עבור לתוכן

זקוק לשליפים לבגרות בהיסטוריה...

Featured Replies

פורסם

או סתם אחד ממאות אלפי "הישראלים המכוערים"

• תגובות 58
  • צפיות 7.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

כולכם חבורה של קנאים עלובים שפשוט עושים מה שאומרים להם בידיעה שזה לא מעניין לכם את השערות שבישבן....

המטרה היחידה שלי בבצפר תיכון היא קבלת תעודת בגרות ותו לא! וכל זאת בכדי להתקבל לאונ' למקצוע ריאלי [שבתחום הזה אני אישית לא מעתיק ורק עוזר לכולם בכל זאת לסיים חמש יח' מת' בגיל 15 בלי מורה בציון שנע בין 99-100 זה הישג] . עכשיו אם בדרך אני צריך ללמוד דברים שאני לא חפץ לדעת אותם ויש דרך לעקוף את השעמום שיש בלימוד החומר אז למה לא לעשות זאת? אני לא מבין כיצד אני מזיק למשהו [לי בטוח אני לא מזיק!] בכך שאני מעתיק במשהו שלא מעניין אותי שימנע ממני את המטרה הסופית לקבל תעודתבגרות??? הדבר היחידי שאוכל אתכם זה הקנאה...כן הקנאה שאני עם תנאים טובים כמו שיש בבית הסםר שלי יכול להעתיק בלי להתפס כי פשוט כולם מעתיקים ולבוחן אין אשכים גדולות דיין בכדי לפסול חצי בצפר....

פורסם
:s07:
פורסם

איך תעשה פסיכומטרי לאוניברסיטה אם ללמוד לבגרות הראשונה בהיסטוריה אין לך סבלנות?

אגב, זה הקלף היחיד שאיתו אתה מגן על עצמך, קנאה? עלוב

פורסם
  • מחבר

ראשית כל אשמח אם תזכיר לי ממה אני אמור להגן על עצמי בדיוק?

ושנית אם לא היתה לי אפשרות להעתיק בבחינה בהיסטוריה אז כמובן שהייתי לומד כי ברירה לר היתה לי.

לכן כמובן שלפסיכומטרי שבו כנראה שאי אפשר להעתיק אני אלמד כמו מטורף...

פורסם

כמה מגיבים נכנסו בך, אז אתה ישר כותב משהו בסגנון "ימותו הקנאים"... מבחינתי ככה אתה מגן על עצמך, ובוא נגיד שזה לא מוסיף לך כבוד

פורסם

כולכם חבורה של קנאים עלובים שפשוט עושים מה שאומרים להם בידיעה שזה לא מעניין לכם את השערות שבישבן....

המטרה היחידה שלי בבצפר תיכון היא קבלת תעודת בגרות ותו לא! וכל זאת בכדי להתקבל לאונ' למקצוע ריאלי [שבתחום הזה אני אישית לא מעתיק ורק עוזר לכולם בכל זאת לסיים חמש יח' מת' בגיל 15 בלי מורה בציון שנע בין 99-100 זה הישג] . עכשיו אם בדרך אני צריך ללמוד דברים שאני לא חפץ לדעת אותם ויש דרך לעקוף את השעמום שיש בלימוד החומר אז למה לא לעשות זאת? אני לא מבין כיצד אני מזיק למשהו [לי בטוח אני לא מזיק!] בכך שאני מעתיק במשהו שלא מעניין אותי שימנע ממני את המטרה הסופית לקבל תעודתבגרות??? הדבר היחידי שאוכל אתכם זה הקנאה...כן הקנאה שאני עם תנאים טובים כמו שיש בבית הסםר שלי יכול להעתיק בלי להתפס כי פשוט כולם מעתיקים ולבוחן אין אשכים גדולות דיין בכדי לפסול חצי בצפר....

באמת נשמע כמו תנאים טובים. זה בית ספר מהאלה שכולו מלא גראפיטי, המנהלת שוכבת עם השרתים, והמורות נותנות מאיות תמורת סקס בשרותים?

פורסם
  • מחבר

כמה מגיבים נכנסו בך, אז אתה ישר כותב משהו בסגנון "ימותו הקנאים"... מבחינתי ככה אתה מגן על עצמך, ובוא נגיד שזה לא מוסיף לך כבוד

אוקיי אנא נסה להסביר לי מהי הסיבה הטהורה לכך שהמגיבים "נכנסו" בי? האם זוהי מידת האמת והיושר שחרת להם כ"כ לאחר ששמעו את הדברים שאמרתי???

אם זוהי האמת אני מצטער מכל הלב ומבקש מחילה מהאנשים הללו.

באמת נשמע כמו תנאים טובים. זה בית ספר מהאלה שכולו מלא גראפיטי, המנהלת שוכבת עם השרתים, והמורות נותנות מאיות תמורת סקס בשרותים?

הלוואי וזה היה המצב בבית ספרנו, מה הבעיה בכזה בית ספר????

ובכל זאת, אתה צריך להתאמץ ואני....- לא!!!

פורסם

אוקיי אנא נסה להסביר לי מהי הסיבה הטהורה לכך שהמגיבים "נכנסו" בי? האם זוהי מידת האמת והיושר שחרת להם כ"כ לאחר ששמעו את הדברים שאמרתי???

אם זוהי האמת אני מצטער מכל הלב ומבקש מחילה מהאנשים הללו.

רק גבר אמיתי יודע לבקש סליחה. אני סלחתי לך על הכל.

פורסם

ומה עם עשרות אלפים תלמידים שמקבלים הקלות משמעותיות בבגרויות רק בגלל שיש להורים שלהם כסף? יש הרבה אי צדק במערכת. אתה יכול לתנחם בעובדה שבהמשך החיים שלהם יהיו הרבה יותר קשים כי כבר אף אחד לא ילעס עבורם את החומר או יתן הקלות מגוחכות כמו בגרות בעל פה.

באמת שלא חשבתי שאני אגיב בדיון על בגרויות אבל אתה באמת מגזים פה...

דבר ראשון אני בסוף תואר ראשון, תחילת שני, בפיסיקה ומחשבים ואני יכול להגיד לך שגם באוניברסיטה אני מקבל את ההקלה המגוחכת הזאת שנקראת בחינה בעל פה...

ביום שאתה (או אפילו יותר טוב - הילדים שלך) לא יהיו מסוגלים לעבור את ה-60 בבחינה למרות שהם יודעים את החומר בגלל בעייה גרפית ביד או כל מגבלה אחרת, ופתאום כשהם עושים את אותה הבחינה בעל-פה הם מקבלים 90+ אז תדבר, סבבה?

ועד שהיום המיוחל הזה יגיע ויהיה לך ילד לקויי למידה, ואז תבין מה זה, לפחות תלמד לסתום את הפה שלך..!

נ.ב

רק כדי להבהיר - אני לא אומר שכל מי שיש לי איבחון באמת צריך הקלות, יש הרבא שקיבלו את זה רק כי להורים שלהם יש כסף, אבל זה לא אומר שיש המון שבאמת באמת צריכים את זה!!

לבוא ולהגיד שבגלל שיש מי ש"קונים הקלות" שהקלות זה דבר פסול זה פשוט לשפוך את המים עם התינוק....!

פורסם
  • מחבר

אני גם לא הבנתי מהו הקשר בין ההקלות להעתקות...הקלות נובעות ממגבלות טכנית שכפי שהמגיב המשכיל שמעלי אמר ההקלות הללו ימשיכו להינתן לו בהמשך לימודיו והעתקות נובעות משעמום [לפחות במקרה שלי].

פורסם

כאילו אתה באמת אומר את זה ברצינות? אייזה קינאה יש לי?! יש לי רק עצבים על זה שכולם עומדים בתור ואתה פתאום מקבל כרטיס "מהיר" בלי שום סיבה מיוחדת!

זה שאתה לא מעתיק במתמטיקה כל הכבוד לך! אבל ניראה לך שאני אהבתי היסטוריה?! ניראה לך שזה עיניין אותי?! לא! ובכל זאת ישבתי ולמדתי כי אין ברירה ואז אתה בא ומעתיק ומוציא במירמה (זה גם לא חוקי אגב אבל זה לא באמת מעניין מישהו) ציון יותר גבוה ממני ולא כי מגיע לך אלא כי "דפקת את המערכת!"

בטוח שלך אתה לא מזיק! אתה מקבל ציונים יותר גבוהים על זה! ואתה באמת לא מבין איך אתה מזיק למישהו?! שאני ואתה נעמוד בתור לתואר בפיסיקה ולך יהיה ממוצע בגרויות 95 כי קיבלת 100 בהיסטוריה ולא יהיה מומצע של 93 כי קיבלתי 85 בהיסטוריה את מי ניראה לך שיבחרו!?

הקינאה לא אוכלת אותי והיא אפילו לא קיימת במיקרה הזה! אוכל אותי העצבים שאתה לוקח לעצמך פריבילגיות שממש לא מגיעות לך ומעצבן אותי שהמערכת המפגרת הזאת נותנת לך לעשות את זה!

פורסם
  • מחבר

כאילו אתה באמת אומר את זה ברצינות? אייזה קינאה יש לי?! יש לי רק עצבים על זה שכולם עומדים בתור ואתה פתאום מקבל כרטיס "מהיר" בלי שום סיבה מיוחדת!

זה שאתה לא מעתיק במתמטיקה כל הכבוד לך! אבל ניראה לך שאני אהבתי היסטוריה?! ניראה לך שזה עיניין אותי?! לא! ובכל זאת ישבתי ולמדתי כי אין ברירה ואז אתה בא ומעתיק ומוציא במירמה (זה גם לא חוקי אגב אבל זה לא באמת מעניין מישהו) ציון יותר גבוה ממני ולא כי מגיע לך אלא כי "דפקת את המערכת!"

בטוח שלך אתה לא מזיק! אתה מקבל ציונים יותר גבוהים על זה! ואתה באמת לא מבין איך אתה מזיק למישהו?! שאני ואתה נעמוד בתור לתואר בפיסיקה ולך יהיה ממוצע בגרויות 95 כי קיבלת 100 בהיסטוריה ולא יהיה מומצע של 93 כי קיבלתי 85 בהיסטוריה את מי ניראה לך שיבחרו!?

הקינאה לא אוכלת אותי והיא אפילו לא קיימת במיקרה הזה! אוכל אותי העצבים שאתה לוקח לעצמך פריבילגיות שממש לא מגיעות לך ומעצבן אותי שהמערכת המפגרת הזאת נותנת לך לעשות את זה!

במילים אחרות, לא היית מתנגד להתחלף איתי.

שוב העצבים הללו הם קנאה שאני נמצא במקום שמאפשר לי לעשות זאת,ואתה לא.

עובדה אתה בעצמך אמרת שזה משעמם אותך אז אם אפשר להעתיק למה לעזאזל לא?!

למה שאני אתאמץ אם יש לי אפשרות לא לעשות זאת?! כי יש אנשים אחרים שלומדים?! למה לעזאזל זה מעניין לי ??

פורסם

במילים אחרות, לא היית מתנגד להתחלף איתי.

שוב העצבים הללו הם קנאה שאני נמצא במקום שמאפשר לי לעשות זאת,ואתה לא.

עובדה אתה בעצמך אמרת שזה משעמם אותך אז אם אפשר להעתיק למה לעזאזל לא?!

למה שאני אתאמץ אם יש לי אפשרות לא לעשות זאת?! כי יש אנשים אחרים שלומדים?! למה לעזאזל זה מעניין לי ??

כי לפני הציון, אתה צריך אמות מידה מסויימות, גם אצלנו בבית הספר לא מעט פעמים מעתיקים וקמים במהלך הבחינות ואפילו הבוחנים עוזרים [או לפחות מנסים ::)]

אני לא מבין מאין ההתנשאות והגאווה בכך שאתה מעתיק, אתה צריך להתבייש שזו הדרך שאתה בוחר לעצמך.

פורסם

למה אתה צריך להתאמץ? אתה לא, הרי הבהרת לכולם פה שאין לך ערכים מוסריים. :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים