פורסם 2008 ביוני 2317 שנים אהלן לכולם.אני מחובר במהירות בסיסית של 1.5 מגה ובזמן האחרון התחלתי יותר ויותר לשחק במשחקי רשת. שמתי לב שחלק מהמשחקים עובדים חלק וחלק ממש לא או שרק בשעות הלילה המאוחרות. לכן רציתי לבדוק אם יש קשר למהירות הUPLOAD/DOWNLOAD. ועד כמה הקשר הזה חזק( אם אני עובר ל 3 מגה עם UPLOAD גבוהה האם ההבדל יהיה מורגש?)אני לא יודע אם יש לזה חשיבות אבל התשתית זה כבלים והספק SMILE.תודה מראש לכולם.
פורסם 2008 ביוני 2417 שנים מצטרף לשאלה...האם באמת יש קשר בין גודל החבילה של האינטרנט לבין גודל הפינג בהתחברות לשרת משחקים (או כל שרת אחר).
פורסם 2008 ביוני 2417 שנים רוחב הפס הכללי לא תמיד משפיעה על הlatency ביישומי רשת כמו משחקים כי רוב המידע שנשלח הוא לא כל כך גדול.
פורסם 2008 ביוני 2417 שנים מהירות הורדה בארץ יש מספיק (1.5M זה יותר ממספיק בשביל זה), ההעלאה בארץ דפוקה בכל החיבורים זולים, 256K יספיק מומלץ יותר.בארץ זה לא כזה משנה, אם אתה רוצה לשחק אתה צריך לשלם, לחברים שלי היה 3M/360K (הוסיפו כסף בשביל העלאה) והיה להם בעיות, הם עברו לחבילת גיימר של 2.5M/256K והמשחקים עבדו טוב יותר. בסופו של דבר יצא להם שהם משלמים אותו דבר על חבילה "חלשה" יותר אבל בפועל הביצועים במשחקים טובים יותר.
פורסם 2008 ביוני 2517 שנים מחבר תודה על התגובות. עוד כמה שאלות: 1-האם הטכנולוגיה משנה(ADSL או CABLE)? 2-האם ניתן לעשות משהו ברמת התוכנה שיכול לשפר את הPING (סגירת אנטיווירוס או משהו דומה)?
פורסם 2008 ביוני 2517 שנים אני לא מאמין כמה אפשר לחזור על אותן שאלות מפגרות בתת פורום אחד : אין שום קשר בין הטכנולוגיה שדרכה אתם מקבלים גישה ליאנטרנט בפס רחב וגם לא לרוחב פס שאתם מוגדרים אליו אצל אותן חברות מה שחשוב זה ה QoS שמוגדר לכם כלקוחות פרטיים וזה בעצם מה שאתם משלמים אליו.
פורסם 2008 ביוני 2617 שנים מחבר אני לא מאמין כמה אפשר לחזור על אותן שאלות מפגרות בתת פורום אחד : אין שום קשר בין הטכנולוגיה שדרכה אתם מקבלים גישה ליאנטרנט בפס רחב וגם לא לרוחב פס שאתם מוגדרים אליו אצל אותן חברות מה שחשוב זה ה QoS שמוגדר לכם כלקוחות פרטיים וזה בעצם מה שאתם משלמים אליו. QoS???
פורסם 2008 ביוני 2617 שנים בקיצור כמעט כל החברות מציעות חבילות גיימרים, שעולות די הרבה אבל הם בד"כ יספקו לכם פינגים ממש נמוכים לשרתי המשחק, וזה הדברהכי משמעותי במשחקי רשת. כי כפי שצוין לעיל גודל החבילות הסטנדרטיות היוםהינו די ויותר מבחינת מהירות החבילה.
פורסם 2008 ביוני 2617 שנים הייתי אומר שזה לא קשור להורדה אלא לעלאהאבל מגבוהה מסוים של העלאה הפינג לא ישתפר בגלל המרחקאם העאלה נמוכה מדי אז יווצר פקקים וזה יעלה את הפינג
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.