פורסם 2008 ביוני 2317 שנים תתפלאו, אבל יש דברים אפילו יותר גרועים שילדים עוברים בעולם הזה:http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/czechrepublic/2162250/%27Cannibal-relatives-ate-boy-alive%27.html(כתבה באנגלית, סיפור אמיתי שנתגלה לא מזמן בצ'כיה)
פורסם 2008 ביוני 2317 שנים ^^ אני פשוט לא מאמין למקרה של הילד שאכלו אותו - המוח לא מסוגל לעכל כזו זוועה. :'(
פורסם 2008 ביוני 2317 שנים ראיתי סרט דוקמנטרי של איזה בחור שהפיץ את הסרט והתאבדהסרט מדבר על קת שאמא שלו היית בה ובקת הזאת הם היום מקיימים יחסי מין ,קת נוצרית ד"אכולם אם כולם מול כולם ילדים מבוגרים זקנים ממש כולם על כולם. בקת הנשים היו הולכות ומשכנעות את הגברים ואז הגברים מביאים את הנשיים שלהם ויוצרים קת אחת גדולההסיפור עצמו על הבחור ההוא שבזמן שהוא היה ילד הוא קיים יחסי מין אם ילדה בגילו ממש בגיל צעיר מול המנהיג של הקת וגם אחרי הילדה קיימה יחסי מין אם המנהיג של הקת וגם קיום יחסים מין אם אישה מבוגרת ממנו, משו הזוי לגמרי לבסוף שני הילדים נפגשים איך שהוא לא זוכר בדיוק
פורסם 2008 ביוני 2317 שנים *כתראיתי את הסרט, מדובר בכת שנקראת Children of God , היו בה חברים בין היתר ההורים של השחקן המנוח ריבר פיניקס שמת ממנת יתר ואחיו חואקין פיניקס, שאיכשהו יצא נורמלי מהסיפור .. הכת קיימת גם היום אבל הם טוענים שכבר עשרות שנים שהם לא עושים את מה שיוחס להם בזמנו
פורסם 2008 ביוני 2417 שנים לית דין ולית דיין..או איך שאומרים את זה..הקטע שמנסים לתייג את זה לדברים שקורים רק בעיירות נידחות, או שמרניות, זה בולשיט למה לא קורים דברים כאלה בתל אביב או בניו יורק כניצול מיני פושע?נכון שזה עוד יותר מזעזע, אבל לכו תדעו מה מתרחש במשפחות "עירוניות" יותר.
פורסם 2008 ביוני 2417 שנים *כת ראיתי את הסרט, מדובר בכת שנקראת Children of God , היו בה חברים בין היתר ההורים של השחקן המנוח ריבר פיניקס שמת ממנת יתר ואחיו חואקין פיניקס, שאיכשהו יצא נורמלי מהסיפור .. הכת קיימת גם היום אבל הם טוענים שכבר עשרות שנים שהם לא עושים את מה שיוחס להם בזמנו כן זה זה
פורסם 2008 ביוני 2817 שנים תגידו אני היחיד שקישר את ר"ת COG מהערך בוויקיפדיה ל GOW ?חח הזוי...בכלל כל הסיפור כאן הזוי, אני לא מאמין שיש כאלה יצורים(אנשים)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.