עבור לתוכן

זקוק להמלצה למסך 20 אינץ' עם פאנל איכותי. תקציב גג: 3000 שקל

Featured Replies

פורסם

אהלן,

מחפש מסך עם פאנל איכותי בגודל 20 אינץ'.

המסך משמש בעיקר לגלישה באינטרנט, אולם גם למשחקי רשת וצפייה בסרטים.

בנוסף, שאתם ממליצים תמליצו לי רק על דגמים של מסכים שאפשר להשיג בארץ, יש הרבה מסכים טובים שלא הגיעו לארץ, אין טעם להמליץ עליהם.

תקציב גג: 3000 שקל. (לא חייבים ורצוי שלא לנצל הכל :)

פורסם

מסך רחב עם פאנל איכותי של 20" יש אולי כאן , אם עוד לא אזל לחלוטין. ה-2007WFP הוא דגם שעבר לגמר ייצור ולכן זו הזדמנות אחרונה, אם אתה לא נעול על מסך רחב אני הייתי ממליץ ללכת על מסכי 20" לא-רחבים שעדיין מיוצרים: יש באפשרותך להשיג ה-Dell 2007FP או HP LP2065 מבוססי פאנלים IPS/VA. ב-20" לא-רחבים יש שטח עבודה יותר יעיל לשימושי טקסט מאשר הרחבים ומצב ה-Pivot שלהם נוח יותר.

פורסם

קרא את חוקי הפורום וערוך את הכותרת ככה שתכיל את התקציב שלך.

פורסם

חיוויתי כאן את דעתי על ה-20WGX2 . לא משתלם כלל לעומת ה-2007WFP שמציע אותו פאנל ללא ציפוי מבריק ועם ארגונומיה עדיפה. כיום ה-2408WFP עולה 3100 שקלים והוא נותן הרבה יותר שטח עבודה ויחס העלות-תועלת שלו הרבה יותר טוב בו מאשר ב-20WGX2. לדעתי אפילו ה-EIZO S2231W שם באור אחר את התמורה מהנק היות שבסרטים הפאנל שלו טוב משמעותית מבחינת ניגודיות יוצאת מן הכלל.

אם תצליח להשיג את ה-2007WFP הוא עדיין אופציה טובה, אבל אם אתה כבר עולה לתקציב של 3000 שקלים וטיפה יותר, מבחינת מימוש אחריות שני המסכים 2408WFP ו-S2231W עדיפים בפער ניכר ולכל אחד יש יתרונות משלו באיכות תמונה הראשון מציע יכולת שידור 1080p ושטח עבודה נדיב והשני מציע ניגודיות מעולה יותר. בשניהם הארגונומיה טובה משמעותית מזו של הנק.

פורסם

סליחה שאני מתפרץ לדיון ושואל שאלה שלא קשורה (פשוט כי גם אני מחפש מסך 02"),

אז עדיך לקחת 20" שהוא לא רחב? אם אפשר לשאול למה? ומה שאני צריך זה לעבודה משרדית(קודם כל) ולמשחקים וסרטים..

פורסם

לעבודה משרדית לטעמי עדיף דווקא מסך לא רחב, כי לדעתי מסך רגיל עדיף לצורכי הצגת טקסט.

במסך רחב לא במצב פיבוט יש הרבה שטח מת בעבודה עם טקסט.

לגבי משחקים לא התנסיתי אז אני לא יודע להגיד לך. אבל דווקא בסרטים מסך רחב יהיה עדיף,

כי בסרטים דווקא במסך רחב יהיה פחות שטח מת.

פורסם
  • מחבר

סה"כ העתיד הוא במסכים רחבים, ולאט לאט אנשים יעברו לסוג הזה של מסכים, אז לטווח הארוך עדיף כבר רחבים.

הלכתי על הDell 20 LCD 2007WFP, תודה על העזרה בבחירה :)

פורסם

תתחדש.

רכשת מפנדה? (איזה סניף?) קיבלת אותו? מה התרשמות? בדקת פיקסלים שרופים וזליגת אור?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים