עבור לתוכן

זקוק לשליפים לבגרות בהיסטוריה...

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

ימותו הקנאים...

בכל מקרה משהו יכול להביא לינקים לקצת מידע??? אין לי כח לסרוק את רוב הספר....

• תגובות 58
  • צפיות 7.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אשכרה.

אני לומד ומגיע לבגרות וקורע תתחת, ובסוף הממוצע שלך יהיה גבוה משלי

ממש מסכן.

אתה רוצה יש לך גם את האפשרות לרמות זה שאתה לא רוצה זה בעיה שלך.

פורסם

אני לא מבין מה הבעיה.

אתה מספר שבבית ספר שלכם כולם מעתיקים חופשי ולאף אחד לא איכפת, אז אולי פשוט תיגש למישהו בזמן הבחינה ותעתיק ממנו?

או יותר טוב, אולי פשוט תחביא את החומר \ מיקודית שלך בחוץ ובאמצע המבחן תצא החוצה ותעתיק.

פורסם

אני לא מבין מה הבעיה.

אתה מספר שבבית ספר שלכם כולם מעתיקים חופשי ולאף אחד לא איכפת, אז אולי פשוט תיגש למישהו בזמן הבחינה ותעתיק ממנו?

או יותר טוב, אולי פשוט תחביא את החומר \ מיקודית שלך בחוץ ובאמצע המבחן תצא החוצה ותעתיק.

עזוב

אם מה שהוא אומר נכון שפשוט יוצא את המיקודית ויקרא, למה להחביא

ולפותח הדיון

הסיפור אולי גורם פה לאנשים לקנא אבל הסיכוי שיש קשר בינו לבין המציאות הוא די קטן

פורסם
  • מחבר

זהו שאין לי מיקודית...ובשביל לצאת החוצה והעתיק כמה שאלות צריך זכרון חזק במיוחד [עוד יותר כי זה משעממם ...]

אני לוקח בחשבון את המקרה הגרוע ביותר שבו יהיה בוחן שלא יתן לפתוח ספרים [מה שלא היה עד עכשיו] ולכן אני רוצה להכין סיפרון קטן של שליפים...

פורסם

אף אחד לא מקנא בך.

זה פשוט מרגיז אם מה שאתה אומר באמת קורה, אז שאני ואתה נבוא לאוניברסיטה יתכן ויקחו אותך עלי כי הציון שלך יהיה גבוה יותר במירמה.

לאנשים כמוך צריך פשוט לפסול את הבגרות, והלוואי שיעלו עליך

פורסם

עזוב

אם מה שהוא אומר נכון שפשוט יוצא את המיקודית ויקרא, למה להחביא

ולפותח הדיון

הסיפור אולי גורם פה לאנשים לקנא אבל הסיכוי שיש קשר בינו לבין המציאות הוא די קטן

גם אני לא ממש מאמין לו.

אבל לך תדע, יש מלא סיפורים על בוחנים כאלה ואחרים שנתנו להעתיק חופשי.

לפותח הדיון, פשוט שב ותלמד.

אין דרך אחרת להצליח בהיסטוריה חוץ מאשר ללמוד ולהקיא את החומר.

בהצלחה.

פורסם

ומה עם עשרות אלפים תלמידים שמקבלים הקלות משמעותיות בבגרויות רק בגלל שיש להורים שלהם כסף? יש הרבה אי צדק במערכת. אתה יכול לתנחם בעובדה שבהמשך החיים שלהם יהיו הרבה יותר קשים כי כבר אף אחד לא ילעס עבורם את החומר או יתן הקלות מגוחכות כמו בגרות בעל פה.

פורסם

אם הם לא ויתפסו אותך, אין בגרות בהיסטוריה 5 שנים (מן הסתם גם ככה לא תהיה לך תעודת בגרות)

6 מועדים = 3 שנים = השלמה אחרי צבא

פורסם

לפותח הנושא:

אני שונא רמאים בעיקר אלה שמצדיקים את עצמם.

אז שב על התחת שלך ותפעיל את המוח המנוון שלך ותלמד!!

בגלל אנשים כמוך המדינה שלנו נראית כמו שהיא :pissed:

פורסם

אני לומד בבצפר שבו או שאין בוחנים או שיש אבל הם רדומים רוב הבחינה ונותנים להעתיק.

לדוגמא: הבגרות שהיתה בתנ"ך [גם כן של ממ"ד] היתה ללא בוחן, הזמן היה כפול היה חומר פתוח והיה מורה שאמר לנו את רוב התשובות.

הבגרות שהיתה במחשבים המורה נכנס בכדי ל"הסביר לנו את השאלון" ופשוט אמר כיצד לפתור את השאלות.

הבגרות במתמטיקה: היה בוחן אך לא היה מורה ולכן תלמידים בקשו מהבוחן שאני "אסביר להם את השאלון" עברתי אצל כל אחד ואחד ופשוט פתרתי לו את הבחינה [זה היה ב06].

בהיסטוריה אני מאמין שלא יהיה מסובך להחביא ערימת שליפים בתוך מחברת הבחינה.

לגבי לימודים? אני שונא היסטוריה....אין לי כח לקרוא את החומר המדכא הזה לכן אני מאמין שאאלתר די טוב באמצעות שליפים. [עשרים נקודות בטוח יש לי מהמושגים שאותם יש לי כבר בשליף מוכן בכתב 5].

בושה וחרפה.

פורסם

6 מועדים = 3 שנים = השלמה אחרי צבא

אוקיי, אז כנראה שינו את החוקים (או שאמרו לי משהו לא מדוייק)... עדיין, זה סיכון גדול כשאפשר פשוט לשבת יום אחד וללמוד

פורסם

היסטוריה א' זה לא הרבה חומר וזה קל. אתה לא צריך שליפים (בטח שלא לבגרות).

פורסם

לא יאומן! אח"כ הוא מוציא ציונים יותר גבוהים ממני שאני קורע (קרעתי) ת'תחת כמו מניאק כל ה3 שנים בתיכון! זה כל כך מעצבן!

פורסם

אני מוכן להמר שהוא יהיה ראש ממשלה או חבר כנסת כשהוא יתבגר במדינה כמו שלנו. :-\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים