עבור לתוכן

זקוק לשליפים לבגרות בהיסטוריה...

Featured Replies

פורסם

אני עושה מחר את השאלון הראשון בהיסטוריה [ממ"ד] של כתה י'...

אני זקוק ללינקים לשליפים מועילים להדפסה.

תודה מראש.

• תגובות 58
  • צפיות 7.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הכל תשיג בגוגל זה לא כזה קשה ;)

פורסם

מצאת איפה לבקש...

אתה רוצה סיכומים?

פורסם
  • מחבר

סיכומים, שליפים, כל חומר עזר שניתן להדפסה....חפשתי בגוגל ולא מצאתי...

פורסם

תיקח את החוברת\סיכומים שיש לכם ותתמצטת

או שתלמד

פורסם

אולי במקום לחפש שליפים וכו' תתחיל לקרוא את החומר?

פורסם

אחי אני לא יודע כמה בגרויות כבר עשית אבל היסטוריה א' כניראה אומר שאתה בי' וזאת הבגרות הראשונה שלך.... שמע חבל על המאמץ שלך לנסות להעתיק כי הבוחנים ממש ממש רעים ויש סיכוי ממש גבוה שתתפס ואז סתם ממש חבל

פורסם

איך מחר? הבגרות ביום חמישי.

פורסם

לא שווה לקחת את הסיכון, אמנם הרבה פעמים הבוחנים "מחליקים" (בהיסטוריה א אצלי היו כאלה שהיה ברור שהם מעתיקים, אבל לא כתבו עליהם), אבל אם הם לא ויתפסו אותך, אין בגרות בהיסטוריה 5 שנים (מן הסתם גם ככה לא תהיה לך תעודת בגרות)

עדיף שתלמד, עדיף 60 מאשר כלום

פורסם
  • מחבר

אני לומד בבצפר שבו או שאין בוחנים או שיש אבל הם רדומים רוב הבחינה ונותנים להעתיק.

לדוגמא: הבגרות שהיתה בתנ"ך [גם כן של ממ"ד] היתה ללא בוחן, הזמן היה כפול היה חומר פתוח והיה מורה שאמר לנו את רוב התשובות.

הבגרות שהיתה במחשבים המורה נכנס בכדי ל"הסביר לנו את השאלון" ופשוט אמר כיצד לפתור את השאלות.

הבגרות במתמטיקה: היה בוחן אך לא היה מורה ולכן תלמידים בקשו מהבוחן שאני "אסביר להם את השאלון" עברתי אצל כל אחד ואחד ופשוט פתרתי לו את הבחינה [זה היה ב06].

בהיסטוריה אני מאמין שלא יהיה מסובך להחביא ערימת שליפים בתוך מחברת הבחינה.

לגבי לימודים? אני שונא היסטוריה....אין לי כח לקרוא את החומר המדכא הזה לכן אני מאמין שאאלתר די טוב באמצעות שליפים. [עשרים נקודות בטוח יש לי מהמושגים שאותם יש לי כבר בשליף מוכן בכתב 5].

פורסם

:o

איזה בית ספר אתה?!

פורסם

הלוואי יתפסו אותך..

פורסם

אני לומד בבצפר שבו או שאין בוחנים או שיש אבל הם רדומים רוב הבחינה ונותנים להעתיק.

לדוגמא: הבגרות שהיתה בתנ"ך [גם כן של ממ"ד] היתה ללא בוחן, הזמן היה כפול היה חומר פתוח והיה מורה שאמר לנו את רוב התשובות.

הבגרות שהיתה במחשבים המורה נכנס בכדי ל"הסביר לנו את השאלון" ופשוט אמר כיצד לפתור את השאלות.

הבגרות במתמטיקה: היה בוחן אך לא היה מורה ולכן תלמידים בקשו מהבוחן שאני "אסביר להם את השאלון" עברתי אצל כל אחד ואחד ופשוט פתרתי לו את הבחינה [זה היה ב06].

בהיסטוריה אני מאמין שלא יהיה מסובך להחביא ערימת שליפים בתוך מחברת הבחינה.

לגבי לימודים? אני שונא היסטוריה....אין לי כח לקרוא את החומר המדכא הזה לכן אני מאמין שאאלתר די טוב באמצעות שליפים. [עשרים נקודות בטוח יש לי מהמושגים שאותם יש לי כבר בשליף מוכן בכתב 5].

WOW מטורף גם רוצה כזה :lol:

פורסם

מישהו יודע באיזו שעה זה היסטוריה א' ביום חמישי?

פורסם

הלוואי יתפסו אותך..

אשכרה.

אני לומד ומגיע לבגרות וקורע תתחת, ובסוף הממוצע שלך יהיה גבוה משלי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים