עבור לתוכן

מחכים לגלעד שליט

Featured Replies

פורסם

קמפיין מקוון חדש מבקש

מהגולשים לשנות את תמונת

הפרופיל שלהם בתוכנות

המסרים המיידיים בפורומים וברשתות החברתיות לתמונתו של גלעד שליט.

קישור לאתר הקמפיין ושם יש קישור להורדת התמונות:

http://www.giladshalit.co.il/

פורסם

החמאס בטח מאוד יתרגש...

פורסם

החמאס בטח מאוד יתרגש...

זה לא בשביל החמאס אלא כדי ליצור מודעות ציבורית גבוהה יותר שתוביל ללחץ על הממשלה לעשות כבר משהו מועיל בנידון.

פורסם

זה לא בשביל החמאס אלא כדי ליצור מודעות ציבורית גבוהה יותר שתוביל ללחץ על הממשלה לעשות כבר משהו מועיל בנידון.

אני גם בטוח שלאולמרט יש פרופיל בfacebook....

פורסם

"משהו מועיל" זה לשחרר מאות רוצחים, זה מה שאתה רוצה?

פורסם

"משהו מועיל" זה לשחרר מאות רוצחים, זה מה שאתה רוצה?

משהו מועיל יכול להיות גם לא לפתוח את המעברים לעזה והפעלת לחץ כבד יותר על חמאס, שזה בדיוק מה שמשפחחת שליט דורשת בימים האחרונים אם לא שמת לב.

פורסם

זה פשוט פיגור.

מה הקשר בין לשים תמונה שלו בתמונות פרופיל לזה שהוא ישתחרר?

צביעות, טמטום וזילות מוחלטת בבן אדם.

כל אחד שם תמונה של גלעד שליט ואחרי זה מרגיש "סופר ציוני", "טוב לב" ומאגניב.

פשוט גועל נפש וחוסר נחיצות מוחלטים.

פורסם

^^^ מחזק. לקמפיין הזה אין שום ערך, אולי אפילו ערך מזיק משום שהוא מגדיל את הלחץ הפסיכולוגי שיש על הממשלה ודעת הקהל בישראל, בדיוק מה שהחמאס/חיזבאללה מנסים להשיג ובדיוק מה שמחזק את העמדה שלהם במשא ומתן מולנו.

פורסם
  • מחבר

זה פשוט פיגור.

מה הקשר בין לשים תמונה שלו בתמונות פרופיל לזה שהוא ישתחרר?

צביעות, טמטום וזילות מוחלטת בבן אדם.

כל אחד שם תמונה של גלעד שליט ואחרי זה מרגיש "סופר ציוני", "טוב לב" ומאגניב.

פשוט גועל נפש וחוסר נחיצות מוחלטים.

ציונות?

טוב לב??

מגניבות???

על מה אתה מדבר?

בסה"כ מדובר על להראות תמיכה ולהזכיר שאזרחי המדינה לא שוכחים את חייליהם מאחור,לא יותר מזה.

אף אחד לא באמת חושב שזה מה שיגרום לשחרורו אך זו דרך קלה ופשוטה להראות שהוא לא נשכח.

אבל אתה צודק,עדיף להישאר עם תמונה של מק'גיוור ולהישאר בתוך הבועה העצמית שלך,שלה אתה קורא חיים.

^^^ מחזק. לקמפיין הזה אין שום ערך, אולי אפילו ערך מזיק משום שהוא מגדיל את הלחץ הפסיכולוגי שיש על הממשלה ודעת הקהל בישראל, בדיוק מה שהחמאס/חיזבאללה מנסים להשיג ובדיוק מה שמחזק את העמדה שלהם במשא ומתן מולנו.

אתה אפילו גרוע יותר.

ערך מזיק?

אתה צודק,עדיף להישאר "קשוחים" ולא להראות לחמאס שהוא מעניין אותנו,הטקטיקה הזו בטוח תעבוד.

אז מה אם מדובר סה"כ בחייל ישראלי.ביג דיל.

לא הייתה פה מטרה להיכנס לדיון פוליטי,כי זו לא המטרה,אין פה שאלה של ימין או שמאל,

יש כאן דבר אחד שאמורה להיות לגביו דעה מאוחדת, והיא שצריך לזכור אותו לא לתת לו להישכח.

בסה"כ כל אחד היה אמור להעיף מבט,למי שמתאים,טוב,למי שלא,זכותו.

רק צריך לזכור,שלשבת ורק לבוא בביקורת,בטוח לא יעזור לחזרתו.

ברגע שהוא יירד מהתודעה הציבורית,אפשר לשכוח מלראותו חזרה.

פורסם
אתה אפילו גרוע יותר.

ערך מזיק?

אתה צודק,עדיף להישאר "קשוחים" ולא להראות לחמאס שהוא מעניין אותנו,הטקטיקה הזו בטוח תעבוד.

אז מה אם מדובר סה"כ בחייל ישראלי.ביג דיל.

אתה יודע אם מי יש לנו עסק פה? תראה את ההתנהלות של החיזבאללה בעניין רון ארד לדוגמא, החולרות האלו מתמוגגים משברון הלב שלנו. בתקופה ששרתתי בלבנון תמיד אמרתי לחברים שלי שאם ינסו לחטוף אותי אני מעדיף שהם ירו בי (למעשה, אלו היו הנהלים החצי-רשמיים).

ברור שאני רוצה שגלעד שליט יחזור, ליבי יוצא המשפחה שלו. אני לא יודע אם יש לך ילדים, אם יש לך אתה בוודאי יודע שאתה תמסור את נפשך (במלוא מובן המילה) למענם. אני בעצמי משרת במילואים (די הרבה למעשה) ורוצה לדעת שהממשלה תפעל למעני אם חו"ח אפול בשבי. אולם ככל הנוגע לממשלה, הם חייבים להיות נטולי פניות, נטולי רגשות וקשוחים, משום שרק כך יצליחו לסיים את המו"מ. כל גילוי של חולשה יגרם לחמאס רק להעלות את הדרישות שלו ויגביר את התיאבון שלו לחטיפות נוספות. זה נורא שאת המאבק הזה מנהלים על גבו של גלעד שליט, אבל אם להנהגה שלנו יש מעט ביצים (לא בטוח), הם חייבים להבין שלפעמים חייבים להקריב משהו היום בשביל להציל את המחר. קמפיין כגון זה מחטיא לחלוטין את המטרה. אם כבר לקיים קמפיין, זה צריך להיות למען השתלת ביציים מזורזת בהנהגה שלנו.

פורסם

אסור לעשות עסקה עם החמאס תמורת גלעד שליט!

צריך לעשות על רצועת עזה מצור מלא (אין יוצא ואין בא), למנוע אספקת דלק, חשמל ומים לרצועת עזה, ולהפציץ כל מטרה צבאית או סמי-צבאית ברצועת עזה ללא הרף, יומם ולילה, ולהפוך את רצועת עזה לגיהינום עלי-אדמות, עד שהם לא יוכלו לסבול יותר וישחררו את גלעד שליט ללא תמורה, רק שנפסיק את ההפצצות וניתן להם קצת מים וחשמל.

פורסם

גם אם האוכלסייה האזרחית בעזה תרעב למוות, זה לא יזיז לחמאס

פורסם

אם תפציץ באופן מאסיבי את כל המטרות הצבאיות של החמאס ותחסל באופן שיטתי כל אדם אוחז בנשק ברצועת עזה, אז תאמין לי שזה ועוד איך יזיז להם.

פורסם

הפצצה מאסיבית משמעותה אלפי אזרחים הרוגים וכו' - החמאס יושב בערים.

ואז הדוד סם יתעצבן (או ילחצו עליו) ולא נקבל יותר חלפים ל "ציפורים" שהם מכרו לנו.

תוך חודש אין לנו חיל אוויר.

חיסול של כל נושא נשק משמעותו כניסה עם חי"ר ושריון, ומה שאומר עשרות חיילים הרוגים במקרה הטוב

גם אם החמאס יפול, הוא מעביר את שליט דרך המנהרות למצריים.

לדעתי צריך להחליף שבויים.

אם הרגיעה תפול - אני מעדיף כניסה לרצועה, אבל צריך להבין את המשמעות של כל צעד.

פורסם

תפסיק להפחיד!

אנחנו במלחמה, ומותר לנו להפציץ כל מטרה צבאית של האוייב.

לגבי חיסול כל נושא נשק בעזה, אני לא מתכוון שאנחנו צריכים להיכנס לרצועת עזה, אלא לירות בכל נושא נשק שאנחנו רואים במקרה או שלא במקרה, מקו הגבול ביבשה, מהים ומהאוויר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים