עבור לתוכן

איזה מהמסכים הבאים לקנות ? (22" עד 1500ש''ח)

Featured Replies

פורסם

יש את הסמסונג 226BW

יש את הסמסונג2253BW

יש את הLG W2252TQ

יש את הDELL 2208WTF

את ה226BW אני משיג ב 1350

את הסמסונג 2253BW אני משיג ב1450

את ה LG W2252TQ אני משיג ב1500

את הDELL אני משיג ב 1300

השאלה שלי היא מה מהם הכי טוב ?!

אני משתגע מכל הפורומים והנושאים שאנשים פותחים וכל אחד ממליץ על משהו אחר, אני רוצה את המסך הכי טוב מבין אלו מה אתה ממליצים לי ?, אם יש כאן מישהו שראה בעניים אחד ליד השני שני מהמסכים שיגיד לי מה יותר טוב ומה פחות טוב

ועוד שאלה, מזה PIVOT ? ראיתי שזה אפשרות לסובב את המסך ?(פיזית?

אם אפשר יותר פירוט על הPIVOT אני אשמח ואם זה חשוב בכלל ?

תודה רבה :)

פורסם

אין מסך הכי טוב מביניהם במונחים של זוויות צפייה או אחידות בגוונים. אולי יש הבדלים ברפרודוקציית הצבע, אבל בכל מקרה אין מקבלים ב-TN צבעים מדוייקים ברמה של פאנלים יותר מתקדמים בעלי עומק צבע עדיף ואחידות טובה של גוונים. גם המסך ב-1300 שקלים מביניהם יעשה את העבודה בכל הנוגע לגיימינג מהיר.

מצב Pivot שימושי במיוחד במסכים בגודל של 20" בעלי פאנל איכותי עם רזולוציה של 1600X1200, וזאת מכיוון שעם הרזולוציה הזו שטח העבודה במצב Pivot מספיק נדיב ויחס התצוגה הנו אופטימלי. בפאנל TN שינוי למצב Pivot גורם לזוויות צפייה אנכיות זוועתיות להפוך לאופקיות, מה שגורם למשתמש לחוות עוד יותר את חוסר האחידות של תאורת הפאנל ואת השתנות הגוונים בעת הזזות ראש קלות, ולכן הוא לא משפר את חוויית העבודה.

במסכי TN התכונה הארגונומית השימושית ביותר למשתמש יחיד היא האפשרות לשנות את הגובה, מה שתקבל ב-Dell 2208WFP וגם ב-Samsung 2243BW. ב-1300 שקלים המסך של Dell מציע תמורה טובה מבחינת ניצול יכולות ארגונומיות, רק שיש לו חיסרון מבחינת גודל מכלול צבעים אשר ירווה יותר את הצבעים בהשוואה ל-2243BW.

פורסם

Xtract שיש לו 226BW ממליץ על Hannspree 22 http://tms.co.il/product/5549

שעולה 1200....אני ראיתי את המסך הזה ואני חייב להודות שהוא נראה טוב.

פורסם
  • מחבר

בפיבוט אני לא אשתמש אז זה לא חשוב לי.

בקשר למסכים,איזה מסך הכי טוב ל גיימינג ולסרטים ה 2253BW או ה228WTF ?

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים