורה בציון שנע בין 99-100 זה הישג] . עכשיו אם בדרך אני צריך ללמוד דברים שאני לא חפץ לדעת אותם ויש דרך לעקוף את השעמום שיש בלימוד החומר אז למה לא לעשות זאת? אני לא מבין כיצד אני מזיק למשהו [לי בטוח אני לא מזיק!] בכך שאני מעתיק במשהו שלא מעניין אותי שימנע ממני את המטרה הסופית לקבל תעודתבגרות??? הדבר היחידי שאוכל אתכם זה הקנאה...כן הקנאה שאני עם תנאים טובים כמו שיש בבית הסםר שלי יכול להעתיק בלי להתפס כי פשוט כולם מעתיקים ולבוחן אין אשכים גדולות דיין בכדי לפסול חצי בצפר....

מסכים עם כל מילה ומחזק ...

למה אתה צריך להתאמץ? אתה לא, הרי הבהרת לכולם פה שאין לך ערכים מוסריים. :nixweiss:

אין שום קשר לערכים מוסריים, זה כולה מבחן מסכן בלי כל חשיבות
  • תגובות 58
  • צפיות 7.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

::)

אתה יודע שזה לא חוקי להעתיק? כאילו ממש לא חוקי? ולא סתם חוקי בית ספר? ::)

ובטח שיש קשר לערכים מוסריים - בנאדם עם ערכים ומוסר לא יעתיק, זה הכל, לא ינסה לתחמן ולחשוב שהוא דופק את העולם.

בקשר לקטע השני - כן זה חסר חשיבות - ולכן אני העדפתי כמו רבים אחרים לא להעתיק ולרמות את הממסד בשביל ציון גבוה, כי הוא באמת חסר חשיבות, אני מרוצה עם ה70 סופי שלי בהיסטוריה, כי באמת שאין לי צורך ביותר, אבל אם הוא כל כך חסר חשיבות כלפי הבחור מעל - מדוע הוא כל כך טורח להעתיק בבחינה בשביל 90+ עלוב?

פורסם

במילים אחרות, לא היית מתנגד להתחלף איתי.

שוב העצבים הללו הם קנאה שאני נמצא במקום שמאפשר לי לעשות זאת,ואתה לא.

עובדה אתה בעצמך אמרת שזה משעמם אותך אז אם אפשר להעתיק למה לעזאזל לא?!

למה שאני אתאמץ אם יש לי אפשרות לא לעשות זאת?! כי יש אנשים אחרים שלומדים?! למה לעזאזל זה מעניין לי ??

לא, לא הייתי רוצה להתחלף אתך... אחי אתה לא משהו בהבנת הניקרא.

שמע תכלס אני יגיד לך לא הייתי רוצה להתחלף איתך כי לא הייתי רוצה להגיע למצב שבו אני חושב אם להעתיק או לא, מצד אחד אתה צודק ואין שום סיבה שיזיז לך שאחרים לומדים אתה מנסה להוציא לעצמך את הבגרות הכי טובה שאתה יכול ואני מכיר השאפתנות הזאת ואני יכול להבין אותה. מצד שני אני מחשיב את עצמי לבנאדם מוסרי ולדעת שכל המדינה (או רובה לפי מה שמסתבר פה) לומדת ואני כמו מניאק דופק את כולם כן היה מפריע לי לישון בשקט ברמה כזו או אחרת כי בסך הכל זה לא שדפקת את המוכר בחנות ב10 שקלים בעודף אלא זה באמת נתת לעצמך נקודות זכות משמעותיות בדרך שהיא לא הוגנת.

מה הייתי עושה במצבך באמת שאני לא יכול להגיד ואין לי ספק שעוד איזה 5 נקודות לממוצע לא היו מפריעות לי אלא ממש להפך.

ושוב אני רוצה להבהיר אני לא מקנא, אני עצבני על המערכת המפגרת שלנו שמאפשרת לאנשים כמוך באמת להעתיק ולצאת מזה כאילו לא קרה כלום ולהגיע ככה לאוניברסיטה זה פשוט לא אמור לקרות

פורסם
  • מחבר

::)

אתה יודע שזה לא חוקי להעתיק? כאילו ממש לא חוקי? ולא סתם חוקי בית ספר? ::)

ובטח שיש קשר לערכים מוסריים - בנאדם עם ערכים ומוסר לא יעתיק, זה הכל, לא ינסה לתחמן ולחשוב שהוא דופק את העולם.

בקשר לקטע השני - כן זה חסר חשיבות - ולכן אני העדפתי כמו רבים אחרים לא להעתיק ולרמות את הממסד בשביל ציון גבוה, כי הוא באמת חסר חשיבות, אני מרוצה עם ה70 סופי שלי בהיסטוריה, כי באמת שאין לי צורך ביותר, אבל אם הוא כל כך חסר חשיבות כלפי הבחור מעל - מדוע הוא כל כך טורח להעתיק בבחינה בשביל 90+ עלוב?

לא, לא הייתי רוצה להתחלף אתך... אחי אתה לא משהו בהבנת הניקרא.

שמע תכלס אני יגיד לך לא הייתי רוצה להתחלף איתך כי לא הייתי רוצה להגיע למצב שבו אני חושב אם להעתיק או לא, מצד אחד אתה צודק ואין שום סיבה שיזיז לך שאחרים לומדים אתה מנסה להוציא לעצמך את הבגרות הכי טובה שאתה יכול ואני מכיר השאפתנות הזאת ואני יכול להבין אותה. מצד שני אני מחשיב את עצמי לבנאדם מוסרי ולדעת שכל המדינה (או רובה לפי מה שמסתבר פה) לומדת ואני כמו מניאק דופק את כולם כן היה מפריע לי לישון בשקט ברמה כזו או אחרת כי בסך הכל זה לא שדפקת את המוכר בחנות ב10 שקלים בעודף אלא זה באמת נתת לעצמך נקודות זכות משמעותיות בדרך שהיא לא הוגנת.

מה הייתי עושה במצבך באמת שאני לא יכול להגיד ואין לי ספק שעוד איזה 5 נקודות לממוצע לא היו מפריעות לי אלא ממש להפך.

ושוב אני רוצה להבהיר אני לא מקנא, אני עצבני על המערכת המפגרת שלנו שמאפשרת לאנשים כמוך באמת להעתיק ולצאת מזה כאילו לא קרה כלום ולהגיע ככה לאוניברסיטה זה פשוט לא אמור לקרות

למה לעזאזל זה מעניין אותי אם העתקה היא חוקית או לא??? כל עוד אני יודע שאני לא אתפס אז אין לי בעיה לעשות משהו "לא חוקי" שכמובן לא פוגע באף אחד ורק מעורר את רגשות הזעם והתסכול של אנשים שמסיבות כאלה או אחרות לא יכול.רצו להעתיק.

אני מזכיר שוב המטרה להתקבל לאוניברסיטה. אחד הדברים שימנע ממני להתקבל זה ממוצע בגרות נמוך.

הממוצע מורכב ממקצועות שלא מעניינים אותי ואין לי כח להתעסק בהם. יש אנשים ששלוש ארבע נקודות לממוצע הסופי שלהם ישפיע להם על הסכם ויקבע האם יתקבלו לאונ' מסוימת! לכן שוב, אני לא אבחל בשום אמצעי [וכן אני אדם חסר מוסר, ממש לא אכפת לי מהאחרים שחרשו. אני קבלתי תנאים שבאמצעותם ניתן להסתדר ללא חרישה מייגעת אז HELL אני אנצל אותם!] בכדי להעלות את ממוצע הבגרות שלי בגלל טענות כמו "חוסר מוסריות". אני מעדיף ללמוד באונ' מסוימת בידיעה שאני לא מוסרי מאשר לגרבץ מול עוד איזה פרק של סאות' פארק ולא להתקדם לשום מקום...

פורסם

לא הבנתי את המשפט השנון האחרון, מה קשר סאות' פארק? :screwy:

ומה זאת אומרת לא להתקדם לשום מקום?

אנחנו נתקדם הו נתקדם, רק שבניגוד אליך, אנחנו נתקדם כי אנחנו באמת שווים את זה, ואתה פאתט עאלק "לא בוחל באמצעים" אני כבר מחכה פרשת פלינר 2 ::)

פורסם

מה הקשר פלינר, יותר בכיוון פוליטיקאי מושחת שדורך על כולם

פורסם
  • מחבר

לא אמרתי שאתם לא תתקדמו לשום מקום, אמרתי שאם אני לא אתקבל לאוניברסיטה כפי שאני מכיר את עצמי הדבר היחידי שאני אעשה [שוב לא אתם!] יהיה לגרבץ מול עוד פרק של סאות' פארק.

אם שני אנשים שאחד העתיק בבגרות בהיסטוריה ואחד היה ישר, הגיעו לאותו מקום מבחינת ידע [לעניינינו תואר במקצוע ריאלי שהרי ידע שהועתק בבגרות בהיסטוריה לא משפיע על הידע הריאלי שארכוש בלימודים האקדמאים] בעולם המציאותי שלנו לא יהיה שום הבדל בין האנשים הללו. שניהם ידעו אותם דברים וידעו לעשות אותם דברים לכן למשפט האחרון בתגובה שלך אין שום משמעות פרקטית אלא רק מוסרית שכאמור לא מעניינת אנשים כמוני.

פורסם

משום מה אתה חושב שאני ורבים כמוני טובים\חורשים הרבה להיסטוריה ומוציאים ציונים בשמיים :screwy:

כפי שאמרתי, הוצאתי בקושי רב, לאחר השקעה של דם יזע ודמעות ציון סופי של 70 שממנו אני מרוצה ומסופק - אבל זה ציון אמיתי שלי יש לציין.

מה הקשר פלינר, יותר בכיוון פוליטיקאי מושחת שדורך על כולם

צודק זה יותר מתאים.

פורסם

באמת שלא חשבתי שאני אגיב בדיון על בגרויות אבל אתה באמת מגזים פה...

דבר ראשון אני בסוף תואר ראשון, תחילת שני, בפיסיקה ומחשבים ואני יכול להגיד לך שגם באוניברסיטה אני מקבל את ההקלה המגוחכת הזאת שנקראת בחינה בעל פה...

ביום שאתה (או אפילו יותר טוב - הילדים שלך) לא יהיו מסוגלים לעבור את ה-60 בבחינה למרות שהם יודעים את החומר בגלל בעייה גרפית ביד או כל מגבלה אחרת, ופתאום כשהם עושים את אותה הבחינה בעל-פה הם מקבלים 90+ אז תדבר, סבבה?

ועד שהיום המיוחל הזה יגיע ויהיה לך ילד לקויי למידה, ואז תבין מה זה, לפחות תלמד לסתום את הפה שלך..!

נ.ב

רק כדי להבהיר - אני לא אומר שכל מי שיש לי איבחון באמת צריך הקלות, יש הרבא שקיבלו את זה רק כי להורים שלהם יש כסף, אבל זה לא אומר שיש המון שבאמת באמת צריכים את זה!!

לבוא ולהגיד שבגלל שיש מי ש"קונים הקלות" שהקלות זה דבר פסול זה פשוט לשפוך את המים עם התינוק....!

לא רציתי לפגוע באף אחד. אין ספק שיש תלמידים שזקוקים לאותן הקלות. רציתי לציין שיש עשרות אלפים תלמידים שמקבלים הקלות סתם, בלי שום סיבה או הצדק רק בגלל שיש להורים שלהם כסף והמאבחנים מחלקים הקלות לכל אחד ואחת כמו מוצר. אותם תלמידים מקבלים יתרון לא הוגן בבחינות הבגרות ויוצאים מהתיכון עם ממוצעים גבוהים מאד. מבחינתי זה סוג של רמאות בדיוק כמו בוחנים שמאפשרים להעתיק בבגרויות.

פורסם

שמע אחי אני שוב אומר הבעיה שלי היא לא איתך הבעיה שלי היא עם המערכת המפגרת הזאת שנותנת לך להעתיק ככה כמו כלום

הבעיה אצלך היא לא ספציפית אצלך אלא אצל הרבה אנשים וזה עודף אגואיסטיות.... (המטרה מקדשת את האמצעים... לא צריך לציין איזה ארגונים פועלים תחת הסלוגן הזה) בתור סוג אנשים אפשר להבין אותם, אני רק יודע שלא הייתי רוצה חבר כמוך כי זה פחות או יותר מעיד על זה שאתה ח*א בנאדם.

בהצלחה לך בכל מיקרה בהיסטוריה.

אגב זה הזכיר לי ציטוט משיר גאוני מסויים

A local boy kicked me in the butt last week

I just smiled at him and I turned the other cheek

I really dont care, in fact I wish him well

cause Ill be laughing my head off when hes burning in hell

מישהו מזהה?

(Weird Al Yankovic - Amish Paradise)

פורסם

לא אמרתי שאתם לא תתקדמו לשום מקום, אמרתי שאם אני לא אתקבל לאוניברסיטה כפי שאני מכיר את עצמי הדבר היחידי שאני אעשה [שוב לא אתם!] יהיה לגרבץ מול עוד פרק של סאות' פארק.

אם שני אנשים שאחד העתיק בבגרות בהיסטוריה ואחד היה ישר, הגיעו לאותו מקום מבחינת ידע [לעניינינו תואר במקצוע ריאלי שהרי ידע שהועתק בבגרות בהיסטוריה לא משפיע על הידע הריאלי שארכוש בלימודים האקדמאים] בעולם המציאותי שלנו לא יהיה שום הבדל בין האנשים הללו. שניהם ידעו אותם דברים וידעו לעשות אותם דברים לכן למשפט האחרון בתגובה שלך אין שום משמעות פרקטית אלא רק מוסרית שכאמור לא מעניינת אנשים כמוני.

במקום לשבת על המחשב ולהתכווח עם כל חברי הפורום במשך כל היום, היית יכול לשבת ולהתכונן.

פורסם

אתם יודעים אצלי בבי"ס המורה למתמטיקה (ואולי גם מורים אחרים) עושים לפעמים "מבחני כבוד" (מבחן בלי משגיע... ז"א לא להעתיק למרות הכול).

זה לא כל הזמן, יותר כשיש מועד ב' ואין מספיק מורים, אבל בכל מקרה פעם אחת לשני ילדים מהכיתה שלי עשו את זה.

ואלה ילדים שהם חברים טובים וזה... וזה מבחן במתמטיקה.. והם לבד... אבל הם לא העתיקו. וגם הרבה ילדים אחרים שנראה לי שהיו סתם ככה מעתיקים שם לא יעתיקו.

אפשר לחשוב שהם פראיירים, אבל... הם לא, והלוואי שזה יוכל להיות ככה כל הזמן...

פורסם

לא רציתי לפגוע באף אחד. אין ספק שיש תלמידים שזקוקים לאותן הקלות. רציתי לציין שיש עשרות אלפים תלמידים שמקבלים הקלות סתם, בלי שום סיבה או הצדק רק בגלל שיש להורים שלהם כסף והמאבחנים מחלקים הקלות לכל אחד ואחת כמו מוצר. אותם תלמידים מקבלים יתרון לא הוגן בבחינות הבגרות ויוצאים מהתיכון עם ממוצעים גבוהים מאד. מבחינתי זה סוג של רמאות בדיוק כמו בוחנים שמאפשרים להעתיק בבגרויות.

מצטער להגיד לך אבל בחינה בעל פה זה לא תמיד לטובתך.. זה מאוד משתנה בין אדם לאדם...

תוספת זמן זה כבר עניין אחר.. זה כבר באמת עושה הבדל לאנשים...

פורסם

תוספת זמן זה כבר עניין אחר.. זה כבר באמת עושה הבדל לאנשים...

מבין 20 תלמידים בערך שאנ מכיר שיש להם תוספת זמן, רק ל-2 זה באמת נחוץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים