עבור לתוכן

טקסס: ילדים אולצו לקיים יחסי מין מול מבוגרים.

Featured Replies

פורסם

לא חסרים מופרעים בעולם.

פורסם

יש מספיק דברים דפוקים בעולם

פורסם

טוב

זה כבר באמת מזעזע.

תגובות 9 ו11. אני בעד.

פורסם

^^ אני פשוט לא מאמין למקרה של הילד שאכלו אותו - המוח לא מסוגל לעכל כזו זוועה. :'(

פורסם

ראיתי סרט דוקמנטרי של איזה בחור שהפיץ את הסרט והתאבד

הסרט מדבר על קת שאמא שלו היית בה ובקת הזאת הם היום מקיימים יחסי מין ,קת נוצרית ד"א

כולם אם כולם מול כולם ילדים מבוגרים זקנים ממש כולם על כולם. בקת הנשים היו הולכות ומשכנעות את הגברים ואז הגברים מביאים את הנשיים שלהם ויוצרים קת אחת גדולה

הסיפור עצמו על הבחור ההוא

שבזמן שהוא היה ילד הוא קיים יחסי מין אם ילדה בגילו ממש בגיל צעיר מול המנהיג של הקת וגם אחרי הילדה קיימה יחסי מין אם המנהיג של הקת וגם קיום יחסים מין אם אישה מבוגרת ממנו, משו הזוי לגמרי לבסוף שני הילדים נפגשים איך שהוא לא זוכר בדיוק

פורסם

*כת

ראיתי את הסרט, מדובר בכת שנקראת Children of God , היו בה חברים בין היתר ההורים של השחקן המנוח ריבר פיניקס שמת ממנת יתר ואחיו חואקין פיניקס, שאיכשהו יצא נורמלי מהסיפור .. הכת קיימת גם היום אבל הם טוענים שכבר עשרות שנים שהם לא עושים את מה שיוחס להם בזמנו

פורסם

:screwy:

לית דין ולית דיין..או איך שאומרים את זה..הקטע שמנסים לתייג את זה לדברים שקורים רק בעיירות נידחות, או שמרניות, זה בולשיט למה לא קורים דברים כאלה בתל אביב או בניו יורק כניצול מיני פושע?נכון שזה עוד יותר מזעזע, אבל לכו תדעו מה מתרחש במשפחות "עירוניות" יותר.

פורסם

*כת

ראיתי את הסרט, מדובר בכת שנקראת Children of God , היו בה חברים בין היתר ההורים של השחקן המנוח ריבר פיניקס שמת ממנת יתר ואחיו חואקין פיניקס, שאיכשהו יצא נורמלי מהסיפור .. הכת קיימת גם היום אבל הם טוענים שכבר עשרות שנים שהם לא עושים את מה שיוחס להם בזמנו

כן זה זה :xyxthumbs:

פורסם

תגידו אני היחיד שקישר את ר"ת COG מהערך בוויקיפדיה ל GOW ?

חח הזוי...

בכלל כל הסיפור כאן הזוי, אני לא מאמין שיש כאלה יצורים(אנשים)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים